Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Kunsti tund pigem ei ole oskuste jaoks vaid sinu vasaku ajupoole arenguks, ehk loovaks arenguks.

parem ajupoolkera on loovaks arenguks, mitte vasak.

ja põhikoolis pole üldse mõtet viriseda, et miks seda vaja on. see on põhikool, sealt saab põhiteadmised. kõike muidugi vaja ei ole, aga palju õppida ja midagi meelde jätta on parem kui vähe õppida ja mitte midagi meelde jätta. kõik teadmised tulevad kasuks. kunstiajalugu on küll huvitav minu arust, aga võib-olla lihtsalt sellepärast, et mul on hea õpetaja ja räägib huvitavalt :D kehaline on ka vajalik, lihtsalt hindamine peab vastavalt õpilaste võimetele toimuma, mitte nii, et kui mingi teatud rekordiga ära ei jookse, siis saab sita hinde.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Tervist Vahvli inimese pole k2inud yle aasta sees vist :D

killself.gif

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Ma arvan, et õppeainete valikut kaalutakse sügavalt enne kui need õppekavasse pannakse. Kunsti tund pigem ei ole oskuste jaoks vaid sinu vasaku ajupoole arenguks, ehk loovaks arenguks. Kas see oli Einstein kes ütles, et kui me kõik ühtemoodi mõtlema, siis keegi meist ei mõtle, nii et on vaja loovaid inimesi ja on vaja tarku inimesi.

Kui sa ülekaalulisele lapsele ütled, et kehalisse tulema sa ei pea, aga võid ise trenni teha, siis mis sa arvad et ta teeb v? See muidugi käib kõigi ainete kohta, vabast tahtest ei kiputa asju tegema. Ja kehaline nüüd küll eriline õppekoormus pole. Pigem aitab verevarustust parandada ja suurendab toitainete liikuvust kehas ehk ka toitainete liikuvust ajju.

Minu endine kunstiajaloo õpetaja (lasti lahti) on kuldvillakus ja tema tunnis paraku ei õppinud midagi, kuna tunnid olid väääääääga üksluised. Ja neid asju õpetatakse pigem, et tõesti silmaringi arendada, et meil oleksid arukad inimesed, kes teavad vähemalt üldisemaid asju maailmas. Mul on küll näiteks häbi kui satun vestlusesse ja ei tea millest räägitakse, sest muidu tekivad need inimesed, kelle peale me naerama, et haha ei tea kes on Da Vinci, aga kui talle seda keegi ei õpeta, siis ta teada ei saagi.

Ma mainisin ju selgelt, et keskkoolis ei peaks neid aineid olema.Kui sa keskas paks oled ja millegiga ei tegele, siis vaevalt sa kehalises ka midagi erilist teed. Algklassides peab muidugi see olema. Olgem realistid, kunstis seda ajalugu õppides sa realselt ei jäta midagi meelde ja kui sa ikka da vincist midagi kuulnud ei ole, oled sa ikka puht harimatu inimene. Ma räägin siiski keskkoolist, kus inimene on juba välja arenenud:)

Elvakas66@hotmail.com

It is foolish and wrong to mourn the men who died.

Rather we should thank God that such men lived.

Kus viga näed laita, seal mine ja aita!

Dlja hitrõi zhopõi

jest hui s vintom :D

Jaga seda postitust

Postituse link
Admin
norms, järgmine reede vande andmine. siis sbk läbi. :happyface:

jee, normaalne. siis saad varsti talvepuhkusele ka.

Siis puhkad 10 päeva ning siis lebo elu.

6097 päeva Vahvel.net liige 08.05.2024 seisuga

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
parem ajupoolkera on loovaks arenguks, mitte vasak.

Kurinahk, kartsingi et pean järgi kontrollima enne kui 50:50 pakkumise teen :D

Ma mainisin ju selgelt, et keskkoolis ei peaks neid aineid olema.Kui sa keskas paks oled ja millegiga ei tegele, siis vaevalt sa kehalises ka midagi erilist teed. Algklassides peab muidugi see olema. Olgem realistid, kunstis seda ajalugu õppides sa realselt ei jäta midagi meelde ja kui sa ikka da vincist midagi kuulnud ei ole, oled sa ikka puht harimatu inimene. Ma räägin siiski keskkoolist, kus inimene on juba välja arenenud:)

Mõni on arenenud, mõni ei ole. Lõbus on jah mõelda, et jee lõpetasin põhikooli, nüüd olen iseseisev inimene, aga kui keegi, võibolla enamus, isegi on iseseisvad, siis kõik igatahes mitte. Ja seadused on ka näiteks ju mõeldud kõiki inimesi piirama, mitte ainult lapsi, aga siiski rikuvad täiskasvanud neid samamoodi, kuigi peaks nagu mõistus olemas olema :D.

Seda kuidas üks bemmijuhist rallisõitja 4/5 autos istujatest surnuks sõitis sai jõle palju lahatud, aga tooksin paraku sama näite siia, et oli küll täiskasvanud, aga eksis tuhande asja vastu ja seetõttu ka selle kurva õnnetuse põhjustas ja siinkohal olekski pidanud keegi teda peatama, paraku küll mitte õpetaja, aga vahest mõni sõber.

Natuke spetsiifilistemate näidete juurde minnes, keskendudes siis kehalisele kasvatusele, on näiteks ju USA-s või täpselmalt ühes USA linnas (New York äkki?) kehtestatud mingi joogitopsi suurus, et inimesed vähem tarbiksid karastusjooke, kuigi ideekohaselt ei tohiks New York piirata inimesi, kellel on juba "mõistus peas".

Ehk siis kokkuvõtlikult tuleks inimeste suunamist jätkata heas suunas, mitte jätta nad omaette otsustama. Me siiski oleme kõik üks suur ühine ühiskond ja meil ole vaja, et mõni nooruk oma elu ära rikuks valede otsustega.

Muudetud liikme Princeps'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

genius kuda epläru äri kulgeb?

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Keegi oskaks aitada välja lükata mul Integrated Graphics Cardi? (Intel HD Graphics 4000)

Arvuti: Dell Inspirion 15R 5521

Bf3_Mystery.png

bug.gif

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

ah kuule hetkel midagi, nügin mingit käru päevast päeva 8 naela eest tunnis, nädalas saan ala 250-290naela ala natuke alla 400€ vms...

Muidu on elu ilus ja paari kuu pärast austraaliasse edasi :)

Jutusta siis millalgi millega täpsemalt tegeled seal.

Kontakt: Psycho@vahvel.net

[sIGPIC][/sIGPIC]

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Keegi oskaks aitada välja lükata mul Integrated Graphics Cardi? (Intel HD Graphics 4000)

Arvuti: Dell Inspirion 15R 5521

Välja lükata? Või välja vahetada? Kui vahetada, siis ei tohiks see võimalik olla.

Muudetud liikme hendrik'i poolt

sadwa.jpg

"Success is the best revenge"

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.