Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

SUPERVIP
Ikka veel ei saa sisse?

Ikka sama asi.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Ükski IP pole banned ega ka kasutaja Dare-Devil.

Proovi teha uus kasutaja uue emailiga.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Tegin uue kasutaja kuid foorum endiselt tunnistab mind keelatuks...

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Ükski IP pole banned ega ka kasutaja Dare-Devil.

Proovi teha uus kasutaja uue emailiga.

Mine admin paneeli sealt vöta:

Settings>options>User Banning Options/Banned IP Addresses

ja vaata äkki on ta ip sealt läbi banned

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Mine admin paneeli sealt vöta:

Settings>options>User Banning Options/Banned IP Addresses

ja vaata äkki on ta ip sealt läbi banned

Jah, kust mujalt? :D Ei ole ükski IP banned.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Flaw, pane samp server ka üles :)

Muidu väga head serverid, olen ise ka seal päris pikalt mänginud.

Räägi seda olari9ga tema tegeleb sellega. Mingi samp server on juba üles pandud.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Jaga seda postitust

Postituse link
Author of the topic Postitas

Mis HNSis siis viga täpsemalt? Mängijaid on küll viimasel ajal vähemaks jäänud, kuid server iseenesest on minu teada täiesti korras.

Muuhulgas uendasin ka foorumi kujundust veidike: http://www.kohila.eu

Jaga seda postitust

Postituse link
5+ Endrikole :D

#Endryko :)

Kuigi Endriko õigekeelsus on 0, siis siiski on tema jutus mingi mõttetera sees! :D

Troll.

Mis HNSis siis viga täpsemalt? Mängijaid on küll viimasel ajal vähemaks jäänud, kuid server iseenesest on minu teada täiesti korras.

Muuhulgas uendasin ka foorumi kujundust veidike: www.kohila.eu

Viga selles et rajad seal hardblockid olen öelnud neile et tehke easyblocki rajad nad lihtsalt ei kuula isegi korrahoidjad ei ütle neile midagi.

Sain foorumis ka banni 7 kuud selleks et teised ajavad närvi normaalne.

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline olari9

Endryko, no offence, aga sa oled banni väärt. Vaata, kuidas sa käitud, õpi enne käituma ja siis tule siin ütlema, et said niisama...

No offence flawless, aga WUTZN ei sobi kohale, ma olen seda sulle juba 100 korda rääkinud. Ta on järjekordne tüüpiline egoist, nagu need spunged ja teised niiöelda lahedad vennad. Enne kohale saamist - kukununnud ja poevad kõigile nii assi vahele. Peale kohale saamist - Hoia pea ja jalad, käitume kõigiga üleolevalt ja oleme niiöelda enda arust maailmanaba.

Jaga seda postitust

Postituse link
Endryko, no offence, aga sa oled banni väärt. Vaata, kuidas sa käitud, õpi enne käituma ja siis tule siin ütlema, et said niisama...

No offence flawless, aga WUTZN ei sobi kohale, ma olen seda sulle juba 100 korda rääkinud. Ta on järjekordne tüüpiline egoist, nagu need spunged ja teised niiöelda lahedad vennad. Enne kohale saamist - kukununnud ja poevad kõigile nii assi vahele. Peale kohale saamist - Hoia pea ja jalad, käitume kõigiga üleolevalt ja oleme niiöelda enda arust maailmanaba.

Nad ise hakkavad mölisema ning ootan unbanni foorumis.

http://kohila.eu/showthread.php?16881-Soovid-Uut-Peaadminid ning see teema lahti teha kuna see wutzn ei sobi peaadminiks.

Jaga seda postitust

Postituse link

Räägib isik, kes käis flawile 6kuud pinda, et foorumist unb saada ja nuttis teistele kui palju on tema heaks teinud.

Vägev kuju oled enda arust

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline olari9
Räägib isik, kes käis flawile 6kuud pinda, et foorumist unb saada ja nuttis teistele kui palju on tema heaks teinud.

Vägev kuju oled enda arust

6 kuud ?:D

Olin 3 kuud banned ja käisin kuus kuud punda :D

Noojaa, eks see kohila rahvas ole alati oma moodi kalduvustega olnud :D

Üleüldse, minust ei olnud juttu, jutt oli sinu peaadmini sobivusest. Teie kohila rahvas olete ikka tõsiselt nii ennast täis, et jube. Nimetate mind egoistiks, kui ma arvan, et ma saan millegiga hakkama millega ma reaalselt saangi hakkama, ise olete mingi järgneva mõtlemisega: "Ma olen nii fabulous, ma nii kõva mees, teised on madal kui muru, mina olen maailma naba " jne jnt...

Ma ei ütle seda kõigi kohila rahva kohta, seal on ausalt öeldes väga palju normaalseid ka, aga peamine on see, et sellise debiilse mõtlemisega on pandud pea kohtadesse, nagu sina. Võrdle nüüd oma käitumist enne roheliseks saamist: "Lahke, ei olnud ülbe, aitas teisi, olid sõbralik" jne jnt...

Sellest teed omad järeldused, küll te aru saate, mis on muutunud :)

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline
This topic is now closed to further replies.

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.