Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

DeadmauXD

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    15
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info DeadmauXD'i kohta

  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 19.11.1995

Isiklik info

  • Asukoht
    Eesti
  • Hobid
    Java, music, etc

Kontaktid

  • Veebileht
    http://www.youtube.com
  • MSN
    ifeelthisway@hotmail.com
  1. suht mõttetu teema jah... mitu serverit sa juba teinud oled? 10+ ... Ja kõik on olnud 2-5päeva projektid, kuid te räägite, et nüüd on see mis jääb jne.. Lihtsalt anna alla juba!
  2. Väike värskendus teemale, olen vaba ning võin teha midagi (:
  3. "oodaks" Kallis inimene, ärge tulge mind küll nüüd kirjaoskamatuses süüdistama, teil endal on see sõna PALJU vigasem, kui oli minu sõna. See, et ma kirjutasin ""Terivst" ei tähenda küll, et ma olen mingi kirjaoskamatu.. See oli lihtsalt väike aps (: Igastahes, jah. Miks te seda üldse üle küsite, kui üleval on nii kirjas.. Jah ma hakkasin 12aastaselt jaava koodimisega tegelema. Olen tänasest vaba, kui järgmise nädalani nii, et kellel on vaja abi või mingit muud teenust, andke teada.
  4. Tervist, olen seda foorumi üha rohkem hakanud külastama ning olen uurinud just seda (RS-Privaatserverid) alamfoorumi, sest nagu näha, siis ka eestlastele meeldib jaava servereid "koodida ja hostida", kuid suht suurem osa neist "hosteritest" ei oska jaavat ega taju hostimisest mitte midagi. Olen ise hostinud enda servereid kui ka olen teistele hostinud. Koodinud olen enda privaat projekte juba ~4aastat. Ja tajun jaavat väga hästi kui ka serverite hostimist. Tean mis enam-vähem läheb inimestele peale ja mis neile meeldib, mida nad ootavad ja tahavad. Teenused, mida pakun: Serveri hooldus (vaatan teie serveri üle ning teen, mis pean vajalikuks, et server oleks parem) Serveri reklaam (reklaamin teie serverit) Koodin teile eraldi asju (teie ütlete, mida tahate ja mina teen seda- eraldi jaava koodide kirjutamine) Koodin teile serveri Leechin teile serveri (muidugi ma ka vahetan kõik, mida te tahate, valite source, mina teen sellega, mida te palute) Panen teile serveri püsti + aitan seda hooldada Abistus: Aitan teid pisemate asjadega (teil on mingid errorid, millest ei saa jagu? Küsige minult abi, ma proovin teid aidata. Jne) Võin anda teile kiireid jaava kursuseid Võin olla teil serveris administraator ja aidata teil serverit üleval hoida Ja kõik muu, millega te võite abi vajada Hinnad: Kõik oleneb teenusest, abistuse eest ei võta sentigi. NB! Alati võite küsida juurde, kui te ei leidnud endale vastavat teenust üleval olevalt listist. Kontakt andmed: -MSN: ifeelthisway@hotmail.com -Skype: Puudub hetkel Isikulised andmed: -Elukoht: Pärnumaa, Pärnu -Vanus: 16 -Telf.nr: jagan vaid, kellel on isiklikult seda vaja Kui teil on mingi soov või probleem, siis võtke minuga isiklikult ühendust, ärge postitage siia. Aitäh!
  5. Kas see oligi kohe nii või läks järsku selliseks, kui mängisid?
  6. olete päris algaja? saatke PM mulle oma MSN, ma aitan teid.
  7. No registeerisin ennast siis siia lõpuks ära, sest see mis siin toimus selle "BoitsenkoIlja" ja, mida veel see tüüp siin kirjutab, et müüb ja teeb teistele RSPS.. Olen pikemalt seda seppa jälginud ning kõik mis ma näinud olen on olnud mingi tõsine jama ja bs. Esiteks see teema, et ta tegi selle serveri ümber.... Cmon, ma annan kohe lingi, kust see source on saadud, ta pole selle serveri kallal mittemidagi teinud, peale nimede vahetamise. Ta müüs selle samuse serveri kellegile, ei mäleta enam ta nime. Kuid see server oli lihtsalt võetud R-S'ist ning nimesi oli muudetud,- see ka kõik. Nagu eelmistelt postitajatelt lugesin, et lambikad saavad moderaatori kohti jne. Ja käisin ka ise sees, mängijad jooksevad ringi päris heade asjadega, millega läheks tegelt kauem aega. Ühesõnaga, teil pole mõtet sinna serveri oma rahakotti hakata tühjendama mingi Annetaja koha pärast või midagi enamat, sest nagu näha, siis see "BoitsenkoIlja" lihtsalt võtab mingi suvalise source, vahetab nimed ja siis, kas müüb seda siin mingi summa eest, või topib selle ülesse ja ütleb: "I changed alot of things here etc.." Endal on olnud neid servereid ka mitmeid, kuid kõik on tehtud enda käe peal. Ühesõnaga tahan lihtsalt öelda, et see on üks kahtlane tüüp ja need projektid mis siin korraldab on ajaraisk, teil pole mõtet sinna oma aega raiskama minna. See server kukub kinni nvn nädala-kahe pärast. Kui vajate mingit abi jaava koodimisel, siis tõesti võite seda küsida minu käest. Võin aidata teil serveri tööle panna, muuta mida vajate. Olen sellel alal töötanud juba 4aastat. Igastahes, nautige sügist. DeadmauXD. // võin veel ära mainida, et serveri algne baas on väga eba-stabiilne ning seal on tohutult memleake, deadlocke, mis jooksutavad serveri kinni, kui serveris on rohkem kui 20-30 inimest, serveri mootor ei suuda lihtsalt, kõiki neid erinevaid käske täita ja jooksutab näiteks combati kokku, et saaks teiste inimeste käske täita, mida kõik serverisse saadavad. Ja, kui ma ei eksi siis seal on isegi Money Pouch Dupe, mida pole viitsitud eemaldada arvates, et keegi ei tea, kuidas seda teha.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.