Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Täiesti naeruväärne. Inimesed ei taha vist, et neid carrytakse. Oleks ilusti teamfighti võitnud, kui geeniused ei oleks jälle 3 vs 5 läinud. Sellest ma räägingi, täiesti hopeless. :D Aga ohh well. Häbi lausa, plat v ja võite on 4 võrra rohkem, kui kaotusi. Aga noh, kerge 30 loss streak oli ka. Mõtlesin, et sain üle sellest loss streakist(võitsin mingi 3-4 mängu järjest) ja siis tuli jälle 9 defeat streak.

Siit pilt ka, parimad skoorid tõesti. Võit oli juba käes, aga ei, mõttetu, parem anname kille. :D

platyes.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
http://gyazo.com/bad2f4426522a09a04961c47843d4442

kes ytles et personal skill ei loe ? :)

Lvl 3 elos tegid 20 killi, u must be challanger player?

Jaga seda postitust

Postituse link
Lvl 3 elos tegid 20 killi, u must be challanger player?

o youdont say, when at the beginning it was 1/15 in team kills

Teeksin pmst 1v5 ka botide vastu ära. ;)

noshit, ma teen ka.

Vahe selles et ma laagisin+ team ei tajunud mnnigi ja feedis enemyt

We seek for truth, while we hide ours

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Tundub päris beast olevat :

2zrhjrm.gif

tumblr_mndbr0ZqPG1sqoxfvo1_250.gif

Jaga seda postitust

Postituse link

999177_361772263948254_1701252902_n.jpg?oh=194c7cad6df39001639819f7f8820f01&oe=51F865FE&__gda__=1375293115_bc59ef6b028d2cd02c28091ba147613b

suutsin lose streaki murda, ennem normalis ezrealiga väike võit soojenduseks ja siis see hüpercarry :D

4 kaotust oli järjest, kui poleks võitnud oleks ilmselt back to silver 5. nüüd saab sutsu rahulikumalt hingata :D

born 2 lift

Jaga seda postitust

Postituse link
Viimased mingi neli mängu on nagu max lebod olnud. Iga mäng on vastane surrendinud, nii kui 20min täis saab. Kindlad võidud kotis, aga tegelt ajab üli ketta see, sest ei jõuagi korralikult kille saada :P

Poh need killid...

Peaasi on võit.. kui suudad vastased nii ära pushida, et nad ei saa cs ega lvl ega polgi muud teha kui surrender neil suht.

1 mäng kaotus.. solo top trynda ja rumble vastu.. polnud kerge kuid lõppkokkuvõttes võib öelda, et võitsin lane... kuigi jah... vastased magic resisti ega midagi ei ostnud...

ainus keda mängida vb tahan on nami ja shyv..teised olemas

Shiv peale nerf suht mõttetu minuarus.. enam ei taha teda mängida mina..

Muidu oli lemmik champ.. või noh top 2 hulgas kindlalt..

b_560x95.png

Jaga seda postitust

Postituse link
Poh need killid...

Peaasi on võit.. kui suudad vastased nii ära pushida, et nad ei saa cs ega lvl ega polgi muud teha kui surrender neil suht.

1 mäng kaotus.. solo top trynda ja rumble vastu.. polnud kerge kuid lõppkokkuvõttes võib öelda, et võitsin lane... kuigi jah... vastased magic resisti ega midagi ei ostnud...

Shiv peale nerf suht mõttetu minuarus.. enam ei taha teda mängida mina..

Muidu oli lemmik champ.. või noh top 2 hulgas kindlalt..

Nojaa, aga kui ikka 4 korda järjest on kohe 20min peal surrender, siis suht üle viskab juba. Okei need killid killideks, aga minu arust see lategame pinge on just ülikõva. Aga no.. Täna ei saanud õieti hoogu sissegi, kui juba mäng läbi :D

Jaga seda postitust

Postituse link

tegin täna ziggsiga quadra, wasnt enough to carry xD

.jpg

4vs5 oli nkn...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=B5wx_tOtFos

iga LoLi mängja võiks selle läbi vaadata, muidugi ka teised:)

Muudetud liikme Kristjan194'i poolt

tervist.

Jaga seda postitust

Postituse link
Nojaa, aga kui ikka 4 korda järjest on kohe 20min peal surrender, siis suht üle viskab juba. Okei need killid killideks, aga minu arust see lategame pinge on just ülikõva. Aga no.. Täna ei saanud õieti hoogu sissegi, kui juba mäng läbi :D

ega jah sain just tunda lategame närve......

early game oli hard.. fizz vs Jayce .. enne lvl 6 oli tiimide skoor 13/1 meie kasuks mul oli 0/1/0...

Niipeakui lvl 6 sain oli mid minu lane ka... jayce ei saanud midagi teha ning jamh mingi hetk lihtsalt kiskus ära...

Teenisin küll tiimis kõigerohekem raha ja oli parim skoor kuid siiski kaotasime

Parem champ select neil vast siiski lategame jaoks oli...

b_560x95.png

Jaga seda postitust

Postituse link

Kuidas oleks võimalik täiesti keskenduda enda mängule kui mingi toksilised gladiaatorid tiimis on?

"Well people from all countries are raging durning the games, but polish players are usually spaming in their own language ( refusing to use english) and when they are out of "english words" they start spamming "kurwa kurwa " and later flaming in polish. Sadly im polish player too, and i hate to play with people from my own country ._. it's really sad how polish kids ruined reputation for normal people that never flame in games.But honestly, every country have flamers."

Jaga seda postitust

Postituse link
Kuidas oleks võimalik täiesti keskenduda enda mängule kui mingi toksilised gladiaatorid tiimis on?

"Well people from all countries are raging durning the games, but polish players are usually spaming in their own language ( refusing to use english) and when they are out of "english words" they start spamming "kurwa kurwa " and later flaming in polish. Sadly im polish player too, and i hate to play with people from my own country ._. it's really sad how polish kids ruined reputation for normal people that never flame in games.But honestly, every country have flamers."

oled proovinud ignore list?

sa näed pinge kuid ei näe kirja

kasutan isiklikult seda :)

b_560x95.png

Jaga seda postitust

Postituse link

Türa mis tiimid ikka Gold V on. Pole siiamaani ühtegi normaalset tiimi saand............ Viimane pela kus ma jaxiga olin. Outfarmisin kõiki, pushisin topi täiesti ära, sain killed värki särki ja ikka. Graves laseb solo ringi ja üritab pushida. 2 korda enemy lee sin stealib baroni, sest meie kha jääb magama alati!!!!!!!!!!!!!!!! Ausaltöeldes on Silver parem kui Gold.

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.