Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Imeline.

Tegin küll normali, sain siis 4 premade ja vennad lambist ütlesid, et hakkavad trollima, mõtlesin et teevad nalja jne, enne mängu algust vaatasin veel lolnexust, hmm gold-silver playerid ise, olime bronze vastu ja kui mäng hakkas vennad lihtsalt feedsid, otseses mõttes, lihtsalt jooksid peale ja mõtlesid ah äkki võtan maha.. Õnneks Loss Prevented.

Muidu olen täelikult ADC üle läinud ja jinx on ikka imeline :P

j222.png

Su imeline 6:16 kaotus on ka näha :)

Love me like you do, lo-lo-love me like you do

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Bronzes on jah.

Jaga seda postitust

Postituse link

Trolle on siiski igalpool. Kellegil nt. sitt päev, mõtleb, et hakkab trollima ja keerab ka ülejäänud tiimi mängu pehmelt õeldes perse.

Eile tegin mingi normali, kus vennad lihtsalt ükshaaval leavisid, lõpuks lihtsalt jäime kahekesi enda tiimi eest võitlema.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
What if I told you I'm not in bronze?

Siis oled sa silver.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

colwind sa oled ise gold/plat/dia ma saame aru juba, Eesti nr.1 pentakiller vayne

「FAKER」dtjg.mart

「Ainuke ja ÕIGE skype」dfjg.mart

#karvased.ee[/b]

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Tavaliselt teen normalit ja tihti peale 4ne premade vastu, enda tiimis max 2 premade.. vihkan 4ste premadedie vastu pelamist, aga lohutan end sellega, et tyybid trollivad ja ei oska mängida.. tihtipeale ongi, et 1 oskab pelada ja 2 tk trollivad, et mu tiimile win. Aga loomulikult ajab närvi, kui enda tiimis trollid/leaverid, puhas ajaraiskamine.. et ei saa normaalset mängu 5vs5 teha:(

“I prefer to be in the grave in Colombia than in a jail cell in the United States.” ― Pablo Escobar

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Täitsa p*rses, 17/6 lose ja siis 27/10 lose :D rank gold soloQ GG.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
keegi seda ref boti ostnud ka? ei ole banni saanud?

Mõned korrad kasutanud, ei ole saand banni

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
*Õpi carryma :)

? :D top lane 1/19, ega ma 1v5 teamfighti.

Jaga seda postitust

Postituse link
? :D top lane 1/19, ega ma 1v5 teamfighti.

keda kotib bot,jungl, top kui sina oled nt midlaner? kui sul on natukenegi rohkem taipu siis on võimalik ära carryda 1v5 teamfighte. sest see 1/19 vend on nii puupea, et läheb fighti kindlalt 1v5 ja kasuta juhuseid. ära süüdista teisi lane'i, õpi oma vigadest pigem, miks sa ei suuda carryda. gold.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
keda kotib bot' date='jungl, top kui sina oled nt midlaner? kui sul on natukenegi rohkem taipu siis on võimalik ära carryda 1v5 teamfighte. sest see 1/19 vend on nii puupea, et läheb fighti kindlalt 1v5 ja kasuta juhuseid. ära süüdista teisi lane'i, õpi oma vigadest pigem, miks sa ei suuda carryda. gold.[/quote']

Gold on puhas p*sk, pole väitnud, et ma hea oleks, lihtsalt need tiimid...

Jaga seda postitust

Postituse link
Gold on puhas p*sk, pole väitnud, et ma hea oleks, lihtsalt need tiimid...

ilmselgelt carrys su tiim sind goldi, kui sa ei suuda oma juttu isegi kontrollida, sellepeale öeldakse, et teistes pindu näed aga endas palki ei näe.

tiim pole kunagi paha, ise oled jama ja vigane. õpi juba natukenegi, gold juba enamvähem siuke kus sa peaksid sellest arusaama.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

K, mängin plat 3 adc vastu, olen 17/6 ja kaotan, mhm minu viga :D Aga okei, see on sinu arvamus ei viitsi vaidlema hakata.

Jaga seda postitust

Postituse link

Ega see täiesti tema viga ei ole kui ta ei suuda ära carryda, kui ikka mingi renekton vms on fed neil ja pidevalt focusib sind ning terve tiim kah veel pealekauba sulle peale tuleb siis sul ei ole midagi teha...

Üsna loll väide on see, et kui oled 4v5 ja fed ning ära ei carry siis ei kuulu sinna elosse.. :D

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.