Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Ma arvan , et umbkaudselt. Ma jätsin välja hetkel Telefoniga tellmised mis on omakorda 150 € äkki. Igastahes sitaks olen loopinud selle mängu alla :D

Kui tolbakas pead sa ikka olema, et tellida telefoniga RP-d ja veel 150 €eest ? Muud ei oska õelda selle peale, kui seda, et sa oled ilmselt ära hellitatud ja su kallis issi maksab selle kinni ;) Ja ega ma usun, et see oli põhjusega ban kui saad juba permabanni

If you want to succeed as bad as you want to breathe, then you will be successful

Jaga seda postitust

Postituse link
Kui tolbakas pead sa ikka olema, et tellida telefoniga RP-d ja veel 150 €eest ? Muud ei oska õelda selle peale, kui seda, et sa oled ilmselt ära hellitatud ja su kallis issi maksab selle kinni ;) Ja ega ma usun, et see oli põhjusega ban kui saad juba permabanni

Äkki käib ise tööl ja teenib kõrvalt midagi? Ei pea kohe tembeldama hellitajaks. Ma arvan, et sina samamoodi oled ema telefoni piistu pannud ja tellinud.. Vanust küll nii palju, et julgeksid nii teha. Ja ilgelt pohhuj pole palju keegi mängu alla pannud? Mind jätab küll külmaks kui mingi tont tuleb skinniga vastu ja ei oska mängidagi. :D

Jaga seda postitust

Postituse link
Äkki käib ise tööl ja teenib kõrvalt midagi? Ei pea kohe tembeldama hellitajaks. Ma arvan, et sina samamoodi oled ema telefoni piistu pannud ja tellinud.. Vanust küll nii palju, et julgeksid nii teha. Ja ilgelt pohhuj pole palju keegi mängu alla pannud? Mind jätab küll külmaks kui mingi tont tuleb skinniga vastu ja ei oska mängidagi. :D

No äkki käib, aga minu teada oli ta mingi 13 aastane, sp ütlesin seda. Ei tea, ise pole küll ema telefoni rottinud ja tellinud. ja mul ka ükskõik palju ta ostab, aga mis mõttega osta telefoniga? 150 € RP`d telefoniga on ju palju suurem summa pangakaardiga, või ei ole?

If you want to succeed as bad as you want to breathe, then you will be successful

Jaga seda postitust

Postituse link
No äkki käib, aga minu teada oli ta mingi 13 aastane, sp ütlesin seda. Ei tea, ise pole küll ema telefoni rottinud ja tellinud. ja mul ka ükskõik palju ta ostab, aga mis mõttega osta telefoniga? 150 € RP`d telefoniga on ju palju suurem summa pangakaardiga, või ei ole?

väga palju suurem. Olen vist telefoniga korra ostnud, peale seda sain aru, et see on raha tuulde loopimine kui credit cardiga saab sama raha eest peaaegu 2x rohkem

tervist.

Jaga seda postitust

Postituse link

Uus ARAM on igatahes etem kui Proving Grounds. Lissandra tundub nii mõttetu olevat, samuti ka tema skin (Ice Witch on tehtud mingi flameable bitchiks).

P0lt, miks sind peaks huvitama see, kui palju on keegi tellinud RP-d ja mis summa eest? Pead sa torkima? See pole sul esimene kord.

Nunu välimus on nii ja naa, heledam võiks see sinine seal olla. :D Volibeari uus skin on uhke.

Keegi teab, kas mingil championil veel samalaadne skin nagu Pulsefire Ezreal?

Muudetud liikme Attachment'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
Uus ARAM on igatahes etem kui Proving Grounds. Lissandra tundub nii mõttetu olevat, samuti ka tema skin (Ice Witch on tehtud mingi flameable bitchiks).

P0lt, miks sind peaks huvitama see, kui palju on keegi tellinud RP-d ja mis summa eest? Pead sa torkima? See pole sul esimene kord.

Nunu välimus on nii ja naa, heledam võiks see sinine seal olla. :D Volibeari uus skin on uhke.

Keegi teab, kas mingil championil veel samalaadne skin nagu Pulsefire Ezreal?

Lissandra väääga OP!

nerfs incoming...

blackfrost anivia 1820 RP kes soovib:D

Muudetud liikme Kristjan194'i poolt

tervist.

Jaga seda postitust

Postituse link
Lissandra väääga OP!

nerfs incoming...

blackfrost anivia 1820 RP kes soovib:D

Usun jah, et ta suhteliselt OP, sest uus champion ikkagi. :D Ma ehk püüan mõne enemy täna, kellel on Lissandra ja saan tunda vast. :D

Igatahes login screen on väga ilus! See Zaci mollusk üldse ei sobinud sinna.

Miks mitte kunagi ei või 6300 IP champion olla 395 RP hinnaga. :( Samuti ka skinnid. Warring Kingdoms Xin Zhao tõstesti 975 RP pealt 1350 peale, vapsee vennad ve? Alati tahtnud seda endale.

Muudetud liikme Attachment'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
Usun jah, et ta suhteliselt OP, sest uus champion ikkagi. :D Ma ehk püüan mõne enemy täna, kellel on Lissandra ja saan tunda vast. :D

Igatahes login screen on väga ilus! See Zaci mollusk üldse ei sobinud sinna.

Miks mitte kunagi ei või 6300 IP champion olla 395 RP hinnaga. :( Samuti ka skinnid. Warring Kingdoms Xin Zhao tõstesti 975 RP pealt 1350 peale, vapsee vennad ve? Alati tahtnud seda endale.

vii end asjade kurssi, kulla mees...loe natuke

tervist.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Lähen arendan oma level 1 kasutajat edasi.

"The true sign of intelligence is not knowledge but imagination."

- Albert Einstein

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.