Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Külaline blu

Armastus pelmeenide vastu.

Soovitatud postitused

VIP

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Kuidas oleks panni peal kõige parem neid teha? Kas vähese õliga jne?

 

Sügavkülmas 2 pakki Säästukaid, peaks ära tegema.

Ma arvan, et võiga oleks kõige parem teha :) Ja keskmisel kuumusel, et seest ilusasti ära küpseks.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Cooking lvl vist liiga low, proovisin mingiaeg teha ja keerasin untsu need :D

Aga peab varsti uuesti proovima


「FAKER」dtjg.mart

 

 

「Ainuke ja ÕIGE skype」dfjg.mart

 

#karvased.ee[/b]

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
wrdy86snzq5o.jpg

 

Need praetud pelmeenid ajasid nüüd küll isu peale :)


5BAW7tz.gif

A winner is a dreamer who never gives up.

- Nelson Mandela

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Milline või kõige paremini sobiks? Kas tavaline karbi või sobib, mida määrin saia peale? :D

Hiline vastus, kuid margariin peaks olema kõige parem. Võib vast õliga segamini ka panna.

Homme teen arvatavasti lõunasöögiks endale praetud pelmeene :flapper:

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Ei tea minu meelest lihtsalt praaetud veidi kõvaks jäävad. Ise alguses keedan kergelt ja siis praen nõnde jäävad pehmemad. Panen pelmeenid taldrikule, hapukoort taldriku äärde, lisan koorele soola ja lihtsalt pistan kõik pelmeenid koorest läbi enne suhu panemist. :D


x) d0.ob (x

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
Keedetud pelmeenid soola ja pipraga. Praetud pelmeenid pole eriti maitsvad :/

 

Neid tuleb osata praadida. Minimaalse tulega nii 30 - 40min.

Selleks, et need liiga kõvaks ei jääks, tuleb lisada rohkelt õli.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Siukse mõnusa väikse krobeda koorega on head ka praetud pelmeenid :)

Üle ei tohi lasta.


Untitled-2.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Fritüüris tehtud ma pakun ... Ise teen ka fritüüris tavaliselt, saab kiirelt valmis ja väga head jäävad.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Preatud pelmeenid parimad! ;) eriti kui pealt hästi kergelt pruunikam, aga selleks et neid mitte üle lasta siis algul panna pliit täis kuumusele, hiljem vähem ning praadida nii, et panna sinna kergelt vett pannile ning kaas peale, hauduvad praadides, kergelt niisutab ning jäävad head!! ;)

 

Keetes pole pooltki nii head, rohkem sellised vesised..

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.