Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Milline on parim viis raha tegemiseks? (küsimus)

Soovitatud postitused

Olen lähipäevadel üha rohkem ja rohkem runescapes käima hakanud. Kuna rune nii palju muutunud ja särki värki küsiksin abi parima viisiga millega saaks kiiresti raha teha. Olen suhteliselt algne lvl (lvl 6) ja mingeid üüber kolle mulle vaja ei ole. Ainuke lvl mida arendanud olen on woodcutting (lvl 30). Niiet aidake mind selle väikese probleemiga:D

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Korja flaxe Camelotis, ning myy maha, mingi 30-40K/h.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kui ikka ootad siis yew logsidega olen mina teinud raha, kui free player olen. Hetkel saab müüa 500gp ea neid. 60 WC on vaja cuttimiseks, aga kuna iga võimaliku puu juures on f2p maailmades kümneid lontkõrvu botimas siis 65-70 võiks wc olla. 65 woodcutting tuleb willowit cuttides paari tunniga, kui tühja koha leiad. Rimmingtoni ja port sarimi vahel natuke lõunasse minnes leiad hea koha, kus on hulga puid ja tühja maailma leiad mõne minutiga max. Boti seal või lase käsitsi kuni 65 ja siis varrocki GE juurde või east bankist põha poole joostes on 1 puu, kus inimesi tavaliselt pole ja east bankist veel ida poole ja sis mööda varrocki välimist müüri põhja poole peaksid veel leidma paar puud. Uuri kaarti, yewi on märgitud seal kaardile.

 

Teine võimalus oleks fishing, tee kuni lvl 30-50 shrimpide ja anchoviste peal ja siis lobbstereid. Ei pea nii kaua tegema, troute ja salmone on ka hea powerfishida, ise valid, mis teed.

 

Veel üks moodus on tappa kanu. Suled on ~15gp ea ja iga killi pealt saad kuni 15 sulge, mis teeb 175gp killi pealt. Kanal on 3 elu, seega võib iga üks seal raha teha. See viimane on väga hea moodus on 07mes.

 

Ma soovitan sul teha uue kasutaja, kui praegusel kasutajal leveleid pole, sest uue kasutaja tehes oled 2 nädalat trial member, ja saaksid raha kokku ajada 5x rohkem, kui muidu samade moodustega.

 

Kui sa teemat veel jälgid sisi anna teada, mis sa arvad, ja ehk mõtlen midagi veel välja, kui vaja.

 

 

Oleksin peaaegu unustanud... Kui skille pole ja ei viitsi ka teha, siis mine korja kalu, mis teised maha dropivad karamjal, või barbar villages. Nendega võib ka küllalt palju raha tunnis kokku ajada. Täpsemaid numbreid ei oska öelda.

Muudetud liikme Mort'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.