Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Nõuannete kogumik

Soovitatud postitused

Siia võite lisada kõik nõuanded mis teil on anda teise kohta, skillimine/boss hunting/wilderness.

 

 

- Kui teete pyramid plunder, on soovitatav kasutada tühjasi maailmasi, kuna mida rohkem on plunderis inimesi, seda rohkem uksed nö "Restardivad".

 

- Alchida on võimalik samal ajal kui treenid ükskõik mida.

 

- Nendele, kellele ei meeldi barbian fishing, võivad fishida salmone/troute fishing guildi juures ja pärast need maha müüa rasolo-le.

 

- Kui sa FM ge-s, siis on võimalik bankida ilma, et peaksid uuesti süütama tule kui sa oled ära bankinud saad otse edasi fm-ida, Õpetus:

 

- Seda vist teavad enamus, kuid kui treenid slayd, tapad bosse või pvp, alati joo samal ajal kui lööd, kui jood peale lööki, jätab relv ühe löögi vahele.

 

- Kui teed smithingut või prayerit on võimalik võta asju välja oma BOB-ist nii, et ei lõpeta tegevust. Asja mõte on nii, et kui hakkad tegema midagi, vajuta x peale ja kirjuta mõni suur number.

 

- Samuti enamused teavad aga kui treenid näiteks fletchingut/craftingut/herblore siis alati kasuta banke millele pääsed ligi 1 klikiga, nagu soul wars/castle wars/lumbridge kelder. Soul warsis ei ole võimalik saada kunagi samuti ka random evente.

 

- Kui sa oled equipment stats peal siis vajuta oma mehikese peale ja saad teda liigutada 360 kraadi.

 

- Tavaline antifire pot ja mage pray annavad 100% kaitse sulle draakonite tule eest. Kasulik neile kellel on madal herb level ja käivad frostides.

 

 

- Ei ole eriti tip aga olen näinud palju, kes on hädas farminguga, kõige lihtsam oleks istutada 6 pineapples, 5 willowit ja calquat. See maksab kuskil 30m 70-99 ja on umbes 1,5m xp kuus. Kui lõikad veel willos branchid ka maha saab isegi odavamalt.

 

- Selleks on vaja ferocious ringi ja taski kuradal caves. Kasuta thrownig knives, tundub idiootne, kuid xp tunnis võib tulla isegi 100k/hr. Fero ring tõstab 40+dmg ja knifed ise on väga kiired. Soovitatav on kasutada mingit healing familier ja FOCUS SIGHT, kuna fero ring ja focus sight stackivad.

 

- Brimhaven dungeon. Kui oled unustanud oma hatchet kaasa võta brimhaven dungeon, siis on võimalik osta see general storest, enne dungeoni sisseminekut peab minema lõunasse. Samuti on võimalik saada seda brimhaven pubi laua pealt ja ei ole selles kindel aga on võimalik ilma ka läbi saada kui sul karamja päevikud on tehtud.

 

- Pvp tip. Kui kasutad morrigani/statius/vesta siis alati enamus alchivad need lõpus ära, et natukenegi raha tagasi saada aga nii on võimalik palju rohkem tagasi raha saada, kui võtad ühe usaldsuväärse sõbra, tema tapab sind ära ja annab selle cashpile sulle tagasi. See suurendab mitu korda summat.

 

- Dungeonis kui kasutad charme obeliski peal on võimalik seda alandada, blue charmi saab crimson, green ja gold charmiks teha jne.

 

- Money tip. Osta ge-st Willow longbow (u) 20gp ea. Seejärel müü see ge-s maha 32gp ea. Tunnis on võimalik teha kuni 700k/hr. Samuti peaks töötama see ka maple longbow (u)-ga, ei ole kindel.

 

- Money tip. Pirate's hat on 87k ja eyepatch on 100gp. Kui need kokku panna saab hat ja eyepatch mis on ge-s 140k. Kuigi saab osta aint 2 tükki 4 tunni jooksul on ikkagist hea raha tegemis viis mitte midagi tehes.

 

- Kuidas kiiremini saada maailme mis on full. Kui logid sisse ja ütleb, et maailm on full siis vajuta esc ja hoia oma hiir "Click here to play" nupu peal.

 

- Kuidas stunnida kodus. Kõigepealt pead ehitama endale koju siukese asja nagu Elemental balance. Sellejaoks on sul games roomi vaja.

2dt62c6.jpg

 

Seejärel võid stunnima hakata selle peal. Vahet ple kas splashid või ei, saad ikkagist edasi stunnida ja kui mage level ei võimalda stunnida, siis kõik teised weakness spellid töötavad ka. Soovitatav on kasutada sc armorit.

 

- Blood runs deep questist on võimalik saada tasuta 135k Gp, kui lõpetad questi saad queen sigrid käest balmung, mis on võimalik ära alchida 135k gp eest, peale alchimist küsi uuesti, ta annb selle tasuta tagasi kuid kui küsid teist korda pead selle eest maksma 225k.J

 

 

Kui jäi midagi segaseks võite üle küsida.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

- Spammi G.E, et ostad teletabi suure raha eest. Kui hakkad kellegiga tradema, tuleb trade aken ette. Oota mõni hetk ja deciline. Kui veab, siis tüüp breakib oma teletabi. Epic win imo.


Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Sain mõnegi asja teada :D kui endal ka midagi meenub, siis ikka lisan.

 

- Skillkeepidel on väga hea prayer bonus, parem kui saradomin, zamorak jne. cloakidel.


viis-signa.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

-Neil, kellel ei ole Chaotic Rapier-it, Korasi swordi, saab Steel ja Iron dragonieid tappa Brackish bladega.

Sellel on stab attack bonus 67 ja str+66, brackish blade-i jaoks pole vaja ühtegi questi, ainult attack 60.


Jarno : "Do I want to be famous, hell no .Do i want to be a dudeson, hell yes."

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

-Kui kasutad runecraftimiseks/niisama telemiseks ring of duellingut , jäta alles ring of duelling (1)

ja müü see g.e maha , säästad kommi raha :D:D

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.