Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

SUPERVIP
Kusjuures ma olen juba mingi 2 aastat mänginud ning siiani mängin suhteliselt halvasti.

Palju asju on muutunud näiteks see, et ma ei rage ega karju mingi KS vms. Last hittimine on selgeks saanud ja muu jura, kuid goldist ikka end välja ei carry.

Päris tore oleks, kui mõned diamond vennad siin foorumis mingeid tippe jagaks.

Lihtsad, aga olulised asjad mida pead jälgima.

1. Analüüsi oma vigu peale igat kaotust

2. Ära kunagi flame ega ütle teamile, et nad tegid midagi valesti. Sa ei ole kõige targem ja sellega kaotad ainult oma keskendumis võime!

3. Ära ole greedy summoneridega, better safe then sorry.(minul isiklikult väga suur viga)

4. ÄRA DIVE! Pole mõtet riskida lollilt, kui just 100% kindel pole, et saad kindlasti killi/välja.

5. See mäng on ignorante täis, ära ürita kellegile midagi selgeks teha.

6. Mõtle alati positiivselt, ole 0/10 skooriga või mitte, suhtu positiivselt ja mängi nagu see oleks su promotion game iga mäng. Vahet ei ole kui taga te ka poleks, never surrender.

7. Jungleri põhjal ostusta, kas sa pushid lane, või freezid(kas tal on suur stun, kas palju dammi jne)

8. Kui keegi kuskil lanes sureb, siis vaata vastase elu/mana, kas ta võib tulla ganki, kuna tal vaba aega on.

9. Kui olete rahaga ees, siis hoidke seda hinna eest, võtke võimalikult palju objective(drake, tower)

10. Mängi pigem objectivite peale, mitte killide. Tüüpiline on see, kui team teeb peaagu ace ning hakkavad siis viimaseid vastaseid chasema selle asemel, et võtta baron/tower või mis iganes. Vastased spawnivad uuesti ja ühtegi objectivit ei saa.

Greed ja flame on kaks põhilist viga. Istusin Plat V's paar kuud kinni, kuni hakkasin safe'ilt mängima ja mitte ragema, tõusin ma järgmise nädalaga mingi 2 divisionit. Siis läks see mul meelest ära ja läksin vana rada pidi ning kukkusin jälle tagasi. Need asjad tuleb lihtsalt endale ülekorrata. Üks asi mis veel aitab on see, kui peale igat surma analüüsid mida valesti tegid. Kas läksid liiga julgelt peale, olid vale koha peal, panid oma summonerid valesti või mida iganes.

Division reset pidi tulema 14-15 januaar(pole confirmed tho).

E: Mul on olnud meeletult, rohkem kui ma lugedagi oskan mänge, kus oleme teamiga mingi ~10-20k kullaga maas, aga tuleme tagasi ning võidame ära. Parim comeback siiani oli 4 - 19 seisust, vastastel olid kõik towerid peale ühe, meil oli ainult 1 nexus tower ning mid tower. Me võitsime kuna vastased arvasid, et nad on nii ees ja tegid vigu tänu millele, me lõpuks mängu tagasi tulime ning võitsime. Mul on selliseid mänge tõesti tohutult ja ma ei pane mitte kunagi surrender, alati on võimalus, ALATI.

Seda ka, et kui oled mehaaniliselt halb, siis on mõtekam mängida tankimaid rolle(jungler, top).

Muudetud liikme hendrik'i poolt

sadwa.jpg

"Success is the best revenge"

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Miks ning millal see algab?

Siis on võimalik, et sind carrytakse mängude ajal ja tiimid tulevad ka suht ligadi-logadi, et sul endal ise ka kergem carryda.

Samuti kui sa tahad kõrgemale saada siis mängi solo carry champe nagu näiteks Nasus, Vayne, Kha :)

Nasusega on ehk kõige lihtsam carryda kui oskad ilusti Q'd farmida siis lihtsalt venitate mängu nii kaua kui võimalik ja lõpuks pushid ära. Ma olen niimodi väga palju võitnud, et kaotus seisus aga siis lõpuks lähen ühe pushiga enemy inhibini välja ja kui nad hakkavad su baasi finishima siis lähed telega platsi ja finishid nende baasi enne maha. Kui mõned recallivad siis teed ikkagist ära. :)

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Päris nii tegelikult ikka ei ole Rizlo. Pigem mängi lihtsalt championit mida tõsiselt hästi oskad. Näiteks Vayne'l on väga madal win rate, sest Vayne vajab perfektset mehaanikat ning on väga lihtsasti countertav. Nasus on okei, aga kui sa teda mängida ei oska või kui ta ei sobi sinu isikliku mängustiiliga, siis ei ole mõtet ka teda pickida. Aga ei saa vaielda, mõelmad on väga tugevad championid.

sadwa.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Päris nii tegelikult ikka ei ole Rizlo. Pigem mängi lihtsalt championit mida tõsiselt hästi oskad. Näiteks Vayne'l on väga madal win rate, sest Vayne vajab perfektset mehaanikat ning on väga lihtsasti countertav. Nasus on okei, aga kui sa teda mängida ei oska või kui ta ei sobi sinu isikliku mängustiiliga, siis ei ole mõtet ka teda pickida. Aga ei saa vaielda, mõelmad on väga tugevad championid.

No seda loomulikult, et pead oskama champi ka, tõin lihtsalt paar näidet. Solo carry champidega ikkagist kergem mänge võita, midagi ikka oskab mängida.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Väga sick.

Match making, you're doing it wrong...

areuserious.jpg

Muudetud liikme hendrik'i poolt

sadwa.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link

Kah väike pela siis, mulle endale meeldib ntx aatrox, enamus mängud mängin sellega, ülidselt kui algus läheb hästi, farm hea, asjad head, siis läheb ka mäng hästi, on ka halvemaid mänge, nagu 6/14 vms.. Aga kui build hea, oii milline feeling sees siis, lihtsalt mingi vend jookseb ette siis hüppad oma Q peale ja kui raske on, siis paned ulti ka veel. Igatahes champ on väga hea, nii hea mängija ma ka veel pole, kuna olen natuke rohkem kui kuu mänginud, eelmise aasta ehk 2013 novembri lõpus alustasin esimest korda. best.png

giphy.gif

Jaga seda postitust

Postituse link
Lihtsad, aga olulised asjad mida pead jälgima.

1. Analüüsi oma vigu peale igat kaotust

2. Ära kunagi flame ega ütle teamile, et nad tegid midagi valesti. Sa ei ole kõige targem ja sellega kaotad ainult oma keskendumis võime!

3. Ära ole greedy summoneridega, better safe then sorry.(minul isiklikult väga suur viga)

4. ÄRA DIVE! Pole mõtet riskida lollilt, kui just 100% kindel pole, et saad kindlasti killi/välja.

5. See mäng on ignorante täis, ära ürita kellegile midagi selgeks teha.

6. Mõtle alati positiivselt, ole 0/10 skooriga või mitte, suhtu positiivselt ja mängi nagu see oleks su promotion game iga mäng. Vahet ei ole kui taga te ka poleks, never surrender.

7. Jungleri põhjal ostusta, kas sa pushid lane, või freezid(kas tal on suur stun, kas palju dammi jne)

8. Kui keegi kuskil lanes sureb, siis vaata vastase elu/mana, kas ta võib tulla ganki, kuna tal vaba aega on.

9. Kui olete rahaga ees, siis hoidke seda hinna eest, võtke võimalikult palju objective(drake, tower)

10. Mängi pigem objectivite peale, mitte killide. Tüüpiline on see, kui team teeb peaagu ace ning hakkavad siis viimaseid vastaseid chasema selle asemel, et võtta baron/tower või mis iganes. Vastased spawnivad uuesti ja ühtegi objectivit ei saa.

Greed ja flame on kaks põhilist viga. Istusin Plat V's paar kuud kinni, kuni hakkasin safe'ilt mängima ja mitte ragema, tõusin ma järgmise nädalaga mingi 2 divisionit. Siis läks see mul meelest ära ja läksin vana rada pidi ning kukkusin jälle tagasi. Need asjad tuleb lihtsalt endale ülekorrata. Üks asi mis veel aitab on see, kui peale igat surma analüüsid mida valesti tegid. Kas läksid liiga julgelt peale, olid vale koha peal, panid oma summonerid valesti või mida iganes.

Division reset pidi tulema 14-15 januaar(pole confirmed tho).

E: Mul on olnud meeletult, rohkem kui ma lugedagi oskan mänge, kus oleme teamiga mingi ~10-20k kullaga maas, aga tuleme tagasi ning võidame ära. Parim comeback siiani oli 4 - 19 seisust, vastastel olid kõik towerid peale ühe, meil oli ainult 1 nexus tower ning mid tower. Me võitsime kuna vastased arvasid, et nad on nii ees ja tegid vigu tänu millele, me lõpuks mängu tagasi tulime ning võitsime. Mul on selliseid mänge tõesti tohutult ja ma ei pane mitte kunagi surrender, alati on võimalus, ALATI.

Seda ka, et kui oled mehaaniliselt halb, siis on mõtekam mängida tankimaid rolle(jungler, top).

Ütleks veel seda siia, et kõike mänge ei saagi võita. Selle peale pole kah mõttet verest välja lüüa.

Hakkasin ostma Zhonyat Vi ja Nautilus vastu, sest no andeksi... Aga mitte ükski def item ei counterda nende ultit.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Ma küll ei näe mis seal väga vale oleks ? arvatavasti dia 5 vendadel mmr halb.

Antud olukorras MMR ei mänginud mingit rolli. Vastastel oli läbitud juba tunduvalt rohkem divisione, kui meie teamil, seda on raske seletada, et miks sellel vahet on. Ashe tase oli märgatavalt maas, ta ei osanud midagi teha, sest vastased olid liiga tugevad tema jaoks. Ta kaotas selle mängu ükski, puudus teadmised ja mehaanika.

sadwa.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Late night carry @ Plat II. Naljakas oli see, et ma ei ostnud mängu jooksul mitte ainsatki magic resist itemit, vähe sellest mul ei olnud rune page's mitte üht magic resist rune.

carrihard.png

sadwa.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Keegi ei tea kuna uus champ avalikustatakse? Yas on juba 1 kuu väljas olnud...

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Mingi uus champ pidi tulema? Ma tean ainult yasuot.. ?

Mkm lihtsalt ta on juba 1 kuu väljas olnud, ning riot pole isegi vihjanud uuele championile.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Championitele võikski teha pikema pausi, neid juba niigi palju.

Nõustun. Pole vaja neid nii palju.

Üsna pettunud, et eloreset ei tule enne järgmist kuud. :( Ilmselt tuleb Diamond enne reseti ära siiski. Algne plaan oli end Plat 1 saada ja siis oodata, aga see on juba käes.

sadwa.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.