Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Scammerite Selts - RSBLACKMARKET.EU [HOIATUS]

Soovitatud postitused

Supra on vist ainuke normaalne vend kes biiti tajub. Ma räägin, teeks viljar videofailina vabanduse ma kannaks talle see 200 tagasi mis üle läks.

---------- Postitused liidetud 17:50 ---------- Esimene postitus oli tehtud 17:46 ----------

Kuidas ma saan selles kindel olla 100%, et tegu oli janeki rahaga?

Jaga seda postitust

Postituse link
Supra on vist ainuke normaalne vend kes biiti tajub. Ma räägin, teeks viljar videofailina vabanduse ma kannaks talle see 200 tagasi mis üle läks.

---------- Postitused liidetud 17:50 ---------- Esimene postitus oli tehtud 17:46 ----------

Kuidas ma saan selles kindel olla 100%, et tegu oli janeki rahaga?

Ma ei usu väga hästi, et Janek viitsiks mingi 200.- scämmimise pärast nii palju tõmmelda.

There are many obstacles in life, I'm one of them

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Oskar Valdmaa, kelle nimi ühel lehel sellest ülekannete nimekirjas läbi jooksis on omal ajal päris tuntud scammer olnud, endalgi temaga kahjuks probleeme olnud. Nüüdseks muidugi asi unustatud, aga mainin ikkagi igaks juhuks.

laiskloom.png

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Author of the topic Postitas
Msnis räägib küll summast 200.-

Ta mõtles seda selle all, et kui see oleks mitte minu raha tegelikult, siis ma ei tõmbleks nii palju sellepärast.

Jaga seda postitust

Postituse link

Eiei ma mõtlesin seda, et ta ei viitsiks scämmimise pärast nii palju tõmmelda. See raha tundub ikka tema oma olevat kui ta seda nii pingsalt taga ajab siin.

EDIT: Just what Janek said ;)

Jaga seda postitust

Postituse link
Oskar Valdmaa, kelle nimi ühel lehel sellest ülekannete nimekirjas läbi jooksis on omal ajal päris tuntud scammer olnud, endalgi temaga kahjuks probleeme olnud. Nüüdseks muidugi asi unustatud, aga mainin ikkagi igaks juhuks.

Ega see minust halba inimest tee kui ma temaga olen mõned tehingud teinud.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Pettur on pettur ja siin pole midagi edasi enam rääkida. Keegi targem las PM 'ib mulle nende isikute nimed ning pangakonto numbrid ja saab ilusti petiste listi ära lisatud.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Pettur on pettur ja siin pole midagi edasi enam rääkida. Keegi targem las PM 'ib mulle nende isikute nimed ning pangakonto numbrid ja saab ilusti petiste listi ära lisatud.

Ei lisa veel, ta võiks minu raha siiski ära maksta , kui makstud siis võiks sinna lisada ainult Viljarit.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Ega see minust halba inimest tee kui ma temaga olen mõned tehingud teinud.

See lause ei olnudki konkreetselt Sinu pihta suunatud.

laiskloom.png

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Seda mõtlen minagi.

Sa mainisid ära, et maksad USD-ga PayPalis. Kahjuks ma pean keelduma sellest, sest on suur võimalus limited saada nagu ma ennem ära mainisin, ehk müüksid need kellegile maha ja siis kannaksid mulle raha üle? Hetkel võin vist julgesti öelda, et see oli minu viimane PayPal tehing.

Aitäh.

Jaga seda postitust

Postituse link
Seda mõtlen minagi.

Maksa tagasi siis :D. Sina "varastasid" Viljarilt raha ära ning osa sellest kuulus Janekile. Kes teab, ehk oleks Viljar selle raha isegi tagasi maksnud talle, kuid kuna raha on nüüd sinu käes, on sinul see kohustus Janekile raha tagasi maksta

Jaga seda postitust

Postituse link
[email:1egvw21i]Oskar@rsblackmarket.eu[/email:1egvw21i] vms, müüs pinne siinkunagi ning oli rsblackmarketi admin vöi mode, scammis osasi ning blackmarketi admin lubas ta eemaldada ja ära bannida, nädal aega oli modest maas, siis tehti uuesti modeks ja hakkas jälle pinne müüma(vahvli kasutaja oli remofei ning mingi oli veel) msn oli tal ka nüüd eestisell vms.

blaaz ehk peaadmin on ise ka siit banned

Tahtsin ka veel selle selgeks rääkida, ma ei saanud banni scammimise eest vaid tüli moderaatoriga tekkis. Supermaniga. Süüdistasin teda alusetult scammimises...

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Keit sa peaks mõtlema sellele, et kuidas sinu nimi scammerite listis muudab sinu äri tulevikus.

Kas poleks mitte lihtsam kanda see 200.- Mihklile, kellele Janek on võlgu?

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.