Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
  • 0

Kas 14 aastane võib rolleriga sõita?

Küsimus

Soovitatud postitused

• 0
VIP
2 takti heli karjub sitaks, aga hääl endale meeldib. 4 takti on selline madal nagu. Endal 125cc 4 takti, uimane ta küll midagi pole :D Metsas lippab pea alt mul. Aga siiski, roller 50cc.

Sa võrdled 125cc krossikat 50cc rolleriga.

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP
2-taktiline on äkilisem(Kiirendus parem), aga tippkiirus stockina on halb. 4-taktiline on uimane aga tippkiirus parem. Ise soovitan 2taktilist, kuna seda suht soodne üles teha, et saada normaalne tippkiirus kätte. Aprilia, CPI, Aerox, Speedfight..

Kas mitte 4-taktilisel ei ole mootor palju kergem, nagu sisuliselt? Vähemalt endurodel on nii, rolleritest ma eriti ei tea midagi.

2-taktiline sööb ka rohkem bensu kui 4 ?

Maksavad, sõbral läksid maksma 200€, koolitustega

200€???? päris odav siis, mul endal oli 1200€ sinna sisse läksid politseilt luba, eksamid, 6ppetused...

2 takti heli karjub sitaks, aga hääl endale meeldib. 4 takti on selline madal nagu.

Ei karju ta midagi, endal on 2 taktiline ja s6pral on 4 ja tal karjub mingi 5x k6vemini kui mul.

Et kui ta mingi minu ees v6i taga s6idab siis ma enda rolleri häält huj kuulen.

no pain, no gain

no work, no results

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP

Ma ei sa midagi teha et ma ei tea rolleritest!küll ma õpin!

example ega sa ka kõike ei tea aga oska!

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
example ega sa ka kõike ei tea aga oska!

eks ta ole ja mingi ära tõusnud heidik , las poiss saab infi natukenegi , kohe sa example vinguma , on ikka doonor

Aga nagu eelnevalt öeldud ei või 14'st aastane ilma lubadeta sõita , isegi rattaga ilma kiivrita veel ei :)

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP
Kas mitte 4-taktilisel ei ole mootor palju kergem, nagu sisuliselt? Vähemalt endurodel on nii, rolleritest ma eriti ei tea midagi.

2-taktiline sööb ka rohkem bensu kui 4 ?

200€???? päris odav siis, mul endal oli 1200€ sinna sisse läksid politseilt luba, eksamid, 6ppetused...

Ei karju ta midagi, endal on 2 taktiline ja s6pral on 4 ja tal karjub mingi 5x k6vemini kui mul.

Et kui ta mingi minu ees v6i taga s6idab siis ma enda rolleri häält huj kuulen.

Ma ei mõelnud, kui vali ta on, vaid seda häält. 4 takti hääl on muidugi valjem, aga kõvasti madalam.

Soaryn, 2 stroke vs 4 stroke youtube ja leiad need hääled.

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
VIP

Sa elad Soomes, seal kõik kallim :D.

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP

Ma tean et rolleri load saab teha 14 aastaselt!

Jalgratta load mul on!

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP
Sa elad Soomes, seal kõik kallim :D.

Ei tea, see seadus tuli 2a tagasi.

Siis kui mina need tegid maksid 28€ ja oli ainult et maksad 28€ lähed kontorile teed arvutis paar kysimust ja load olemas.

Siis 2 kuud sealt edasi tuli seadus ja hinnad tõusid 800-1000€ :)

no pain, no gain

no work, no results

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP

Hetkel on Selge autokoolis mopeedi load 240€.

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP
Hakkan ka tegema 18. maist lube.. 180 euri kokku.

Kust nii odavalt saad, kui küsida tohib?

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0

ma tegin kah omalajal mõnesaja krooniga load.

100 teooria ja 100 sõit.

nuh tegelt sõitu tegin 2 korda...vaskapööre siis vaatad üle vasaku õla ja parempööre üle parema õla

2 taktilisel on pinisev 4 taktilisel on mahe.

ja kui sumps maha võtta siis on igal asjal traktori hääl...

ja see kes siin 50 ccm võrdlse 125 ccm siis jh .. :D sõitke ratastega, las aju kasvab vanusele järgi.

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
VIP
Sa ei tohi sõita.

Alles 16 aastaselt saad mopeedijuhi load teha, 18 aastaselt ei ole enam mingeid lube vaja.

Miks vaja seletada teemadest, millest ei tea mitte midagi? Vii ennast ennem kurssi asjadega ja siis tule rääkima.

Mopeedi juhtimiseks peab isik omama AM-kategooria juhtimisõigust.

AM-kategooria mootorsõidukit võib juhtida ka isik, kellel on mis tahes mootorsõiduki juhtimisõigus või piiratud juhtimisõigus. Sellisel juhul isik juhiloale eraldi AM-kategooriat taotlema ei pea.

AM-kategooria mootorsõiduki juhtimisõigust ei nõuta isikult, kes on sündinud enne 1993. aasta 1. jaanuari.

AM-kategooria mootorsõiduki juhtimisõigust ei nõuta kuni 2013. aasta 1. jaanuarini isikutelt, kes olid 01.07.2011 kehtima hakanud “Liiklusseaduse“ jõustumisel 16–17-aastased.

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP
Ehk räägid lähemalt kus ja kuidas sa tegid, et sul nii kallis see asi oli?

Tegin soomes nagu ikka.

http://sakylanautokoulu.fi/hinnasto/

Hetkel on A1 load ehk kuni 125cc on 1190€ ja mopeedi load on 790€

Politseilt paperid lähevad alati 40€ maksma. siis ma pidin veel tegema endale tervise kaardi 50€ ja siis alles pääsesin õppima.

no pain, no gain

no work, no results

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP
Mingit hiinakat ära küll osta. Korralikud on Aprilia SR-50R, Street, Yamaha Aerox, Gilera Runner jne.

FACEPALM, Yamaha ongi Hiina või Jaapani oma..

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
VIP
FACEPALM, Yamaha ongi Hiina või Jaapani oma..

Ma räägin üldistatult, hiinakate all peetakse silmas neid rollereid, mis ei ole kvaliteetsed. Isegi siis, kui need pole hiinas tehtud. Nii on see juba rolleri(fännidel) kujunenud

29wqo2f.png veebo_logo.png

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP

Kui praegu vaatada neid hindu siis pole mul küll mõtet teha neid lube enam.Pigem ootan veel pool aastad siis teen auto load ja saan polegi vaja neid rolleri lubasi.

Kas mitte kroonide aeg polnud odavam see tegemine?

29.08.2020 SEISUGA OLEN OLNUD VAHVEL.NET LIIGE 3650 PÄEVA EHK 10 aastat

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP

Kroonide ajal oli kõvasti odav! Nüüd ongi sellepärast et pead / peame käima autokoolis vms!

kollanokk

tmt22.png

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
Kui praegu vaatada neid hindu siis pole mul küll mõtet teha neid lube enam.Pigem ootan veel pool aastad siis teen auto load ja saan polegi vaja neid rolleri lubasi.

Kas mitte kroonide aeg polnud odavam see tegemine?

Piimakad nii mõttetud+ pead pärast 2 aastat arkis tegema uuesti ning selle ajaga oled suht ära unustanud.Piimakatega peab keegi niikuinii kõrval istuma.

Suitsetamine mõnus ajaviitmine. :D

28alw6c.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP
Piimakad nii mõttetud+ pead pärast 2 aastat arkis tegema uuesti ning selle ajaga oled suht ära unustanud.Piimakatega peab keegi niikuinii kõrval istuma.

Ega 17.5 ja pool saab päris lube juba teha :D ega ma nii noor ka ei ole ,et neid piimakaid teen.Need on muidugi mõttetud .

29.08.2020 SEISUGA OLEN OLNUD VAHVEL.NET LIIGE 3650 PÄEVA EHK 10 aastat

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP

Ise küll kihutaks pigem linna krossikaga ringi kui mõne autoga. Aja sääst ja raha sääst missugune.

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.