Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
  • 0
Jälgi teemat sisse logides  

Plugged in, not charging.

Küsimus

Hei, mul on see probleem juba üle poole aasta ja mõtlesin, et küsiks siit ka siis abi, et äkki mõni oskab aidata.

Lugu on siis selline, et läpakas ei tööta ilma juhtmeta enam, või no, enam läpakas ei lae mu akut. Kasutan Win7. All akumärgi peal näitab plugged in, not charging. Käisin akupoes, vahetasin akut, vahetasin laadiat, kummagi viga ei saa olla, sest ka nende uute akude ja laadijatega asi ei tööta. Kunagi lugesin netist õpetust, et pidi restartima mitu korda, siis vahepeal aku välja võtma jne, et saaks laadima. Selle õpetuse järgi sain üheks korraks laadima, peale arvuti kinnipanekut enam ei lae ja selle õpetuse järgi enam ei hakka laadima. Akupoest arvati, et asi võib olla emaplaadis, kuid ei osatud rohkem nõu anda.

 

Oskab siiis keegi aidata?


a918aaac8bb2f5a159f631aac3dc5aaa.gif

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

13 vastust sellele küsimusele

Soovitatud postitused

  • 0

Umm mis läppar sul on?

 

Mingi teema on tõesti emaplaadi kontaktiga või siis aku-arvuti vahelise kontaktiga või juhtmega.

HV'st saad ilmselt veidi rohkem targemaks, kuid ilmselt on üks kolmest probleemiks - pead ise testima

 

99,9% on viga kontaktis(kas siis emaplaat või aku-arvuti vaheline kontakt, välistatud pole ka kulunud klemmid) ja 0,1% et on asi softwares.

Samas läppari mudel/nimi ei oleks paha, kui hp paviaan siis vist neil oli küll mingi teema emaplaadi kontaktiga, või oli oopis acer? Kahjuks täpselt ei mäleta, võid uurida HV'st.


azddaz

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
  • 0
VIP

Uus emaplaat, endal oli ka taoline jama, et alguses ei laadinud akut ära, mõlesin, et aku on läbi aga, et vahet pole garantiisse hetkel ei vii, hiljem ei laadinud enam juhtmelt ka ära. Viisin garantiisse ja seal öeldi, et aku ja juhe on täiesti korralikud, ainult emaplaadilt mingi osa on läbi, et peab uue emaplaadi paigaldama


"I'm not saying I'm gonna change the world , but I guarantee that I will spark the brain that will change the world." Tupac Amaru Shakur 1971-1996

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
  • 0
Külaline misterx

Minu teada on Dellil erinevate tugevustega laadijaid, käisin tädi pool, kasutasin tema laadijat, tuli sama asi. Uuri, äkki on asi selles.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
  • 0
Tänud, eks ma proovi, katseta :)

Vot, pole mingit hinnavaatlust vajagi, vahvlis arvutispetsialiste küll ja küll:D

 

Ütleks selle kohta nii, et vahvlid on siiski 12-18a, kuid hinnavaatluses on keskmiselt 20-40a inimesed seega kui nüüd veidi mõelda, siis kumba sa usaldaksid - noori ja lolle või kogenumaid inimesi?

Vahvlid üldjuhul pakuvad huupi oma vasteid(ei puutu siia teemasse) ja enda kogemuste põhjal, kuid HV's on asi veidi spetsiifilisem.

Ei saa ka tegelikult öelda, et kõik vahvlid lollid on, ei ole, lihtsalt enamasti tulevad kogenumatud siia suvalist sitta lahmima ja võivad olukorra hullemaks teha.

Siiski ei reklaami HV'd ja ütleks nii, et meil on siiski üsna kogenuid arvutialaseid spetsialiste.

 

Laadija koha - Oomid, voldid ja amprid peaksid jah samad olema et vältida läppari mahapõlemist (laadija kleepsul olemas), kuid mingi muutus oli isegi aktsepteeritav - täpsemalt pead mõne targema käest küsima.


azddaz

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.