Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Crx

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    45
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info Crx'i kohta

  • Aste
    Banned
  1. Kasteie arust oleksid need kõrvaklapid head selles hinnas valdkonnas ? http://www.klick.ee/korvaklapid/samsung-pleomax-pep-900.html Kui ei siis soovitage normaalseid kõrva klappe mille hind oleks mõistuse piires
  2. Postipoiss kui sa teaskid siis oleksid vakka. Aga pohhui nagunii siit targemat juttu ei tule.
  3. Värskemaid paluks kui sa mudiugi leiad
  4. Fire otsi üks teema kus on proff ja kõik jutud . 2-3 aasta sees. Aitäh
  5. Shadowcat ka scämmer siis ju Sinust ei ole keegi lahedam.
  6. Chill üritad lahe olla? Kahjuks ei tule sul välja see.
  7. Keegi rohkem ei tahagi öelda midagi? Ma arvasin küll,et siit tuleb rohkem ikka
  8. Ban eemaldatakse oleks parem. Ega ma ei ole ölnud,et minu nimi nüüd puhtaks. Vastab i know. Ma vastan siis kui ma olen andnud enda parooli sihikindlalt kellegi teisekätte.
  9. Tere. Probleem siis selles,et minu kasutaja(kunagine Boyka) sai Banned tänu mingile scammimis teemale. Kuigi sealt pealt bb tehing tehti vale nime all ja veel vale msni teel. Mina ei ole jaganud enda vahvlis kasutaja parooli isegi mitte enda kõige paremale sõbrale. Aga ma ei mata maha seda upsakat mis ma võisin teha mitte kaines olekus. Nimelt ma olin käinud sõbra juures siin foorumis ja siis ma olin pannud enda sisselogimise automaatseks. Kui keegi teist ei ole nõus selle teemaga siis olge ausad ja pange siis vähemalt 2-3 teemat minupoolt tekitatud kahjuga teistele inimestele siit foorumist aga mudiugi tahan mina saada pilte ka. Ma oleksin teile väga tänulik. Ainuke msn mida ma kasutan tehingute tegemiseks (OST/MÜÜK/VAHETUS) on Ruined@oath.com Teisi msni ma ei ole kasutanud tehingute tegemiseks. Lugupidamisega Mati. NB: Kõik teema välilised postitused saavad premeeritud.
  10. Ma ei jahi mitte mingit embleemi tagasi. Vaid ma lihtsalt uurisin,et eile arutasime seda teemat paari kasutajaga msnis ja vaatasin kas siin leidub ausaid mehi ka kes ütlevad,et nad on nn korrupeerunud. Et teevad sõbrale unbanned jne.
  11. Vähemalt Sander saab aru mida ma mõtlen.
  12. Sebi keegi kes mätsib selle video kokku ja pane yt üles
  13. Mine kuhugi paremasse kohta str'd tegema. Mudiu täitsa tore päevik
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.