Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Seda juttu on küll nüüd raske uskuda, paljud lähevad afki just siis kui tuleb liigne flame vigade eest. Just endal oli enne, olin ühest mängust tüdinud ja läksin teisse juba olles närvis ja kui nägin meie dariust debiilseid vigu tegemas sai ta peale vihastatud ja läks afki, põhimõtteliselt kui vait oled ja räägid ainult vajalikku ja kiidad oma tiimi objectivite täitmises võid lost mängu ümber pöörata.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Jumala haige bug, läksin mängu ja champion selectis näitas neid uusi free champe, aga neid kasutada ei lubanud..

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Hetkel 10 mängu sõpradega Armait lasknud, tavaliselt 3-4 inimeseline tiim. 2-3 võitu ja mingi 8 kaotust siiani :D Parimad mängud on olnud Ashega....

2zrhjrm.gif

tumblr_mndbr0ZqPG1sqoxfvo1_250.gif

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Urgoti tasub osta?

Muudetud liikme dfjG'i poolt

「FAKER」dtjg.mart

「Ainuke ja ÕIGE skype」dfjg.mart

#karvased.ee[/b]

Jaga seda postitust

Postituse link
Urgoti tasub osta?

Esialgu võib asjale raske pihta saada, aga kui hästi osata on päris hea champ kuigi lategames kaob ta power ära. ise nägite ka kui tugev ta võib early games olla ( Doublelift,allstar) Ma ütleks, et kui tahad teistsugust champi, siis osta.

If you want to succeed as bad as you want to breathe, then you will be successful

Jaga seda postitust

Postituse link

Imo urgot on suht fun aga mängu sa temaga ära ei carry. Lane võid võita aga läte games, nagu ka p0lt ütles, tal seda tavalise adc tugwvust pole. Urgot sobib hästi taricyga bot lanesse.

Arcade heca inc, Riot blitz kah:d

//Isiklikult ostaksin midagi muud.

Muudetud liikme Kristjan194'i poolt

tervist.

Jaga seda postitust

Postituse link

Vihkan solo queues ADC mängimist, täiesti kohutav, ainuke roll kus sa ise ei kontrolli oma lane'i, oled suht support-based, üksinda ei saa ju kahele vennale peale minna. Minu ELOs on suppordid tavaliselt sellise arvamusega, et supp peab olema mingi damage character.. Selle pärast valitakse supportiks mingi Fizz või asi.. :D Selle pärast mulle meeldibki mid või top.. :P

Kaspar.png

Jaga seda postitust

Postituse link
Vihkan solo queues ADC mängimist, täiesti kohutav, ainuke roll kus sa ise ei kontrolli oma lane'i, oled suht support-based, üksinda ei saa ju kahele vennale peale minna. Minu ELOs on suppordid tavaliselt sellise arvamusega, et supp peab olema mingi damage character.. Selle pärast valitakse supportiks mingi Fizz või asi.. :D Selle pärast mulle meeldibki mid või top.. :P

ADC hakkab oma lane kontrollima pmst siis kui ta saab esimese suure dmg itemi kätte ( B.F Sword nt ). Siis on juba enamus sinu kätes, aga enne seda pead lootma oma suppordi peale, aga muidugi low elos saad ise ka ära stompida mingisuguse draveniga.

If you want to succeed as bad as you want to breathe, then you will be successful

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.