Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Mmrscape - best estonian server [vps]

Soovitatud postitused

Author of the topic Postitas
so i saw that normal user, do not remember name has already full vesta, green phat and so on.

Anyone from stuff must give him items..

sad

No , maybe owner uses that account for play , thanks for warn:)

Talking with owner:)


Skype: BoitsenkoIlja

 

Ma alles õpin eesti keelt rääkima!

:)

haters-gonna-hate_1384.gif

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

No registeerisin ennast siis siia lõpuks ära, sest see mis siin toimus selle "BoitsenkoIlja" ja, mida veel see tüüp siin kirjutab, et müüb ja teeb teistele RSPS.. Olen pikemalt seda seppa jälginud ning kõik mis ma näinud olen on olnud mingi tõsine jama ja bs.

 

Esiteks see teema, et ta tegi selle serveri ümber.... Cmon, ma annan kohe lingi, kust see source on saadud, ta pole selle serveri kallal mittemidagi teinud, peale nimede vahetamise.

 

Ta müüs selle samuse serveri kellegile, ei mäleta enam ta nime. Kuid see server oli lihtsalt võetud R-S'ist ning nimesi oli muudetud,- see ka kõik.

 

Nagu eelmistelt postitajatelt lugesin, et lambikad saavad moderaatori kohti jne. Ja käisin ka ise sees, mängijad jooksevad ringi päris heade asjadega, millega läheks tegelt kauem aega. Ühesõnaga, teil pole mõtet sinna serveri oma rahakotti hakata tühjendama mingi Annetaja koha pärast või midagi enamat, sest nagu näha, siis see "BoitsenkoIlja" lihtsalt võtab mingi suvalise source, vahetab nimed ja siis, kas müüb seda siin mingi summa eest, või topib selle ülesse ja ütleb: "I changed alot of things here etc.."

 

Endal on olnud neid servereid ka mitmeid, kuid kõik on tehtud enda käe peal. Ühesõnaga tahan lihtsalt öelda, et see on üks kahtlane tüüp ja need projektid mis siin korraldab on ajaraisk, teil pole mõtet sinna oma aega raiskama minna. See server kukub kinni nvn nädala-kahe pärast.

 

Kui vajate mingit abi jaava koodimisel, siis tõesti võite seda küsida minu käest. Võin aidata teil serveri tööle panna, muuta mida vajate. Olen sellel alal töötanud juba 4aastat.

 

Igastahes, nautige sügist.

 

DeadmauXD.

 

// võin veel ära mainida, et serveri algne baas on väga eba-stabiilne ning seal on tohutult memleake, deadlocke, mis jooksutavad serveri kinni, kui serveris on rohkem kui 20-30 inimest, serveri mootor ei suuda lihtsalt, kõiki neid erinevaid käske täita ja jooksutab näiteks combati kokku, et saaks teiste inimeste käske täita, mida kõik serverisse saadavad. Ja, kui ma ei eksi siis seal on isegi Money Pouch Dupe, mida pole viitsitud eemaldada arvates, et keegi ei tea, kuidas seda teha.

Muudetud liikme DeadmauXD'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Panin tõmbama.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Ma olen selle serveri peaomanik. Boitsenkolja lihtsalt tegi selle serveri mulle.

 

See server ei lähe kahe nädala pärast kinni. Ja k6ik toetused lähevad serveri jaoks. Ja klacen ei saanud suvakalt modet ta oli lihtsalt aktiivne ja ma valisin ta modeks. Serveris on max 5 modet ja ma kordan ma ei vali sinna inimesi suvakalt!

Muudetud liikme estomine'i poolt

Kunst ei ole kunsti teha, kunst on kunstis kunsti näha!

 

 

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Võiks vist isegi tulla.

Lapsed vist ei tea mis vahe on venelasel ja venelasel...

"Omg mu ruuni acc pandi rotti", ei tea kuidas siis?

Mis sa ei oska JAGi, rq,emri kasutada?...

Muudetud liikme imelik poiss'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.