Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

The kingdom/JSR/Wildyscape

Soovitatud postitused

VIP

O Neill oled ?

IRW !!!! ,RoFL , mul tuli Connection lost , siis ei saand khe sisse ja kui sain olin juba k0ed .

oled pro et tapsid mind ära samal ajal kui afk olin ? gf .

Jaga seda postitust

Postituse link
  Evert^ ütles:
O Neill oled ?

IRW !!!! ,RoFL , mul tuli Connection lost , siis ei saand khe sisse ja kui sain olin juba k0ed .

oled pro et tapsid mind ära samal ajal kui afk olin ? gf .

Omamure ju et nii rebija nett sul.

Teised kõik olid sees sel hetkel.:eat:

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

asi pm selles et mul digiTV , iga 20 ~ min pärast kaob nett mingi paariks sekundiks ära , ehk msni logib välja , cs crashib , power hit radio jääb seism a, disconnect TK's .

~~~~

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

CMON , SA EI SAAKS K0 KUI MINGID 3 VENDA PEALE TULEVAD DDSIDEGA ?????!!?!??!??!!?!?!

faking uustulnuk ole vait , + ma rääkisin renge puriga mitte sinuga , kradi wannabe ,

TEEME DM 1n1 , KES SIIS K0 SAAB ?!??!?!??!

Jaga seda postitust

Postituse link
  Evert^ ütles:
asi pm selles et mul digiTV , iga 20 ~ min pärast kaob nett mingi paariks sekundiks ära , ehk msni logib välja , cs crashib , power hit radio jääb seism a, disconnect TK's .

~~~~

Evert see on sinu mure kill on kill. Ise veel seisid seal kysisid kus neill on siis vaatan said barrage neill jookseb peale ja DEAD. Nii et ära vabanda .

blankme.gif

droppartynb9ev7.gif

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
  x Iced By Me ütles:
evert See On Sinu Mure Kill On Kill. Ise Veel Seisid Seal Kysisid Kus Neill On Siis Vaatan Said Barrage Neill Jookseb Peale Ja Dead. Nii Et ära Vabanda .

See Oli " Vabandus " Cmon , Nolifer Get A Life .

Ma Lihtsalt Mainisin Et See Killi Ajal Polnud Ma Tegelikult Sees Servus

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

MWHAHAHAHAH !!!!!, Renge pur , see kes minuga m6lises ja paukus , küsisin dmi , algus valetas , siis ei julgend aga lpuks tegime dmi , et kumb siis tugevam on , ja miks ta möliseb.

TULEMUS ::

omatudvj3.png

RENGE PUR OFFICALI OWNED , ÄRGU ENAM MÖLISEGU , m6liseb minuga , aga ise ei oska sittagi pkd !!!! , kanakukk tunnistaja ka .

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

GF . ! JA ÄRA ENAM MÖLISE ; TEGELT VÕID KÜLL AGA mul au sind vahvlis ignore listi lisada , niiet ma ei näe su mõtetuid poste . gf.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

+ KUI KEEGI TEINE ARVAB ET ON MINUST KÕVEM PKR , JA SELLEÜLE UHKE KA , siis enne mölisemist teeme dm , ja vaatame mis saatus otsustab .

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.