Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Baff goes mad

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    38
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Baff goes mad'i kohta

  • Teised grupid Blokeeritud
  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 06.05.1998
  1. Oi, aitäh sulle Prosinec selle lingi eest. Tuleb välja, et Mõnuagent ja Strenght Dude samad isikud? Ja kusjuures, rune24 lehel on Strenght Dude nimega Underpressure, mis oli vist vahvlis ka tal vahepeal?
  2. Nüüd natukene tööd teha ja varsti tõuksi raha olemas ja tellin ära Tellin ilmselt selle Razor Ultra Pro Lu ära. Maksab 99€. On ka üks teine tõuks müüa, 63€, aga seda ei taha, kuna reguleeritav lenks. Millegipärast mind see häirib VÄGA. Ja kui seda ära vahetama hakata, siis läheb see vahetus päris kalliks.
  3. Einoh, olen näinud, et paljud tüübid, kes sõidavad kas tõuksi, bmxi või rula, kannavad kitsaid teksasi. Ah nii lamedad küsimused mul >.
  4. Ei, niipaks ma nüüd ka ei ole. Aga üks küsimus, kas alt kitsenevad teksad on tõuksiga sõitmisel paremad, kui tavalised teksad? Tähendab, kas endal on ka mugavam?
  5. Tellingi vast selle Razor Ultra Pro Lu tulevikus ära. Ma arvan ka, et algajale sobib küll. Ma vaatan Rebeli lehel, et hästi palju Districti asju on seal müüa. On need ka head? Ja kas minu kaal võib segada trikkide tegemist jms?
  6. Tüdines ära küll, aga äkki lihtsalt ei sobinud temale see ala? Kogun suht selle Razori jaoks raha. Paraleel klassivennal ka Razor ja pole kurtnud. Mingi ~160cm ja mängin vahest jalgpalli, eriti sportlik pole.
  7. 13 ja 65 kg, sakulihas suht. Kui teen veits kõhulihaseid ja pingutan veits kõhulihaseid, siis on midagi ikka välja ka paista
  8. Sõidab keegi? Endal plaanis osta, kuid ei tea milline on see õige ja milline sobiks algajale. Olen uurinud Rebel.ee nimeliselt lehelt tõukse, ning seal on mõned müügis. Päris rikkur ma ka pole, et alustuseks kohe 240€'ne tõuks endale osta. Silma jäi mulle üks 100€'ne tõukerattas, mis mulle välimuselt täitsa meeldib. Razor Ultra Pro Lu on see. http://rebel.ee/index.php?id=11 - Ülevalt alla neljas. Ja küsiks ka ära, kas kehakaal võib väga segada tõuksi sõites? 13 aastane, 65 kilo.
  9. Njah, ma olin tegelikult suht valmis homme saatma raha tema kontole. Aga hea oli, et nime küsisin. Veidi imelik ka, et müüb razer hiirt+hiirematti ainult 20€'ga.
  10. Põhimõtteliselt hoiatan teid siis sellise isiku eest. Nimelt müüs ta Razer Copperhead hiirt, ning kuna mul oli suur huvi selle vastu, siis lisasin msni, ning rääkisin juba rahaasjadest temaga. Rääkisin temaga niimoodi ära, et lõpphinnaks pidi jääma 15 eurot, ning mina annan talle ühe rs kasutaja. Ta oli kõigega nõus. Lõpuks küsisin igaksjuhuks temalt nime, ning ta ütles, et tema nimi on Ülari Prints. Kuid asi nägi välja kahtlane, kuna tema msni nimi oli Timo. Kui ma panin msn chatti küsimärki, ning naerusmaili, siis ta ütles, et on sõbra arvuti taga ja logis kohe välja. Ja pealegi, tundus 20€ veidi vähe Razer Copperhead hiire eest. Proof:
  11. Jonathani oma minu silmis veits ilusam, kuigi kirja oleks võinud ära jätta.
  12. Kena dropparty tuleb arvatavasti. Kuramuse kahju, et praegu member ei ole, muidu tuleks küll
  13. Müüa lvl 3 skiller. Total on 350. Recoverid on peal, kuid need saab kaasa või vajadusel maha võtta. Huvi korral lisada msni [email:1p1lydnk]baffolen@hot.ee[/email:1p1lydnk]
  14. Kuule aitähh sulle. Otsustasin panna endale signaks ikkagi selle värvikama
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.