Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Kui tegeleda BCT kaevandamisega, siis teatud hulga ülekannete ülekontrollimise õigsuse suhtes eest saad 1 BCT kamba peale kes kontrollisid.

 

Tekkis küsimus kust see 1BCT tuleb? Kas ülekannetel on nn "teenustasu" ?

Kui mitte siis on krüptoraha ju selline, mis jääbki üles minema, ehk teed 100 transactioni ja need kes kõik seda kontrollivad saavad tulu ei kuskilt sisuliselt. Seega raha tuleb juurde ja transactione pole ka just keeruline teha. Kui keegi hakkab kaevandama ja tekitab endale ka tööd selle raha kasutamisega siis peaks ju kõvasti teenima?

 

Nüüd pärisrahaga on spekuleerides sama teema, kui kunagi oli 1 dollar, jäi sellest väheks. Riik vahetas kulda ja hõbedat valuuta vastu ning seda tuli rohkem ringlusesse. Kui raha juurde ei tehta siis lõpuks on 100 külameest ja kõik tahavad saada osa 1 dollarist.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

BTC ülekannetel on teenustasu. Aga see on mingi 0.0001-0.0003BTC tavaliselt. Ehk siis sendid. Läheb iga tehingu pealt maha ja need, kes blockchainis uue blocki lahendavad saavad selle endale.

Uute BTC-de ringlusse toomine tuleb mingite oi-kui-keeruliste algortimide lahendamise abil vms. Ma pead panti ei pane selle selgituse eest. Point on selles, et kuluv aeg ja protsessorivõim kasvavad eksponentsiaalselt mida rohkem BTC juurde tuleb.

Muudetud liikme l6bustank'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.