Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Author of the topic Postitas

Ma ei põgenegi, üks päev mulle tuli uudis jälle,et oli SNJ-is mu serverit reklaamitud, ilmselt oli vale häire. Aga igastahes, kui veel peaks olema mingeid koodimisi või säärast asja mu serveris sinu sõprade poolt siis teen uuesti asja tagasi ja mitte jällegi mina, vaid keegi teine teeb seda ja teistmoodi. Kust mina pean teadma, miks su atiim nii lapsikuliselt käitub? Härra Rass ja Kriss on kindlalt selle asja taga ja juba koodinud, seda ma tean, küsi neilt ise äkki, miks nad veel lapsed on ja koodimisega end rahuldavad? Kui sa tahad asju selgeks rääkida siis mul pole selle vastu midagi. Mis kuradi mängijaid mul enam tahta siin on? Igapäev käiakse koodimas? Miks mitte ei võiks jätta Rass ja sinu teised sõbrad siis minu serverit rahule ja ma jätan te serveri rahule? Või tahate edasi võidelda?

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline kvann

Isegi, kui keegi mu "sõpradest" (Sain mõned nimed läbi tuttavate, keda sa mõtled, tegelikult ma ei teagi nendest suuremat osa) peaks su serveris käima, miks sa ründad mind? Miks sa ei räägi minu või nendega asju selgeks? Mina olen selleks valmis, sina jooksed mu eest minema pidevalt.

 

Kristo

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas (muudetud)

Sellest pole kasu olnud, olen sinuga rääkinud,kuid asi pole paranenud, ma ei viitsi siin postcountima hakata, pigem rääkida mujal. Rääkisin sinu, rassi ja teistega ja teeme nii,et ei puutu mina teie serverit ja teie minu serverit.

Muudetud liikme Serious'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas (muudetud)

Need härrakesesed, kes ütlevad,et see gm on ''Tavaline PO GM,ei kutsu pelama'' väga rängalt eksite, selles serveris enam see tavaline PO GM küll pole. Kohe julgelt võib seda öelda. Kui sa tõesti ei tea mis serveriga täpselt on tegemist ja mis vahe on minu-ja PlayonR14 versioonil vahet, siis ära loobi mingit lamp-paska, äitäh? See käib selle inimese kohta, kes selle lause mulle vihjas.

 

See GM oli enne uuendusi ja kolimisi PlayONv0.8.04R14 versioonil ja los santoses, mina olen kolinud ja väga palju juba muutnud ning teinud ja teen edasi Fort Carsonis, keegi ei saa öelda,et see on tavaline PO GM,et ei kutsu mängima, on asju, mida pole üldse olemas vanas GM-is.

Kes tahab vaielda, võib rääkida PM teel,et ei hakkaks siin jälle spämmima, kuna sellest pole kasu, administraatorid kustutavad selle staffi niguinii hiljem ära.

 

Tänan.

 

 

Teistele teadmiseks,et server & foorum ajutiselt suletud, avame siis, kui on õige aeg ja kõik valmis.

Muudetud liikme Serious'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.