Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

VIP

ellouz. :D

Saarevana ammu banned vist, :P

Duffy.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
ellouz. :D

Saarevana ammu banned vist, :P

Lähme cs-i ?

:)

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Lähme cs-i ?

nty, :D

Läpparihiirel patid tühjad, touchpadiga ple nawt kwl csida . :D

Peaks magama ka minema varsti, mb. ;o

Duffy.png

Jaga seda postitust

Postituse link
nty, :D

Läpparihiirel patid tühjad, touchpadiga ple nawt kwl csida . :D

Peaks magama ka minema varsti, mb. ;o

Oot oot, kus sa lähed, tervita vana buddy't , või oled äraandja? :D

biitzmykriips.png

[align=center]When I was a kid I used to pray every night for a new bicycle. Then i realised God doesn't work that way. So I stole one and pray now for forgiveness.

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Jaga seda postitust

Postituse link
sometimes.

A okei, jätan meelde :D

No Barky, lasid mingi tüübi maha ja tunned ennast nüüd mehiselt? Mine kontrolli igaks juhuks peegli ees äkki peale seda piitsepsi ümbermööt kasvas 5-e cm võrra? Mine, mine ruttu, vb ongi?

biitzmykriips.png

[align=center]When I was a kid I used to pray every night for a new bicycle. Then i realised God doesn't work that way. So I stole one and pray now for forgiveness.

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
A okei, jätan meelde :D

No Barky, lasid mingi tüübi maha ja tunned ennast nüüd mehiselt? Mine kontrolli igaks juhuks peegli ees äkki peale seda piitsepsi ümbermööt kasvas 5-e cm võrra? Mine, mine ruttu, vb ongi?

Päris mehiselt tunnend end jah, vähemalt ei ole ma mingi kuradima rott ja rsor

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

lols, mida teemat.? :D

anyways, bb p r o nub ja teised, me is tired and bored.

Duffy.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Going sleep:D

(09:10:41) <+P________H> tra loxid ajast maas

(09:10:43) <+P________H> see on anekdoot

(09:10:45) <@tauri666> o

(09:10:49) <@tauri666> tänapäeval emal munnid?

Untitled_3.png

Jaga seda postitust

Postituse link
Päris mehiselt tunnend end jah, vähemalt ei ole ma mingi kuradima rott ja rsor

Oot oot, nüüd sa ütlesid küll valele inimesele suht Rsor..ma pole juba http://www.runescape.com -i avanud mingi 8 kuud vms, eelmisest mai kuust saati.

Rott, kus sa seda rotti näed? Myss sai ilusasti raha tagasi nagu oli mõeldud ja pisike sinusugune põnn sai tühja kasutaja endale, vinge või mis?

Ja viitsid kasuta oma sõnu järgmine kord kui üritad mulle puid alla panna...

lols, mida teemat.? :D

anyways, bb p r o nub ja teised, me is tired and bored.

Okei, maga hästi ja naera palju hommikul teemasid lugedes.:torch::wink:

biitzmykriips.png

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Pronub ära närva:D

(09:10:41) <+P________H> tra loxid ajast maas

(09:10:43) <+P________H> see on anekdoot

(09:10:45) <@tauri666> o

(09:10:49) <@tauri666> tänapäeval emal munnid?

Untitled_3.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Ma ka magama, ennem seda veits vennaga cs-i :P:torch:

Ei hakka sinu kohta oma õiget arvamust avaldama nii, et jään rotti juurde

gl rott

:ty:ty:ty

Jaga seda postitust

Postituse link
Ma ka magama, ennem seda veits vennaga cs-i :P:torch:

Ei hakka sinu kohta oma õiget arvamust avaldama nii, et jään rotti juurde

gl rott

:ty:ty:ty

Ja nii need kirjavead tekivadki, kui lased tundidest poppi jms.

Avalda julgelt, ma sind kollitama ei tule, ma luban, Tanel ära minu närvide pärast muretse :P pole põhjust mingi sitapeetri pärast muretseda, kui ma veel bänned polnud siis tüüp oli normaalne, niikui ma bänni sain siis jälgisin seda tegemist veits siin ja tüüp rääkis vähe taga jms, kuradi sitahunnik oled Barky.

biitzmykriips.png

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Mida ei mäleta seda ei ole olnud

pede ;)

Jaga seda postitust

Postituse link
Mida ei mäleta seda ei ole olnud

pede ;)

Millest sa küll sellisele järeldusele oled jõudnud, et ma nüüd pede olen?

See ongi see sinu arvamus?

No sul on lihtne öelda, et mida ei mäleta pole olnud, aga ei tasu siis mingit kuradi paska ajada, vajud juba ära?

Ma sain su eelmistest postidest aru et oled mingi kõvem vend jutupoolest aga tuleb välja et sama sitt kui muidu, oskad ainult oma kuradi Counter Strike'i toksida seal, lased kellegi maha siis ei tea mida ära teed? Tekib erektsioon?

Kuradi seljataga rääkija FÄG!

biitzmykriips.png

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Mida ma sust üldse saaksin selja taga rääkida ? Msnis sind pole, pm-is pole rääkinud irl ei tunne (loodetavasti) ... Seega ainult sinu postitused/ tegutsemine (foorumis) ..

No sh1t, et mulle vargad ei meeldi

//

Oled vist tundides hakkanud käima, kirja pilt on palju parem (võrreldes sellega kuidas sa ennem kirjutasid)

Jaga seda postitust

Postituse link
Mida ma sust üldse saaksin selja taga rääkida ? Msnis sind pole, pm-is pole rääkinud irl ei tunne (loodetavasti) ... Seega ainult sinu postitused/ tegutsemine (foorumis) ..

No sh1t, et mulle vargad ei meeldi

//

Oled vist tundides hakkanud käima, kirja pilt on palju parem (võrreldes sellega kuidas sa ennem kirjutasid)

Ennem kirjutasin? Ma olen vb hakanud rohkem jälgima, mida ma oma suust välja ajan, mida ei saa sinu kohta öelda?

No mina ei tea, ma täpselt ei mäleta mis teemas see oli, aga ajasid seal midagi et see aeg kui ma siin foorumis olin ma mingi ilge m*nn olnud vms? See et mul kõigele oma arvamus on ei tohiks midagi halba ju olla?

Ja mis vargasse puutub siis, sellest ma lahti ei saa, ei taha ka kuna ma teadsin millega ma riskin.

Mina jõuan tundidesse kuna ma ei ona kodus arvuti kuvari ees, kus jookseb rs/cs, peaksid õppust võtma vms? Mina igatahes soovitaks seda, hakka ükskord inimeseks, sa oled juba 16-18 ?

Hoia omal käpp hiirel mitte püksis, jõuad kaugemale, tarbid raudselt alkovaba õlut? No siis jõudu, järgmine samm pidi kumminaine olema, ega keegi ei tahaks kah endale mingist kuradi csorist poiss sõpra, ma ei tahaks isegi sellist sõpra mitte kes on nii m*nn nagu sina, oma sõpradest räägid ka nii räigelt taga? (Ma ei kontrollinud oma vigu, vaid mõtlesin mida sulle kirjutada siia :P). Poleks sa mingit sitta ajama hakanud siis oleksid sa endiselt normaalne kala.

biitzmykriips.png

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Ennem kirjutasin? Ma olen vb hakanud rohkem jälgima, mida ma oma suust välja ajan, mida ei saa sinu kohta öelda?

No mina ei tea, ma täpselt ei mäleta mis teemas see oli, aga ajasid seal midagi et see aeg kui ma siin foorumis olin ma mingi ilge m*nn olnud vms? See et mul kõigele oma arvamus on ei tohiks midagi halba ju olla?

Ja mis vargasse puutub siis, sellest ma lahti ei saa, ei taha ka kuna ma teadsin millega ma riskin.

Mina jõuan tundidesse kuna ma ei ona kodus arvuti kuvari ees, kus jookseb rs/cs, peaksid õppust võtma vms? Mina igatahes soovitaks seda, hakka ükskord inimeseks, sa oled juba 16-18 ?

Hoia omal käpp hiirel mitte püksis, jõuad kaugemale, tarbid raudselt alkovaba õlut? No siis jõudu, järgmine samm pidi kumminaine olema, ega keegi ei tahaks kah endale mingist kuradi csorist poiss sõpra, ma ei tahaks isegi sellist sõpra mitte kes on nii m*nn nagu sina, oma sõpradest räägid ka nii räigelt taga? (Ma ei kontrollinud oma vigu, vaid mõtlesin mida sulle kirjutada siia :P). Poleks sa mingit sitta ajama hakanud siis oleksid sa endiselt normaalne kala.

Mõtle minu peale ka veidi, 13 aastane ``pubekas?``

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Bark on 13, mitte 15-18. :P

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

KK igal juhul, ma sain mircu tööle nii, et ma cs-i

Jaga seda postitust

Postituse link
Mõtle minu peale ka veidi, 13 aastane ``pubekas?``

No seda enam, siis kui mina sisse login peaksid sina selleks ajaks juba kadunud olema siit foorumist.

Ma pole sind veel pubekaks sõimanud kuna ma tean, kui rott on kui sind pubekaks sõimatakse, ei hakka ebaausaid võtteid kasutama.

Aga mis sa arvad kui sa saaksid ükspäev lihtsalt lambist peksa, kuna pruukisid mingis lollis foorumis suud, kõik annab välja uurida, kus elad, kus koolis käid jms, ootaks sind kuskil teepeal ees, küsiks kas sa oled see loll Barky Vahvel.Net-ist, sa vastad nagunii ei aga tappa saad ikkagi. Ma ei hakka ähvardama ega midagi aga tõmba oks koomale, muidu keeran sulle veel perse kah, pole Sakust eriti pikk maa Viimisse?!

biitzmykriips.png

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
No seda enam, siis kui mina sisse login peaksid sina selleks ajaks juba kadunud olema siit foorumist.

Ma pole sind veel pubekaks sõimanud kuna ma tean, kui rott on kui sind pubekaks sõimatakse, ei hakka ebaausaid võtteid kasutama.

Aga mis sa arvad kui sa saaksid ükspäev lihtsalt lambist peksa, kuna pruukisid mingis lollis foorumis suud, kõik annab välja uurida, kus elad, kus koolis käid jms, ootaks sind kuskil teepeal ees, küsiks kas sa oled see loll Barky Vahvel.Net-ist, sa vastad nagunii ei aga tappa saad ikkagi. Ma ei hakka ähvardama ega midagi aga tõmba oks koomale, muidu keeran sulle veel perse kah, pole Sakust eriti pikk maa Viimisse?!

Vaevalt sa mulle nüüd midagi tegema tuleksid, aga jamh selles suhtes, et kui isegi tuleksid, siis kõne vennale ;)

Ja sulle teadmiseks, et arvatavasti ajad mind kellegiga segamini, sest mina (enda) mäletamist mööda pole sind küll maha teinud, aga päris kindlalt ei tea kah

// Irw, ei saanud mirc-u süsteemist aru, mõtlesin, et tra miks ühtegi vastast ei ole, vaatasin kõrvale mingi 4 vänta vilkusid seal :dead:

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Tubli, Barky, tõmba jah end tagasi... muidu pro nub saab vihaseks ja litib molli sulle. :D

Tegelt ma ei usu, ta suur mees juba ja ei usu et ta endast palju väiksemaid hakkab lööma või midagi taolist... :)

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Tegelt ma ei usu, ta suur mees juba ja ei usu et ta endast palju väiksemaid hakkab lööma või midagi taolist... :)

Suur mees kes vaidleb ja ropendab nagu 10 aastane.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Eks ta ole ka natuke omamoodi jah, msnis ajab küll asjalikku teksti. Vahvlis ta kiusab väikseid lihtsalt imo. :D

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.