Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

swift

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    495
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    88%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info swift'i kohta

  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 17.01.1991
  1. swift

    Teen zeale

    Nii, teen zeale, maksta saab pinnides/Rahas/sol 1 zeali hind on 1 kroon ja 20 senti. pinni eest teen ma 50 zeali 50se sms eest teen ma 20 zeali. ette ei käi, MM või siis käid ise ette. MM Kulud mby pooleks. Lisage msn kes tahab [email:sdk2aa9e]Ei_Noh_Mida@hotmail.com[/email:sdk2aa9e] mELEE stats peab olema 60+ ja def 40+ 200,000 xp = 50 KR 250,000 xp = 1 pin
  2. Scammer, tuntud juba, vaadake natuke otsingust tema nime, paljudes t eemades scammerina, kasutage mm, ta ei käi ette lihtsalt
  3. idioot, võta oma refreesh ära siit!!
  4. botiga on autoban.. vaevalt tahab ta et banni alla kasutaja läheks..
  5. killzo0er scammer, tuntud juba, kasuta mmi või las käib ette
  6. scammis steami ära Et jah, ban talle, foorumis kasutaja SNOD no luck... teine kord scamm.. oot kohe uploadin.. SnoD says: Hei,ikka tahad pinni? SnoD just sent you a nudge. - Hey.! says: jah SnoD says: Steami vastu siis? - Hey.! says: jah SnoD says: Emmh ,kohe praegu? SnoD just sent you a nudge. - Hey.! says: jah SnoD says: Käid ette? SnoD says: Palju sul tehinguid oli? - Hey.! says: mingi 10 SnoD says: Meh,käid siis ette? - Hey.! says: mis nimi sul on SnoD says: Snod - Hey.! says: sa pole pini enne müünud ju SnoD says: Mis mõttes? - Hey.! says: no käid ette? - Hey.! says: mul rohkem tehinguid ja SnoD says: Ei käi. - Hey.! says: natuke kuulsam SnoD says: Mul oli rohkem . - Hey.! says: ok - Hey.! says: teeme ära SnoD says: Kuulsam?Mind teatakse rohkem kui sind >. SnoD says: Ja enne tehingute kadumist oli mul neid 12,või 13. - Hey.! says: okei SnoD says: Anna paar pilti steamist - Hey.! says: miks pilte vaja - Hey.! says: annan steami ? - Hey.! says: kohe ? - Hey.! says: siis annad pin ? SnoD says: Idk,käid ette siis? SnoD says: Jeah. - Hey.! says: või kasutame mm ? SnoD says: Sina maksad. - Hey.! says: sul pin valmis ? - Hey.! says: ma annan passid SnoD says: Jeah. - Hey.! says: ma sisestan ise pin SnoD says: Okies,aga tee siis video . - Hey.! says: Account: sam1520 Password: 97165584 ------------------------------------------ - Hey.! says: anna pin SnoD says: Uhh,oota. - Hey.! says: ? - Hey.! says: anna pin SnoD says: Oota ,ma tšekin üle. - Hey.! says: mis maa pin on SnoD says: Uk - Hey.! says: ok - Hey.! says: sms ? SnoD says: Mhm. - Hey.! says: noh, annad? - Hey.! says: noh? SnoD says: Oota ,ma ootan sõpra >. - Hey.! says: .. - Hey.! says: Mida sa ootad ? SnoD says: Keit says: k2in konil, 2min eemal - Hey.! says: sul pidi pin olemas ju SnoD says: Vahetan steami kasutaja vastu ,tahaks enne teada et steamiga ikka kõik korras jne. SnoD says: Ongi olemas. - Hey.! says: nii - Hey.! says: said - Hey.! says: anna pin - Hey.! says: trükin sisse SnoD says: Oota ,updateb. - Hey.! says: see tähendab et kasutaja on sul käes.. SnoD says: Nojah ,oota. - Hey.! says: ok SnoD says: Kk,kõik ok. SnoD says: Kk,sec. SnoD says: 72376211 - Hey.! says: invalid pin SnoD says: Video? - Hey.! says: ei ole - Hey.! says: aga on SnoD says: Uhh. SnoD says: Mis mõttes? SnoD says: Ei ole aga on? - Hey.! says: videot ei ole.. - Hey.! says: aga pilt on SnoD says: Saada. SnoD says: Kui tõesti vale siis pean uue pini sebima SnoD says: Õnneks Marx sees,niiet see käib kähku. SnoD says: Well? - Hey.! says: jah - Hey.! sends: Transfer of "juhan1.GIF" is complete. - Hey.! says: sul uus pin ka anda ? SnoD says: Hetkel ei ole,eile ostsin selle pini - Hey.! says: .. SnoD says: Oota natukese,üritan uue osta. SnoD says: Sorri. - Hey.! says: anna steami pass niikaua - Hey.! says: anna steami pass niikaua SnoD says: Sec SnoD says: 5273412 - Hey.! says: pin ? - Hey.! says: või pass SnoD says: Pass. - Hey.! says: vale pass ju SnoD says: Ei ole,see õige..
  7. [email:raaa78j2]oggy221@hotmail.com[/email:raaa78j2]
  8. swift

    Ostan Pin

    steamil peal cz ja cs 1.6
  9. Me vist teeme diili, taga vaatab veel
  10. Te tõlgite seda mitte ei tee!!! Sa vaevalt oskad teha, mhm mhm oskad sa jeee... eriti kui keegi oma arvutis hostib. ÄRA AJA JAMA SIIN see pole teie tehtud..
  11. swift

    Ostan Pin

    maksaks 50.-se smsi peale, buymypins, siis sa käid ette. muidu ei taha
  12. Scammerite all.... VAATA!!
  13. swift

    Ostan Pin

    Ostan pin Steami ja sol vastu, pane oma msn siia kes tahab!!!:?
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.