Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

2nite

Liikmed
  • Postituste kogus

    204
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info 2nite'i kohta

  • Aste
    Pehme Vahvel
  • Sünnipäev 12.03.1996
  1. Hehe, tagumine vend seal autos rollis jointi , hea reklaam eesti telekanalitel Aga teemasse, ma ei saa aru miks paisutatakse seda, et eestlased on mingid hullud vargad ja pätid, ega see rahvusest ei ole, nagu öeldi siis see on seal kõigi seas päris populaarseks muutunud.
  2. ah ära aja sitta, sa nii pimestatud enda juudist, ja Astu nagu Gängster ei käi siia teemasse üldse. Kui sa midagi kasulikku ei oska arutellu tuua ole kuss. Mis probleemidest abraham sinu arust luuletab (küsimärk) Oma olematutest mõrvadest ja plekist, mõni ansip on vahele sattund, siis kohe räägib probleemidest (küsimärk) Naljanina. Psyco seletas ära, mismoodi on Papa reaalsem vend, tema poeemides peitub tõde, ning mõtet, abraham loobib lihtsalt sõnu tuulde.
  3. sorry aga kas masu on tõesti nii pähe hakanud, et päevad läbi mingeid sandikopikaid teenida netis? nagu eelpool mainis üks vend siis taaraga teenib ka rohkem.
  4. 2nite

    Jõusaal.

    Ma tahaksin 0ist pmst käsi treenida ainult, kuid esimese kava peaks siiski võtma midagi sellist, millega treeniks ka selga ja kõike muud?
  5. 2nite

    Jõusaal.

    tere, omal ka soov jõukas käima hakata, vanuseks 16. Ehk keegi oskab anda mingi kava või midagi kuidas alustada?
  6. Sitt laul on, esimese korraga viskas kohe kopa ette, aga midagi ennenägematut ning tõesti ülikiirelt saavutas sellise rekordilise vaatamiste arvu, nullist lakke..
  7. Olgem ausad, need meloodiad on siiski üpris üks ühele, natuke teiste instrumentidega ehk mängitud. See tuntud kui sampeldamine aga sellise lauluga esinema küll normaalne minna ei ole. Ise ma ei kuula eriti Põhja Tallinna´t, kuna nad räpimaastikul läbi ei löönud ja tegid stiilimuutuse et tekitada endale vist naisfänne? ei tea küll et mõni meessoost isik neid kuulaks
  8. Muudavad ju elu mugavamaks politseil kuritegevust jälgida ning kontrollida nii lihtsalt, Kas ma ütlesin 2009/10 ? Ära hakka siin ninatarka mängima ega oletama, mina ei ole neid kuupäevi pannud niiet ära ole siin internetis kõva mees ja kirjuta kohe, et interneti pank tekkis 2011, ole vait lõust. Me räägime üle üldiselt, mõned aastad tagasi ei saanud ju telefonis oma panga ülekandeid teha ning raha kanda, inimesed ei istunud arvutis koguaeg vaid mängisid lapsepõlves rohkem õues igasuguseid mänge nt peitust.
  9. Mida sa ajad? sa ajad ikka oma sitta edasi? Arvutid võisid olla, aga sellist arengut ei olnud, et kõik olid lcd, arvutist said raha kanda, kõike. Varsti kaob reaalne raha juba ära ning jääbki ainult virtuaalne, see on ka üks väga nõmedatest asjadest, mis tulevikus raudselt juhtub. Kuidas need 360kraadised kaamerad tavainimese elu muudavad? Äkki nii, et igat sinu tegevust filmitakse linnas, salvestatakse, sul pole privaatsust enam üldse, mida veel aastaid tagasi oli. Sa oled nii võõrapäine ajad ikka oma lolli juttu edasi.. nii raske persoon.
  10. Mida? vaatame näiteks arvutimonitore, nutitelefone.. kõik. ka minu arust läheb kõik liiga tehnoloogiasse ära, mulle meeldisid samuti ajad umbes 2006 jne, kui vaadata nt ohtlikut lendu siis on näha kui kõva areng on olnud nende aastatega. Juba see on väga liiga kiire areng mu jaoks, et Rakvere linnas on igalpool 360kraadise pöördega HD videokaamerad mida saab igast liikuvast politseisõidukist jälgida, sul ei ole mingit privaatsustki enam.
  11. Kus nüüd tuli karsklane välja, kes pole vähemalt korra elus pidu pand pole küll elu näinud, omaette huvitav kgemus, ning elektrookikat ja astronoomiat on palju huvitavam pilves või natukese õllega uurida, kui niisama.
  12. Kui kohtunik ikka jobu on ja nussib ilmaasjata siis on normaalne talle natuke omakohut teha aga eks nad kambakesi lõid ja nii on ülepiiri minna kerge, ei tea ju täpselt millal ta täiesti nokki ära vajub..
  13. Algul ma arvasin, et Papa on mingi kõvemat sorti vend, korraliku räppi .. aga nüüd kui tuli välja "Laula minu nime" siis see on nagu I am the gummybear..ühesõnaga, Ta on hea lüürikaga ning kõlab hästi, kuid Papa karm olek on kadunud. Lihtsalt hea laps räppar. See dissimise geiss on tegelikult päris hea ju, mõlemad õpivad, rahval on tegevust.. kuulata uusi laule, hea võimalus promoda oma plaate.
  14. 2nite

    Armastus pelmeenide vastu.

    Preatud pelmeenid parimad! eriti kui pealt hästi kergelt pruunikam, aga selleks et neid mitte üle lasta siis algul panna pliit täis kuumusele, hiljem vähem ning praadida nii, et panna sinna kergelt vett pannile ning kaas peale, hauduvad praadides, kergelt niisutab ning jäävad head!! Keetes pole pooltki nii head, rohkem sellised vesised..
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.