Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Nebulos

Liikmed
  • Postituste kogus

    127
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Võidetud päevad

    2
  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    271 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Nebulos viimati võitis päeva 26. november 2021

Nebulos'l oli kõige rohkem reaktsioone saanud postitus

Reputatsioon

2 Neutral

info Nebulos'i kohta

  • Aste
    Pehme Vahvel
  • Sünnipäev 04.02.2017

Kontaktid

  • Veebileht
    http://nebulos.net
  • MSN
    indrek@nebulos.net

Viimased profiili külastajad

Viimaste külastajate blokeerimine on keelatud ja teistele kasutajatele seda ei näidata

  1. nebulos Gaming SA:MP! fb.me/nebuGaming Discord - https://discord.gg/q2DKD6E Veits infot: Foorum: http://nebulos.net/ Discord: https://discord.gg/q2DKD6E SA:MP IP: gta.nebulos.net:7777 TeamSpeak IP: ts.nebulos.net Kohtume nebulos Gaming RP maastikul! Ametlik support on meie foorumis ja meie FB lehel - fb.me/nebuGaming nebulos Gamingu servereid majutab Safara Hosting Mõned varasemad nebulos Gaming Teemad: (enam me neid ei kustuta, jääme ühe ja ainsa juurde) http://vahvel.net/showthread.php?140437-Nebulos-Gaming-Roleplay-GTA-SA-MP http://vahvel.net/showthread.php?153562-Nebulos-Gaming-Roleplay-0-3e
  2. Mis teeks sinu jaoks serveri huvitavamaks?
  3. kõigil on oma hind.
  4. ei ole teil mingit luba jap, peab inimesi hoolikamalt valima üks neist või mõlemad levitasid seda versiooni, mis neile usaldati parandada. nad pidid fixima mõned bugid aga nad ei teinud sedagi. õnneks nüüdseks on teiste poolt need ära parandatud.
  5. kes sa oled? mingit uut nime ei tule, midagi ei ole rikutud. Meil on uued scripterid olemas. Miks sa kirjutad siin teemas?
  6. Yo. olen sunnitud postitama siia, kuna mingi chainsaw sugused levitavad vale infot faktid: * nebulos.net ei muuda oma nime, kunagi. * meie samp või foorum ei koli kuhugi * mul pole õrna aimugi kes on chainsaw ega pole temaga mingit koostööd teinud. Kui tahate teha oma serverit, tehke oma server, ärge üritage kopeerida asju, mida te isegi ei mõista.
  7. livestream tuleb digifest.ee
  8. Pole digifestil meeskonda? Kohapeal paneme kõikidest üksikutest mängijatest kokku MIX Teami !! Kõik saavad osa võtta samuti leiab abi siit - http://www.digifest.ee/news.php/info/vajad-meeskonda/ Viimane võimalus tulla ja nautida korraliku võrgupidu =)
  9. Tahad tulla digifestile, kuid (1on1) IRONMANist ei piisa? Soovid meeskonda kellega mängida? Või lihtsalt abi, et kaugelt tulla, kui SEBE bussid ei ole läheduses. Või on hoopis muid probleeme, millega teised digifesti külastajad saavad aidata? Kogume kõik sellised küsimused ja mured siia: http://www.digifest.ee/news.php/info/vajad-meeskonda/ Samuti eelregistreeri oma meeskond siin: http://www.digifest.ee/news.php/info/meeskondade-registreerimine/ Loodame, et kõik leiavad oma muredele lahenduse. digifest võrgupeod - KES SIIS VEEL !
  10. Kuidas see versioon tundub: HighQuality versioonPrintimiseks vms!!!
  11. Kõik on olemas mida vaja. Whine ilma selgituste ja põhjendusteta on lihtsalt spamm. Palun lisa tagasisidet. [email:1zki3j0u]info@digifest.ee[/email:1zki3j0u] ! EDIT!! Kõikidele SEBE bussipiletid - 60% !!!!
  12. veel on võimalus panna tiim kokku. nonsteam või steam, vahet pole Kui tiimi pole siis on kõigile 1on1 IRONMAN, mille auhinnad on SONYlt - PlayStation 3, PSP jne.. Lisaks jagame ära Ipode jpm. Igale külastajale ka tasuta ühe aastane F-Secure Litsents (Internet Security 2010), mille poe väärtus on 800 EEKi.. Ise teate mida oma litsentsiga teete. Kohti veel jagub, kuid kiirustage =)
  13. otsin tehtud piltidest
  14. mnja.. ma otsin teile varsti mõne hea pildi ka
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.