Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Probleemid, mis Teid vaevavad.

Soovitatud postitused

Teisi inimesi tuleks sinna võtta ;) Ma ei öelnud, et tuleks kõiki eemaldada, aga osad ikkagi... Eriti Elva sõpruskonda.

 

Mõni päev rääkis teie kallis Erik, kuidas juhtkond kasutas minu 2 aastast pilti eeskujulikke alafoorumist ja naersid selle minu selja taga, kas mulle seda näkku siis ei saa öelda mis seal teile ei meeldi? Ma võiksin sama hästi kui eeskujuliku staatusega olin, teie fotosid sealt rippida ja siis tavafoorumis neid üles panna, nagu Frutty. See oleks päris aus, mis?

 

 

Oot oot? Mida asja?

Mis kuradima Elva sõpruskond?

Mina ja Martin oleme ainult juhtkonnas elvast.


Karm, aga õiglane.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP
Oot oot? Mida asja?

Mis kuradima Elva sõpruskond?

Mina ja Martin oleme ainult juhtkonnas elvast.

 

Sinna kuuluvad kõik, kelle vahel oli suur sõprus : (Martin,Ollu-teda pole enam,Gabriel,Sunparty,Superman jt.) Teie olete aktiivsemad ja suuremad sõpradekaitsjad. Nende seast ma jätaks ainult Gabrieli alles, kuigi tema kohta mingi loll arvamus, et ta warnib põhjuseta.Aga ma ei näe enam mingit põhjust tema eemaldamiseks, ennem arvasin teist moodi....

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP
Fak Janek we got your point.

Kõik juhtkonnast on tropid ja Sina oled lahe.

Siit vaadates on ainult kaks probleemi, osadele ei meeldi Superman ja Janekil on mingi oma kana kitkuda. Foorumiga pole midagi viga.

 

Mkm, juhtkonnas polegi kõik tropid, ainult need kes üleliigselt mingit moodi kaitsevad üksteist, kui mõni mode midagi halba teinud on... sina tegid selle teema, loe ka mis enne mind oli kirjutatud mitu lehekülge tagasi. Foorumil pole midagi viga, aga hakkab tasapisi välja surema.

Ja mulle ka ei meeldi Superman, olgu teised alles seal juhtkonnas, aga Superman mitte... Siis oleme ka meie vait, siin, tema "haterid" :S

 

Ausaltöeldes ma ei viitsi enam selle kallal möliseda siin, sest et niikuinii ei saa me midagi muuta.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP
Aga palun Janek, lahku foorumist.

Keegi ei käse sul siin olla, kui ei meeldi, mine minema.

Ütle, kui millestki aru ei saanud, võin vene keeles ka korrata.

 

Mingi ühe isiku pärast ma küll ei lahku, foorumis mul pole ta vastu midagi, kui ta ei hakka kedagi siin sõimama vms, tavaliselt ta üritab mulle midagi halba teha Vahvel chatis. Nii et vsjooo. Edu teile ja ilusat päeva jätku!

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP
Juhtkond peabki kokku hoidma. Mis kuradi juhtkond see oleks kui kõik üksteist vihkaksid.

 

Ei peagi, aga tuleks jälgida, kes kuidas neist käitub ja selliseid tuleb eemaldada juhtkonnast. Supermani kohta ütleks, et ta on lihtsalt nagu tavaline spammer siin foorumis, tema embleemid ei näita enam midagi mu silmis, isegi kui ta kunagi kohalt maha läeb, ei vääri ta isegi eeskujulku embleemi.

Nagu sunparty ütles, et Superman tõi väga häid ideid, kuidas foorumit arendada jne, aga palun , seda võib ju tavalises foorumis ka teha, või MSN chat vahendusel...

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Ma arvan, et... Ma ei teagi mida arvata ausalt öeldes.

Ilmselt arvan ma seda, et te võtate natukene liiga tõsiselt seda, mis siin toimub ja liiga palju on nö vihkamist kellegi suunas, keda te tegelikult ju ainult siin "tunnete".

Ei ole mõtet ette heita siin mulle midagi, sest see pole see koht

Olgu, see on vaieldav, sest tegelikult on see teema ju enda murede kurtmiseks, kuid still, veidi üle käte läheb see.

Isiklikult pole mul mitte midagi selle vastu, kui keegi mulle ütleb halvasti või, kui keegi möliseb minu kallal, sest ma tean, et nagu ka kõigil teistel, on ka minul omad head ja omad vead- see teebki meist ju erinevad isiksused, ning see ongi see, mis paneb meid teistega suhtlema.

Mis ma öelda tahan ilmselt on see, et te jätaksite kõrvale need sõimusõnad, ning spämmerid... Et me koos saaksime aru sellest, et tegelikult ei ole see koht enda viha ventileerimiseks(Kuid kindlasti võin ma uue alafoorumi selleks teha, kus ongi puhtalt sõim ja sitt).

Tegelikult, kui me foorumit, kui sellist nüüd vaatame, siis tegelikult on see ju ikkagi nö miniühiskond, kus saavad kokku erinevad inimesed ja suhtlevad omavahel. Kas teile meeldib sport või muusika, kunst või mängimine.. Ehk on vaja lihtsalt südamelt ära saada midagi- See ongi see koht, vahvel.net, kus me kõik kokku saame ja seda teeme.

See, kui keegi käib välja mõtte, et foorum on putsis ja alla käinud ja, et kõik on nii nõme, et hoia ja keela, ei vii tegelikult väga edasi, ning kindlasti mitte ei anna see õiget pilti ja arusaama sellest, mis meil tegelikult siin toimub.

Ma tahan öelda sellega seda, et see ühiskond, mis meil siin on, on täpselt selline nagu meie selle teeme endale- if that makes sense.

Kui me olemegi kõik sellised stereotüüpilised eestlased kelle jaoks parim söök on teine eestlane, siis sellest foorumist ei saa kunagi meeldivat kohta, kuid, kui me järgime vanasõna "ära tee teisele seda, mida sa ei taha, et sulle tehtaks" siis mingil määral suudame me mõjutada enda ees ja taga postitavaid inimesi. Nii, et see on täiesti up to ourselves, kas me mõjutame teineteist positiivselt, või negatiivselt.

Muidugi alati ei saa olla nii positiivne nagu mina viimasel ajal olen olnud(hint: sarkasm enda suunas), kuid üleüldiselt ma ei näe põhjust miks me peaksime teineteise vastu olema sellised, nagu umbes 80% vahvlist hetkel on.

 

Kindlasti saab paljusi asju muuta- kujundus ja embleemid, staatused ja alafoorumid, kasutajad ja juhtkond- kuid, kui me ei muuda ennast, siis ei loe mitte ükski pisimuutus, ning kogu see ühiskond, mis meil siin tekkimas on, lihtsalt kaob nagu tina tuhka.

 

Cheers,

S

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
Ma võiksin sama hästi kui eeskujuliku staatusega olin, teie fotosid sealt rippida ja siis tavafoorumis neid üles panna, nagu Frutty. See oleks päris aus, mis? Kuid Frutty kaotas enda märgi momentaalselt.

.

 

Frutty saatis need pildid ainutl mulle, mitte ei pannud neid kuhugi ülesse , dumbass. JAH ja mina ütlesin vabateemas ,et ma olen neid pilte näinud JA KÕIK. Mina neid pilte edasi ei levitanud,

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP
Frutty saatis need pildid ainutl mulle, mitte ei pannud neid kuhugi ülesse , dumbass. JAH ja mina ütlesin vabateemas ,et ma olen neid pilte näinud JA KÕIK. Mina neid pilte edasi ei levitanud,

 

Nu vot, aga seal käis mingi hullem teema, miks siis ka tema ei saa karistada? Ebaaus...

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Mida kuradit Janek?

 

Kui ma saan valida juhtkonna vahel, keda ma tunnen pikemalt kui mõni kuu ja juhtkonna vahel, kes 'tunduvad normaalsed' siis muidugi valin ma juhtkonna, keda ma saan usaldada ja keda ma tunnen.

 

Sina oled viimane inimene, kes siin õigust taga võib hakata nõudma. See, mida sa ise korraldasid- sa peaksid olema madalam kui muru mitte hädisema, kui halb mina ja terve juhtkond on.

 

Sorry, aga see kui Sinu üle naerdi ei ole sama, mis piltide rippimine ja avalikuks näitamiseks panemine. Ära tekita draamat, okei?

 

Kui sa ütled VEEL korra mulle, et foorum on minu pärast (Ollu lahkumisest saati) halvemaks läinud, siis küsi endalt- kes selle tegelik põhjustaja oli? Kelle pärast lahkusid alex ja ollu?

 

Okei, mulle aitab. Teema lukku. Sellest ei tule muud välja, kui üks teatud inimene, kes järjekordselt ajab taga enda õigust ja räägib, kui halb juhtkond on. Kellel seda ikka vaja on? Kui sul on veel mulle ja/või juhtkonnale öelda, saada PM!


Miski pole eales nii halb, et ei saaks halvemaks minna. - Murphy.

- - -

MaSu on läbi, nüüd on TäPe (täitsa piixus), varsti on PuPu (puhta piixus>)

 

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.