Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

lvl 118 main account

Soovitatud postitused

Levels: https://gyazo.com/23179e063ded3f1067e529ad70e4cd44

Blackmarks: https://gyazo.com/810793cc7544cc0020a056aaf901c394

Pank: https://gyazo.com/defa42c62cfe0d1848568fed73487a3c

Login screen: https://gyazo.com/a6d2826052afe0f463bd04c21174f77c

QP: 194

 

Hind: AH: 45€

 

Pank: On kõik pangad olemas

 

Andmed:

 

Nimi: ARRZ

Maakond: Tartumaa

Linn: Tartu

Skype: hdanaator

 

Ruuni pangas on veel igat nodi , aga tõin siis tähtsamad asjad välja & att,str,def,hp lvl tulemas ka kohe.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Alustame siis algusest.

 

Suvel ostsin kasutaja inimeselt nimelt Robert Rand. Tegu oli jah kasutajaga mazda626 mille hiljem siis kasutaja esimene omanik tagasi tõmbas.

Too päev kui sa käisid mul ukse taga oli mul kodus vend, ma ise olin sõbra juures. Kuna vend ei teadnud asjadest midagi siis ta maksis sulle selle raha ka ära, tal oli see võimalus tollel hetkel.

 

Mida olid, aga teinud sina selle 20minuti jooksul oli see, et sa olid tembeldanud mind kõige silmis vargaks/petturiks, ilma, et sa oleksid isegi minuga ühegi sõna vahetanud.

Teiseks sa olid teadlik, et kasutaja mida sa omad oled sa sellel 3lmas omanik. Ma olin seda maininud.

 

Toopäev samal päeval kontakteerusin ma Robertiga ning sain talt selle kasutaja tagasi. Mul peaks isegi vestlused temaga facebookist alles olema.

 

Kuna tegu oli, minust mitte sõltunud pettusega ning lisaks kasutaja üleandmisel ei ole ma kohustatud maksma kellegi kahjusi maksma vaid aitama seda tagasisaada, juhul kui ma ei OLE kasutaja AINUOMANIK!

 

Ma tulin sulle vastu uksest ja aknast ja nüüd sa oled siin jälle, reostad mu mainet, lood enda fantaasiamaailmas mingeid sarvekesi mulle pähe, sa peaksid tänulik olema.

 

Antud kasutaja, mille müügiteema see on, see on ostetud kasutajalt digbick ja seda tõestab kahe inimese kontoväljavõte ning ERINEVA 2inimese poolsed vestlused. See tähendab seda, et Mazda626 ja Digb1cki kasutajad on täiesti erinevad ja Marrk süüdistusel ei ole alust.

 

 

Kui sa ei suuda nüüdseks oma postitust ära kustutada, paluda vabandust ning mõista kui palju ma selle Mazda626ga aitasin siis mu number on

5800 5018 ja võta minuga kontakti. Lepime kohtumise kokku ja ma näitan mida tähendab õige mehe jaoks tema maine ja mis kaasneb sellega kui seda rikkuda üritatakse! Ukse taha mu peret ei ole vaja tülitama tulla kuna meil on suled kitkuda

 

(Ps sa ei võtnud kasutajat enam tagasi slp, et sa tahtsid seda maha müüa ja mu vend oleks justkui kasutaja ostja olnud)

Muudetud liikme Rkristjan'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.