Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

M: 126/138 Cb/max QP/Fire Cape/85 Dung/Korasis Sword

Soovitatud postitused

no keegi juba on vangis ka ? :D:D

Ma ei saa aru, kuidas te loomad aru ei saa .. Kui keegi laseks sult üle ipod / auto / ema / õe magamiskoti või mis iganes, vot siis oleks asi väärt menti andmist. AGA kuna jagex on püstitanud omapoolse reegli : " accountide müümine on K E E L A T U D " siis need, kes siin enda arust üle või taha saavad on ise juba enne seda praktiliselt seadust rikkunud niiet .. kinda gtfo ? ja btw, ma ei taha küll minevikku meenutada aga .. kui sellised asjad oleks tõesti mendiväärsed, istuks ma juba ammu kinni :D

Kliki signale, et vaadata mu IRL Blogi !

fruityloops.gif

Jaga seda postitust

Postituse link

Ma ei saa aru, kuidas te loomad aru ei saa .. Kui keegi laseks sult üle ipod / auto / ema / õe magamiskoti või mis iganes, vot siis oleks asi väärt menti andmist. AGA kuna jagex on püstitanud omapoolse reegli : " accountide müümine on K E E L A T U D " siis need, kes siin enda arust üle või taha saavad on ise juba enne seda praktiliselt seadust rikkunud niiet .. kinda gtfo ? ja btw, ma ei taha küll minevikku meenutada aga .. kui sellised asjad oleks tõesti mendiväärsed, istuks ma juba ammu kinni :D

Tubli , sina tead milles asja POINT on .

Ma nagu kaitsen siin kedagi aga EI , lihtsalt m6ni tahab olla nagu k6va MENT siin

Jaga seda postitust

Postituse link
Tubli , sina tead milles asja POINT on .

Ma nagu kaitsen siin kedagi aga EI , lihtsalt m6ni tahab olla nagu k6va MENT siin

ma seletan seda juttu siin foorumis juba umbes kolmandat aastat .. keegi mind ei kuula aga samas pole ma ka VEEL ELOHH kuulnud, et keegi oleks reaalselt trahvi saanud sellise pasa eest :D vb kui kellegi issi / onu ment on siis võib helistada küll jah " tere palun saada mu pojale raha, " endofstory. ametlikuks ei saa asi minna.

fruityloops.gif

Jaga seda postitust

Postituse link
ma seletan seda juttu siin foorumis juba umbes kolmandat aastat .. keegi mind ei kuula aga samas pole ma ka VEEL ELOHH kuulnud, et keegi oleks reaalselt trahvi saanud sellise pasa eest :D vb kui kellegi issi / onu ment on siis võib helistada küll jah " tere palun saada mu pojale raha, " endofstory. ametlikuks ei saa asi minna.

Pmst ma ka pole kuulnud elus kui keegi mingi rune p2rast trahvi saab , mul irl s6ber v6rust lasi 6000 EEK yle rs acciga eestlaselt see vend andis mentti ja mendid ei teinud midagi kuna nad ei tegele m2nguasjadega

Jaga seda postitust

Postituse link

Ruuni seadused pole IRL seadused. Pealegi, tema ei tohiks ka seda kasutajat müüa mulle, mis tähendab, et ta pettis minult 900kr välja, elame näeme muud midagi. Antti lihtsalt ei taju biiti, ma varemgi avaldusi teinud ja raha tagasi saanud, nüüd mingi troll peaks olema erand või?

Sessuhtes, kui midagi ei tehtagi, siis ma ütlen konstaablile lihtsalt nii: "kas ma olen leidnud taskuraha teenimise viisi, lasen igat vanti 900ga üle ja ei tehta midagi. ühe ja sama kasutajaga 5 korda vähemalt" Mõelge selle üle lambad. Seda enam kui ma hakkaks välismaalt kedagi üle laskma, ütleme ühe kasutajaga 200usd vähemalt, päevas suudaks ühte kasutajat 2 korda ikka müüa, ütleme keskeltläbi 15 korda kuus(suudaksin ühte kasutajat müüa)...200usd x 15= 30 000EEK puhaskasum kuus ja mitte midagi ei tehta? Olgem reaalsed. Aastas teeks see juba 360k+

Jaga seda postitust

Postituse link
Ruuni seadused pole IRL seadused. Pealegi, tema ei tohiks ka seda kasutajat müüa mulle, mis tähendab, et ta pettis minult 900kr välja, elame näeme muud midagi. Antti lihtsalt ei taju biiti, ma varemgi avaldusi teinud ja raha tagasi saanud, nüüd mingi troll peaks olema erand või?

Sessuhtes, kui midagi ei tehtagi, siis ma ütlen konstaablile lihtsalt nii: "kas ma olen leidnud taskuraha teenimise viisi, lasen igat vanti 900ga üle ja ei tehta midagi. ühe ja sama kasutajaga 5 korda vähemalt" Mõelge selle üle lambad.

Nii olgu siis nii , kui teed avalduse ja ta saab trahvi , irv ega ta sulle raha tagasi ei pea andma kuna talle m22rati trahv .

Pane pl6ks kinni juba Keit sa ise ei taju biiti sa mingi kiviajast puuraidur ....

hale vend oled tbh lihtsalt pole s6nu , mul ausalt pole s6nu .

Sinuga tahaks t6esti kokku saada , vana sa oled ? 14 ? paistab kyll nagu nii

EDIT": tahad 6elda , et ytled jagexile , et eestis on teised seadused ja sa ei saa banni runest acci myymise eeest , t6mba tatt talla alla ja libise minema oma lolli jutuga palun

Jaga seda postitust

Postituse link
Nii olgu siis nii , kui teed avalduse ja ta saab trahvi , irv ega ta sulle raha tagasi ei pea andma kuna talle m22rati trahv .

Pane pl6ks kinni juba Keit sa ise ei taju biiti sa mingi kiviajast puuraidur ....

hale vend oled tbh lihtsalt pole s6nu , mul ausalt pole s6nu .

Sinuga tahaks t6esti kokku saada , vana sa oled ? 14 ? paistab kyll nagu nii

EDIT": tahad 6elda , et ytled jagexile , et eestis on teised seadused ja sa ei saa banni runest acci myymise eeest , t6mba tatt talla alla ja libise minema oma lolli jutuga palun

Teie kirjastiil näitab selgelt teie IQ taset. Igatahes, olen vestelnud juba konstaabliga sel teemal, kui raha tagasi ei maksa on lihtsalt suurem karistus ega muud midagi. Ise valib kuidas tal odavam on :D

Kedagi ei koti see ruuni kasutaja enam, ma sain lihtsalt 900 krooniga petta, teenust oma raha eest ei saanud, muud midagi. Enda rune reeglid võid ka omale sisse istuda koos selle bs ban jutuga.

Jaga seda postitust

Postituse link
Teie kirjastiil näitab selgelt teie IQ taset. Igatahes, olen vestelnud juba konstaabliga sel teemal, kui raha tagasi ei maksa on lihtsalt suurem karistus ega muud midagi. Ise valib kuidas tal odavam on :D

Kedagi ei koti see ruuni kasutaja enam, ma sain lihtsalt 900 krooniga petta, teenust oma raha eest ei saanud, muud midagi. Enda rune reeglid võid ka omale sisse istuda koos selle bs ban jutuga.

Hkhm , sina ei saanud midagi petta vaid see v2lismaalane sai sinult petta ...

Kuna sina myysid kasutaja edasi ja see on juba sinu vastutud , GG kid .

MENT OLED luuki tuleks sulle anda tatikas

Jaga seda postitust

Postituse link

Üleüldse ma ei saa aru miks sa crife suuvooder oled, mingi tagumikupiraadid olete?

Ootan huviga kuni sa tuled ja annad mulle "luuki" tõsiselt, keegi võiks nagu juba kunagi uksetaha ka tulla peale niisama ärplemise. Annan sulle detailse aadressi kui oled HUVITATUD, fking pussy.

Jaga seda postitust

Postituse link
Üleüldse ma ei saa aru miks sa crife suuvooder oled, mingi tagumikupiraadid olete?

Ootan huviga kuni sa tuled ja annad mulle "luuki" tõsiselt, keegi võiks nagu juba kunagi uksetaha ka tulla peale niisama ärplemise. Annan sulle detailse aadressi kui oled HUVITATUD, fking pussy.

ma pole mingi suuvooder kellegil , su jutt on puhas mula ja Crifesil ajad lihtsalt pasa vedelaks oma mendi jutuga kuna see on t2ielik bullshit .

sina oled ka igavene pask , kuradi tassi t2is sitta saad aru v

Jaga seda postitust

Postituse link

Keit ? .. ma sain aru, et see on " mina olengi vahvel " nimi .. okei, jutt on järgmine .. jah, ruuneskeibi reeglid ei kattugi riil laifi omadega aga kas sa niipaljuga oled kursis, et võimud ei tegele mängu ja mänguga seostuvaga. nagu ma juba ütlesin .. oleks su õe magamiskott 900eek väärt, muidugi politsei võtaks asja üles. aga runeskeip ? nop. ja mis uneskeip ? .. usu mind, WoW / LA / EVE .. seal käivad 10x'ides suuremad rahad ringi = 10x suuremad ülelaskmised .. isegi nendega ei tegelda.

Ja mis puutub su välismaalaste ülelaskmist, siis see ei huvita no üleüldiselt mitte kedagi, ausalt, müü oma kasutajat kasvõi 100x kuus, pista kogu raha omale tasku ja osta kommi. Mitte, et ma kedagi kaitseks .. ma isegi ei tunne seda crif..misiganes ta oligi ? ta pigem just ei meeldi mulle, aga sellegi poolest mulle meeldib oma seisukohta " poitsei + r00nskeip " kaitsta. päikest.

fruityloops.gif

Jaga seda postitust

Postituse link
Pinnu, tegelevad.

Tema kaotas enda raha, see ei loe mis "toode" tal kätte saamata jäi.

Fakt on, et talt peteti summa välja.

Seda ma üritasingi sellele puupeale selgeks teha. Maksin "teenuse" eest mida ma ei saanud, nii sõnastas ka konstaabel ise kui ma esimest korda avaldust tegin ja mainisin seal kordi http://www.runescape.com ja kasutajakonto. PUNKT. Rääkisin isegi detailidest ning skeem oli täpselt sama, müüs kasutaja, recoveris. Ning ma rõhutan veelkord, konstaabel ise sõnastas asja nii: "Maksite teenuse eest mida te ei saanud". Eks kõik te niisama tõmblejad võite tõmmelda ju, tulemuse postitan ma foorumisse jooksvalt nagunii. Ehk muutub ka ruuniäri siis turvalisemaks meie kõigi jaoks kui paar trolli on liistule tõmmatud ja ära materdatud.

Jaga seda postitust

Postituse link

kui sa tõestaks mulle kohe ja praegu, et sa oled suutnud kellegi jaoskonda ajada mingi mänguga, siis ausalt ma jääks eluks ajaks vait ma arvan :)

aga seni .. jään ma siiski fakti juurde, et ka minu kohta on tehtud avaldusi .. mitte ühte ega kahte ja herr politsei pole isegi ühendust võtnud. muidugi see oli aastaid tagasi ka aga vaevalt midagi muutunud on selle ajaga :)

fruityloops.gif

Jaga seda postitust

Postituse link
kui sa tõestaks mulle kohe ja praegu, et sa oled suutnud kellegi jaoskonda ajada mingi mänguga, siis ausalt ma jääks eluks ajaks vait ma arvan :)

aga seni .. jään ma siiski fakti juurde, et ka minu kohta on tehtud avaldusi .. mitte ühte ega kahte ja herr politsei pole isegi ühendust võtnud. muidugi see oli aastaid tagasi ka aga vaevalt midagi muutunud on selle ajaga :)

Kas konto väljavõte kõlbab vastavate selgitustega? Muud mul alles enam pole.

Jaga seda postitust

Postituse link
Pinnu, stfu.

Keit saab ngn enda raha tagasi ju, see teema on mõttetu vaidlus osapoolte vahel, kus üks pool on täielik puujalg ja teine on Keit.

GG

Kui keegi on teinud mingi internetiga seostuva pettuse ja kannatanu teeb politseisse on 1000 EEK alates kriminaal karistus karanteeritud aga alla 1000 EEK tuleb ainult protokoll mille võimalus on mitte saada kuni 18 000 EEK trahv vaid lihtsalt protokoll . Kannatanu oma raha tagasi ei saa kuna tegemist on ikkagi internetiga seostuva pettusega .

Kui interneti pettus kuulub internetis asuvate mängude kohta siis Politsei nende asjadega ei tegele .

Saan aru kui oleks pidanud kannatanu ostma mingi eseme ; telefoni , arvuti vms.

Pärnu mnt 139

15060 TALLINN

telefon 612 3300

faks 612 3009

registrikood: 70008747

[email:2qxyuhtu]ppa@politsei.ee[/email:2qxyuhtu]

Rein Raase

Isiklik politseinik kes mulle suure kupatuse trahve teinud , saatsin kirja uurisin ja mingit jama ei tule , saatke ise kui soovite idikas Keit . GG

Jaga seda postitust

Postituse link

Elame näeme. Et siis pmst loogika järgi äriidee?

1.Müü ruuni kasutaja 900 eest maha...

2.Recovery kasutaja tagasi

3.Müü kasutaja uuesti maha

4.???????

5.PROFIT

Doesnt make sence man.

Kõik oleneb kuidas enda avaldus serveerida.

http://www.politsei.ee/et/nouanded/it-kuriteod/kelmused/

Jaga seda postitust

Postituse link
Elame näeme. Et siis pmst loogika järgi äriidee?

1.Müü ruuni kasutaja 900 eest maha...

2.Recovery kasutaja tagasi

3.Müü kasutaja uuesti maha

4.???????

5.PROFIT

Doesnt make sence man.

Kõik oleneb kuidas enda avaldus serveerida.

Kui sinu avalduses on AUK , mis nkn on kuna Jagex keelab RS accide myygi , sellega ka tegeleb ju Politsei kuna nemad reegleid ei riku v mis ?

Teiseks , sina ostsid kasutaja , myysid 2x suurema hinnaga maha , sina ei kaotanud mitte midagi vaid said kasumit , vaid see kes v2lismaalt sinult acci ostis on hetkene ohver , as u sayd acc on locked , kuidas teadsid ?

kuidas muidu kui sa ise ajasid lukku E. sa tead kasutaja infot ja politseis mida sa ytled ?

Tead kasutaja infot , myysid juba edasi 2x suurema hinnaga v2lismaalasele sina raha ei kaotanud vaid v2lismaalane , siia m2ngu peab siis tulema viimati mingi v2lismaa ment v ?

o boy , FBI , CSI , NASA ?

Oh GOD KEIT , dumb as hell

Jaga seda postitust

Postituse link

Sa lihtsalt ei taju, arvad, et oled eriline smartass kuid reaalsuses oled lihtsalt mõttetu nagla kes üritab internetis kellelegi ära panna, sest koolis kiusatakse :(

Ning raha ma tahangi vähemalt tagasi, et ma saaksin talle tagasimakse teha ning mingi muu konto pealt allahindlust, ega see minu tasku jää opakas.

Fakt on see, et mina kandsin raha talle ning tema andis kasutaja mulle, muu ei tohiks kellegi perset kratsida.

Ning küll su lausetes on palju küsimärke, nähtavasti sa ise ka ei tea millest räägid ning ära ürita mulle sõnu suhu toppida.

Jaga seda postitust

Postituse link
Sa lihtsalt ei taju, arvad, et oled eriline smartass kuid reaalsuses oled lihtsalt mõttetu nagla kes üritab internetis kellelegi ära panna, sest koolis kiusatakse :(

Ning raha ma tahangi vähemalt tagasi, et ma saaksin talle tagasimakse teha ning mingi muu konto pealt allahindlust, ega see minu tasku jää opakas.

Fakt on see, et mina kandsin raha talle ning tema andis kasutaja mulle, muu ei tohiks kellegi perset kratsida.

Ning küll su lausetes on palju küsimärke, nähtavasti sa ise ka ei tea millest räägid ning ära ürita mulle sõnu suhu toppida.

Smartass jah oled sina , arvad lihtsalt , et Crifes l66b pasaks ja maksab raha tagasi sulle huiiiabella saatsin talle PM aitan teda selle asjaga kuna sa rott lasid mu s6bralt acci ja minult yle , mine peksa onni nurgas kid

Jaga seda postitust

Postituse link
Smartass jah oled sina , arvad lihtsalt , et Crifes l66b pasaks ja maksab raha tagasi sulle huiiiabella saatsin talle PM aitan teda selle asjaga kuna sa rott lasid mu s6bralt acci ja minult yle , mine peksa onni nurgas kid

Ehk seletad mulle ka mis kasutaja ma sult rotti olen lasknud, süüdistad küll aga ei midagi konkreetset...

Järjekordne tühi laim...

Jaga seda postitust

Postituse link
Kasutaja Oled Mage

Kasutaja oled mage ostsin ma taaskord crifelt, maksin talle veel 200eeki selle eest, vastav väljavõte koos selgitusega ka olemas.

E-mail mille saatis mulle crife kasutaja andmetega, hetkel ID kaart autos, õhtul võin ka väljavõtte lisada.

proof.png

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.