Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

kellegil on server kus saaks admin olla ?

Soovitatud postitused

Nii need asja küll ei käi :D Mina omalajal pidin mängima paarsada tundi et mind üldse usaldataks ja siis tehti alles kandideerimine, kus oli suht tihe rebimine, pidid ennast tõestama ja värkki. Ma ei tea kuidas tänapäeval asjad käivad, vb saab isegi viieka eest adminiks :P

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kui sul on kindel server millest sa ei tüdine ja su sõbrad mäbgivad seal serveris ,siis oled sa ka nende seas kõva vend. Veel tahetakse endale saada au ja kuulsust. Mõni arvab et tahab korra maija lüüa ja teisi aidata... eks meil igal ühel omad põhimõtted... ei saa aru miks sellised kommentaarid... kuid jah ,keegi ei pane teid niisama adminiks ,mitte keegi... kui on ikka korralik server. Adminil.on ikkagi suyr vastutus ja mõned on ka freebannerid ,pead suytma ennas valitseda ,mina ise ei paneks kesagi niimodi adminiks ,keda ma ei tunne ,kui juba sõpru on raske usaldada siis juh... ;)


Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Keegi ei tee sind lambist, pead ikka kuskil servus aktiivne olema, ja siis valitakase jne..

Tänapäeval on see tiba teist moodi. Admin tiimi saavad eelistatult sõbrad või need kes maksavad. Enam ei ole sellist asja, et adminid ja omanik vaatavad kes võiks sobida ja siis võtavad. Isegi kui pole sõpru võtta ja neid kes maksavad võetakse ikkagi vanad kalad, sest neid tuntakse ja loodetakse seeläbi ka rohkem mängijaid saada. Kahjuks nii on see süsteem ära rikutud tänapäeval.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.