Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

VARAS/PETTUR ARLIS KUUSEVÄLI. Varastas 180M GP kulda.

Soovitatud postitused

VARAS/PETTUR/SCAMMER: ARLIS KUUSEVÄLI

PANGAKONTO: FI0357300820990154

FACEBOOK: https://www.facebook.com/arlis.kuusevali

ASUKOHT: Tampere, Soome

 

KAHJU: 180M GP

 

Selgitus:

Arlis Kuuseväli varastas 156m gp viis kuud tagasi ja pole siiani tagasi maksnud seda. Kokkulepe oli laenata talle see raha, et ta saaks omale geari osta ja bank value üles ehitada. Laenati talle full bowfa ja fang, et saaks nexi teha ning pidi tagasi maksma 15% intressiga, ehk siis kokku 180m gp. Inimene otsib vabandusi juba mitu kuud ja lõpuks saatis kõik persse. Selle inimesega on varem ka probleeme olnud, nimelt mõni aeg tagasi proovis ta siin müüa oma runescape kasutajat ja peale müümist tõmbas selle kasutaja tagasi, mis oli väärtuses 150 eurot. Soovitan mitte temaga tehinguid teha, kuni olukord on lahendatud. tema in-game on hetkel: Stop plankin ja too hetk kui trade tehti oli kasutaja nimi King Cold. Kui keegi adminitest soovib näha rohkem tõestust, siis olen nõus privaatselt näitama seda.

Tõestus:

IMG_8986.thumb.jpg.2398e2c9964bd684c60cf7f9488eb195.jpg

IMG_8987 (1).jpg

IMG_8988.jpg

IMG_8991.jpg

IMG_8990.jpg

IMG_8989.jpg

417725443_278861254954006_6904246985630711800_n.jpg

Muudetud liikme Kriibus'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

No kui temaga varem ka probleeme on olnud seoses pettusega / scammimisega siis tekib küsimus, miks üldse temaga tegemist tegite ? 

Kas ta korvas kahjud, mille eelmine kord tekitas või miks te teda taaskord usaldasite ? 

Lihtsalt pakub huvi, et miks inimesed 2x ühe rehaotsa astuvad. 

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

See inimene, kes talle raha laenas ei ole Eestlane ja palus minult abi Arlisega ühendust võtta. Tema ei ole teadlik, et Arlis on pikemat aega juba inimesi üle lasknud. Oleks info varem teada olnud tema kohta, siis ilmselgelt poleks laenanud keegi raha talle. Sellepärast soovikski olukorra lahendada lihtsalt, et saaks tema nime ära kustutada siit. See 180m GP on kommi raha ja suuremas pildis ei tähenda midagi, asi lihtsalt põhimõttes, et inimene tuleb sulle vastu ja sa lased ta üle lihtsalt. Miks tekitada nii väikese summa pärast endale tüli, loodetavasti võtab mõistuse pähe.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

No siis küll jahm. Aga ma küll ei usu, et see rott raha tagasi maksab, edu sellega. Kui juba eelmist jama ära ei lahendanud siis ilmselt ei lahenda seda ka. Tulebki olla ette vaatlik nende eestlastega ka, kes välismaal elavad ja eesti foorumites asju müüvad / ostavad, kipuvad inimesi tüssama teades, et sellele ei järgne mingit jama neile. Ja omast kogemusest võin öelda, et ega ei järgnegi neile mingit jama, kui kellelti raha välja petavad neti teel. 

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas
18 minutit tagasi, Quintsanity ütles:

Sorri, sa oled ise lihtsalt loll et talle raha andsid. Trust no1.

See ei olnud mina, kes selle raha kaotas ja see ei tähenda, et selline asi on õige, hoolimata kui loll või mitte loll keegi on. Ma olen nõus kõik info selle inimese kohta ära kustutama, kui ta raha tagasi annab aga seni jääb tema nimi häbipostile.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Miks sa koos tema piltidega fb-sse postitust ei tee ? Ma arvan, et kui sa sinna postituse teed temast siis on sul natuke suurem võimalus see raha tagasi saada, kuna seal võivad tema tuttavad ja vb isegi vanemad seda postitust märgata ja ma mõtlen, et teed teema avalikult, mitte kusagile kinnisesse rsi gruppi. 

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.