Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

⚡ ℓαωғυℓ ⚡ rѕ päevιĸ

Soovitatud postitused

<span style=⚡"> ℓαωғυℓ <span style=⚡"> rѕ päevιĸ

 

Hey, mõtlesin ka alustada isikliku päevikuga, kuhu hakkan sisse kandma pea igapäevaselt arendusi kasutajast. Mitte, et see mäng mind niiväga huvitaks, vaid mängin seda igavusest .

 

1.png

stats.png

 

asd.png

 

-

2.png

as.png

asa.png

cook.png

Untitled.png

9fe6213636bfd9101943e35a6fd9c206.png

f.png

Muudetud liikme Reactive'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

Eile läks siis need 2 milli sinna kuhu nad läksid, mis tegelikult oli mõeldud membershipi soetamiseks, kuid minu enda süü läbi aga see selleks.. Pean tunnistama, et otsustasin, et teen WC'd veits bottimisega edasi 60 peale aga macro jõudis ette ja keelustas kasutaja, püüan nüüd uue kasutajaga legit asja ajada ja kasutaja areng lõpule viia kuhu ta stoppama jäi.. Nendest 2'st millist veidi kahju, aga ehk mõni päev saan pilte postitada uue kasutajaga tegutsemist. Ei tea, kas on mõtet uut teemat teha, lihtsalt teema sisu ära uuendada ja tuua siia uuest kasutajast arengu pilte. :)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.