Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Crifes

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    72
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Crifes'i kohta

  • Teised grupid Blokeeritud
  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 05.03.1990
  1. kohtusse see asi kyll ei l2he , arvad et ma pole k2inud kohtus ? rohkem kui arvata oskad ega ma mingi puhas poiss jah pole aga mingi neti asjade p2rast ma kyll pole k2inud ega varguste. Keit sa said yhest kohast valesti aru loe . ---------- Post added 02-12-10 at 01:04 ---------- see k2is minu kohta , et mina ei pea midagi maksma kuna mul trahve 30 kilo eest suht pohhui pole juba 3 aastat maksnud . kustutasin viimased trahvid n2dal tagasi 2ra ja kui sinu valetamise osas tuleb see juurde siis mis mul sellest , ega ma ei maksa seda trahvi NKN see juba vabsee kindel v2rk . nii et 2ra pabla vennas , suht ei koti see v2rk mind . sina ostsid acci said infi minul infi pole kuna mina olin vahendaja raha jah sain endale kuna selle acci omanik oli mulle suurema summa v6lgu . enyway ma mingi snitch pole ei hakka kohe kituma v6tan parem asja enda peale kui kitun edasi . see asi pole nkn veel l2bi ... ma tean et sul paanikahood vahepeal kui m6tled korralikult selle tehingu l2bi mis tehti . ---------- Post added 02-12-10 at 01:06 ---------- misasja sa ei saatnud 1000 EEK ?!?! mida sa ajad litapoeg ennast ei aja juba see v2rk naerma sul v ? m6tle korralikult l2bi need asjad lits nahhui saa sellest ka yle juba 1kord pange see teema kinni nkn keegi siin vangi ei l2he ega midagi vait keit sturm saab valesyydistuse eest ise syydistuse . ELU ON LILL MIKS SEDA RAISATA ?!
  2. big deal kui ma antti olen mis seal saab siis kedagi ei koti saan trahvi siis saan ega ma 2ra ei sure , nkn ma seda trahvi ei maksa . lambist saan ka trahvi ja kaeban edasi kui vaja aga ma ei kaeba , ootan 18 kuud ja lasen trahvi 2ra kustutada , end of story . sina ei saa siit mitte midagi kuna mendis sa valetasid ja ime kotte .
  3. ime ka kui te mingit pepuvennad olete ...
  4. Antti ei kirjutanud seda , oma ette ikka ei tasu sul kribada siin , teda ei koti ka sinusugused wannabe peksaandjad . Revo Pehlakuga nii h2sti l2bi saad siis Antti ainult 500 EEK asja teinud mitte mingi iphone ega v2rgid nii , et ime kella poja. T6esti kui sa tahad v6rru tulla ja talle peksa anda siis davaj saada oma telf nr privis ja reedel n2eme siis ? Tulen ka vaatan su suguse kellaimeja yle ja hakkad siin v6rus omastarust platuitama ? Sa vend paned julma OFFTOPICUT .
  5. Antti says : kelmuste eest pole ma trahvi saanud ega krim asju , niiet palun mine aja siin foorumlastele midagi muud p2he ? Keegi paneb googlesse Antti Allas nime alla , et ta julm killer tapab inimesi ja sa usud ? Paistab et sa oled selline kes usub ... Antti Allas kelmused on toimunud enamasti Revo Pehlaku kaudu kes on identiteedi varas ja asi on politseis nkn. Kallid foorumlased , saage yle Antti ei saa mingit trahvi kuna ta r22gib t6tt . Keit sinule ytlen ma vaid seda , et l6peta oma BS 2ra kuna politseis ajasid sa yldse mingit muud m2da juttu . Anttil k6ik pildid msn chat logid (originaalid) mitte sinu notepad v2ljam6eldised saadetud . Sina oled kaotanud juba selles m6ttes , et sa ytlesid politseis midagi muud. Sa ytlesid neile , et sa pole mingit kasutajat saanud , kahjuks asi selline : nagu mina aru saan k2ib sul ALATI KINDEL 2ri nii , et maksad 1-5 p2eva hiljem . Antti andis sulle kasutaja infod sa kontrollisid jnejne te r22kisite telefoni teel veel jne ja hilinesid talle maksmisega . Miks ta peaks kasutaja tagasi t6mbama kui ta ei tea kasutaja full infot ise ? Tema pole kasutaja omanik vaid keegi teine , idioot oled puhtalt 6eldes mine arene kuskil. Palju versioone su poolt veel v2lja tuleb ? Antti juba suhteliselt ootab kuni talle politseist helistatakse . Politsei isegi nii laisk , et nad ei tahtnud Antti kohale tulemist politseisse vaid kutsusid ta j6gevale Nahhui ? Nad ei viitsi sellega tegeledagi saad aru juba ? Seda raha sa ei n2e , trahv 18000 mis siis ? 18 kuu m66dudes saab avalduse teha , et menetlus l6petatakse ja trahv kustutatakse . Sa mingi mustlane oled viimati v ? Lihtsalt paljud siit foorumist kuskil 90% kindlalt vaatab , et Antti vana must lammas p2tt jnejne googles nimi must aga huiiat plat , kui sa teda irl tunneks muudaksid sa oma otsust . Selle teema v6ib kinni 2ra panna ju nahhui siin mingit m6tetut juttu ajada , Keit sina mine valeta kuskil mujal. Peab vist toppima pildi sinu ja antti vahelisest msni logist kus sa ytled umbes nagu , et sina oled scamminud mitmeid inimesi kuna nad sinu s6pru scamminud . Vb Anttiga sama lugu ? Sa ei tea teda ja 2ra hakka ajama , et tal kelmuste eest trahvid ja politesis asjad ... So pathetic , las su s6ber politseinik uurib palju tal trahve on , mis menetlused tal k2ivad mis olnud siis n2ed ta puhtam kui arvad. EDIT : Tuttav n2gu politseis kuna alaealisena kes ei oleks j22nud suitsetamise v joomisega vahele . Sellesm6ttes sul t2itsa 6igus . V6ru on v2ike ja siin k6ik tunnevad juba 1teist 2ra .
  6. See Keit on mingi feil vend , mida ta r22gib . Puhas petis on , ta inimesi yle lasknud kes on scammerid ja teeb ka vahepeal politseisse valeavaldusi . Kas talle juba ei piisa ?
  7. dvj aitab , antti ytles et sulgege teema . Politsei l6petas selle asja ja Keit saab oma trahvi valeavalduse tegemise eest .
  8. esimene oled kes sellest aru saab siiamaani . tubli
  9. mis hinnaga annaksid ?
  10. Sul pole vist selliseid s6pru kellel mendis jamad nimi must ja p2rast v6tavad m6istuse p2he ja hakkavad normaalseks ?
  11. Kahjuks Keit tegi suure valega avalduse politseisse . Tema saab siiski selle eest kindlalt karistuse .
  12. Valesti oled lugenud , ta tegi politseisse valesyydistuse mul s6brale . Ta ostis mu s6bralt acci sai k6ik infod v2rgid s2rgid , 2 kuud hiljem tegi ehk nyyd paar p2eva tagasi avalduse politseisse ja tema avalduses oli kirjas , et saatis raha 2ra ja kasutajat ei saanud .
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.