Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Liiklusseadus 2011

Soovitatud postitused

VIP

Alates käesoleva aasta 1. juulist hakkab kehtima uus liiklusseadus, mis ühendab Eesti teeliiklust reguleeriva kahe põhiakti – liiklusseaduse ja Vabariigi Valitsuse 2. veebruari 2001. a määrusega nr 48 kehtestatud „Liikluseeskirja” sätted. Uus liiklusseadus võimaldab seaduse tasandil rahvusliku liiklusohutusprogrammi selgemat reguleerimist ja loob suuremad eeldused liiklusohutuse paranemiseks Eesti teedel.

 

Tutvuge:

http://www.mnt.ee/liiklusseadus2011/?q=node/43

 

Mopeedijuhile:

http://www.mnt.ee/liiklusseadus2011/?q=node/5

 

Esialgu tundub, et rollerite arvelesaamisega probleeme ei teki- vaadatakse ainult raamikoodi ja dokumente (veendutakse, et masin ei oleks varastatud). Tähised ja muu selline pole väga oluline, käima ei panda ega masinat kuhugi dyno peale ei lükata. Niiet rolleristid, võtke oma raketid igaks juhuks varakult arvele!

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Admin

See kindlustus on minu arust väga kasulik, sest, et siis hakkab kindlustus varakult tiksuma ja kui vanemalt endale auto soetad siis on kindlustus mitu korda odavam!

 

Käisin eile ARKis, 1 aasta on aega võtta arvele.

Varsti võtan arvele + kindlustuse teen ka ära.


4946 päeva Vahvel.net liige 14.03.2021 seisuga

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Uus liikluseadus on suht Ajuvaba Tegelt kui aus olla. Mendid võivad suht iga asjaga Vinguma tulla. See jah on hea et 14 aastased jobud kaovad suuremalt osalt ära, kuid suht Kui lugeda vana liiklusseadust ning uut siis saate ise kah aru, et trahvi saamine on jube kerge nüüd .

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline blu
Rollerijuhtidele see muidugi ei meeldi.

 

Miks ei? Süsteem muutub just paremaks, pildist kaovad ära need kes pole elu sees kuulnud parema käe reeglist, pole elusees liiklusseadust lugenud ja kellel täiesti pohhui kõiksugustest reeglitest on, sinna meie liikluskultuur peabki jõudma lõpuks - et sa ei peaks väljuma kodust teadmisega et sa ei pruugi õhtul koju tagasi tulla või mida iganes... praegune Eesti liikluskultuur on täiesti võssa kukkunud (eelkõige just inimeste suhtumine, karistamatuse tunne ja täielik pohhuism kaasliiklejate ja/või kaaskodanike vastu) + Mis enam viga, maksavad oma 15 euri kvartalis ja saavad kindlustuse ka pealekauba (: Väiksemad kõksud kui ise süüdi ei ole, saavad ju tasutud. Rangus peaks jõudma USA tasemele, suhtumine + liikluskultuur Lõuna-Euroopa tasemele, siis oleks zajebis.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.