Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Normalite W/L saab vaadata kuskilt?

Peale normal mängu, kui statsid ees, siis mängijate nimede yleval ja skoori all on 2 arvu, need ongi Winnid ja Losed.

If you want to succeed as bad as you want to breathe, then you will be successful

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Kas lillal ja sinisel tiimil on ka mingi seos? Et lilla tiimi elo nt kõrgem vms? :P

Ei usu aga mul on nii, et see team kus ma olen sinna on noobid paigutatud, olen seda seost küll tähele pannud.

Mõtlesin, et teeks ühe hommikuse pela aga juhtus selline nali, oskab keegi aidata?

dafuq.png

Muudetud liikme Rizla'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Ei usu aga mul on nii, et see team kus ma olen sinna on noobid paigutatud, olen seda seost küll tähele pannud.

Mõtlesin, et teeks ühe hommikuse pela aga juhtus selline nali, oskab keegi aidata?

https://www.upload.ee/image/3824734/dafuq.png

Vaheta regioon NA'ks ja siis uuesti Westiks.

Ranked sai reseti?

Ei, ranked reset pidi järgmine kuu tulema. Nii vähemalt üks Rioter postitas.

Muudetud liikme hendrik'i poolt

sadwa.jpg

"Success is the best revenge"

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Vaheta regioon NA'ks ja siis uuesti Westiks.

Ei, ranked reset pidi järgmine kuu tulema. Nii vähemalt üks Rioter postitas.

Juba proovisin, see ei aita... sellest see tuligi et vaatasin korra oma vanat NA kasutajat ja siis enam ei saanud westi.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Juba proovisin, see ei aita... sellest see tuligi et vaatasin korra oma vanat NA kasutajat ja siis enam ei saanud westi.

Aga EUNE ka proovisid? Kahtlane, et see ei aidanud, google ei anna ka miskit?

sadwa.jpg

"Success is the best revenge"

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Aga EUNE ka proovisid? Kahtlane, et see ei aidanud, google ei anna ka miskit?

Loli foorumitest soovitati viirusetõrje maha lasta, tegin seda, ei aidanud... Hetkel proovin uuesti, et vene servusse ennast transferida ja siis panen euw tagasi, ehk siis funkab... kõike muud olen proovinud

Lõpuks sain korda. :3

Muudetud liikme Rizla'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
Loli foorumitest soovitati viirusetõrje maha lasta, tegin seda, ei aidanud... Hetkel proovin uuesti, et vene servusse ennast transferida ja siis panen euw tagasi, ehk siis funkab... kõike muud olen proovinud

Kuidas korda said? endal sama jama...

If you want to succeed as bad as you want to breathe, then you will be successful

Jaga seda postitust

Postituse link

Mis siis lõpuks töötas? Mul endal sama pask. Käisin EUNEs ja nüüd EUW ei saa

Jaga seda postitust

Postituse link
Mis siis lõpuks töötas? Mul endal sama pask. Käisin EUNEs ja nüüd EUW ei saa

Sain ka korda, panin NAsse ja hakkas scannima ja vahetasin kohe EUW peale ja nyyd korras.

Mind ise see Fnatic vs Gambit väga ei huvita kui aus olla( muidugi nende iga mäng huvitav), aga tahaks uut CWd näha ja alguses yldse neid uusi tiime :)

Jaga seda postitust

Postituse link
Sain ka korda, panin NAsse ja hakkas scannima ja vahetasin kohe EUW peale ja nyyd korras.

Mind ise see Fnatic vs Gambit väga ei huvita kui aus olla( muidugi nende iga mäng huvitav), aga tahaks uut CWd näha ja alguses yldse neid uusi tiime :)

Eks see tule huvitav mäng jah, aga mind huvitab väga, mida Froggeni tiim tegema hakkab. Shook tundub junglis väga tasemel olevalt.

Ripper.png

By Jarmoo.

Jaga seda postitust

Postituse link
Eks see tule huvitav mäng jah, aga mind huvitab väga, mida Froggeni tiim tegema hakkab. Shook tundub junglis väga tasemel olevalt.

Kuigi ma arvan, et gambit võtab ära, kui fnatic pole ennast kokku võtnud, sest nagu näha oli siis BoTA´s olid nad suhteliselt nõrgad ja tundus, et meeskonna sisene suhtlus ei läinud kõige paremini ( kordinatsioon jms )

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Mis kell see hakkab siis? 19:30?

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Naeruväärne on Easti tase Westiga võrreldes lihtsalt.. Callisin midi, siis fizz spammib chati Mid or feed :) Siis 1 summoner lasi quiti picki ajal. Siis see fizz sai enemy teami, läksin Kassa - Fizz midi.. tulemus 7-2 20 min pealt, võitsime neid 50-9 teamscorega...

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
http://www.lolesports.com maas:D , nii et LCS jääb ära:

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

keegi veel ei saa lolesport lehele?:/

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.