Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Seletamatud nähtused!

Soovitatud postitused

VIP

Btw, Neitsi, kusjuures mõtlesin minagi selle " hulluks minemse " peale .. :P

Btw, mul tuli ka meelde, et ennem neid kõikumisi kuulsin kahe tüdruku juttu nagu..

Suht freeky oli.. Üritasin hakata kuulama, kuid suht segane ettekujutus oli vist.. Siis üritasin enda pööramise häälega selle hääle ära summutada ning lõpuks jäi see vait!

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Author of the topic Postitas

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Lunatics.

Sinu jaoks oleme kindlasti..

Veab sul siis selles suhtes..

Jaga seda postitust

Postituse link

omg ... hakkasin jus esimest videot vaatama kuid jõudsin sealt alt lugeda "The images that follow have reportedly driven many viewers to incanity or suicide" *close tab* :D

I have a wonderful recipe, bring 2 gnomes 2 eggs, beat the Gnomes, separate the eggs, or was it... Meh! Details.

Jaga seda postitust

Postituse link
Btw, mul tuli ka meelde, et ennem neid kõikumisi kuulsin kahe tüdruku juttu nagu..

Suht freeky oli.. Üritasin hakata kuulama, kuid suht segane ettekujutus oli vist.. Siis üritasin enda pööramise häälega selle hääle ära summutada ning lõpuks jäi see vait!

Endal nüüd tuli kah meelde, ma olin juba suht unine, pmst magasin, siis kuulsin täiesti selget lennuki häält, mis nagu seisaks maja kohal :S Siis tegid silmad lahti, tõusin püsti, ju ma siis olin nii unine, et kuulsin ikka veel neid, siis jäin mgama uuesti, nagu täiesti haige ... :S

Meie jutt Neitsiga vb olla mitte usutav, aga lihtsalt on nii ..

Mina näiteks usun neitsit :P

Aga arva et enda need "lennukihääled olid vb sllest , et olin nii unine juba, ja vb unes... aga ei tea..

Jaga seda postitust

Postituse link
Esimene video tundub küll fake.

Ei tea kas hiinlased käituvadki nii, aga mulle tundus see käitumine nagu nad näitleksid.

Ja for sure nad leiavad sealt maast ( haiglast ) kaamera ja voila seal ka kummitused peal.

No kui oma silmaga pole näinud on raske uskuda.

Samas kui uurid teist videot hakkan uskuma. Väga imelik. Peaks veel vaatama, päris põnev tundub :D

See kaamera oli selle venna oma, kelle juures nad rääkimas käisid, ja kes ei mäletanud midagi, peale seda et nad pildistasid seal veidi.

Vaata teist videot, siis saad aru. ;)

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Esimene video tundub küll fake.

Ei tea kas hiinlased käituvadki nii, aga mulle tundus see käitumine nagu nad näitleksid.

Ja for sure nad leiavad sealt maast ( haiglast ) kaamera ja voila seal ka kummitused peal.

No kui oma silmaga pole näinud on raske uskuda.

Samas kui uurid teist videot hakkan uskuma. Väga imelik. Peaks veel vaatama, päris põnev tundub :D

btw, reborn, te ei ole kunagi noorest peast vaime välja kutsunud.?

Omalajal sai küll lollusi tehtud, kuid pealeseda hakkasid mingid imelikud hääled kostuma. Näiteks istusime üleval korrusel, olime kolme sõbraga minupoole, ja järku hakkasid trepi pealt sammud üles tulema, noh, trepp tegi min***d imelike "Krõkse" vms. Siiiis oli Jube hirmus. Enam ei ole sellega tegelenud.

"Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
ei ole tõesti, pole juhtunud sellist asja, vbla peaks tõesti midagi sellist ette võtma >.

oma silm on kuningas , kui ise ei puutu kokku näiteks ufo/vaimu või mõne muu elukaga siis ei usu ka.

No proovige järgi, kutsuge vaime välja. Pealeseda enam ei taha ma usun.

"Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Suht ammusest ajast juba mul sellien tunne koguaeg , et keegi kõnnib mu toas ringi(põrandalauad krägisevad ja nagu aeglane hingamine) kuid nüüd olen suht ära harjund sellega.(mõtlen öösel just)

[sIGPIC][/sIGPIC]

images?q=tbn:ANd9GcQRvgSY6NuXU3nRFiFklJXo-w2wNpgBxvu3Z8SsNK-nrcDxVkUM8MrTHL5H

images?q=tbn:ANd9GcQsJlL3Pym6X2PRhms2lTQzJ8Jlnuepm49yoRYohAHG-20YF9bD7Uo95c-B

chicago-bulls-fan.gif

"Offense sells tickets, defense wins games, rebounding wins championships."

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
No proovige järgi, kutsuge vaime välja. Pealeseda enam ei taha ma usun.

Tropp!!!

Seda nüüd küll ärge tehke! Ära soovita selliseid asju teistele, ffs. Tead kui paljud kahetsevad, et nad on kunagi vaime välja kutsunud! Kui te kutsute ning teil see õnnestub, on teil väga tilluke võimalus, et te saate vaimud ära saata. Lugemiste ja inimeste kirjutiste põhjal võin väita, et vaimudele ei meeldi teps mitte kui neid välja kutsutakse ning tagajärjed avalduvad teie hiljemas elus..

Võib-olla räägin ma seda sellepärast, et ma mina kutsusin lolli peaga vaime välja. Pm, see oli nii, et panime käed taldriku peale ja tähestik oli all jne jne.. Aga ma ei tea, kas meil see õnnestus. See võis olla uskumusest käte liigutamine lihtsalt..

Teil on vaja väga hästi teada, mida te teete..

BTW, soovitus nendele, keda tuttavad surnud kummitavad..

Vaimud on hinged,(kas siis mõttelised või reaalsed) kes on head! Pahasid vaime ei ole olemas. Neid nimetatakse deemoniteks..

Kui teid kummitab kas surnud lähedane/sõber/sugulane, siis on tal selleks olemas väga hea põhjus. Nimelt üritab ta teile midagi mõista anda või tahab, et te viite lõpuni selle, mida tema oma eluaja jooksul ei jõudnud. Teil on vaja teda kuulata, vihjetest aru saada, mõelda ning kui te teete või ütlete seda, mida ta soovib, siis ta ei tüüta teid..

Nad ju armastavad teid. Armastasid elu jooksul ning see pole muutunud ka pärast surma.

Need vihavaenlased ja need, need on eraldi teemad. Muidu ühel tüübil oli nii, et ta oli ennem vaimudega suhteliselt mitmel korral kokkupuutunud ning ükspäev tal mingi tüüp ajas sita nii keema ja soovis, et too tüüp sureks ära. Järgmine hommik sai teada, et ta oligi surnud..

Tavaliselt (minu uskumuste järgi) on olemas kahte sorti hingesid/vaime. Ühed on need, kes ei ole siin, ehk on läinud kuhugi paremasse kohta ja teised on need, kellel on jäänud elus midagi lõpetamata.. Olen kuulnud, et need hinged pole saanud rahu ning maa peale tagasitulemine ning teistele enda ilmutamine on neile kurnav jne.

BTW, ma ei aja mingit kristlust ega midagi sellist. Kes ei usu, enda asi.

Lihtsalt räägin, mida võite teinekord teada..

Jaga seda postitust

Postituse link
Tropp!!!

Seda nüüd küll ärge tehke! Ära soovita selliseid asju teistele, ffs. Tead kui paljud kahetsevad, et nad on kunagi vaime välja kutsunud! Kui te kutsute ning teil see õnnestub, on teil väga tilluke võimalus, et te saate vaimud ära saata. Lugemiste ja inimeste kirjutiste põhjal võin väita, et vaimudele ei meeldi teps mitte kui neid välja kutsutakse ning tagajärjed avalduvad teie hiljemas elus..

Võib-olla räägin ma seda sellepärast, et ma mina kutsusin lolli peaga vaime välja. Pm, see oli nii, et panime käed taldriku peale ja tähestik oli all jne jne.. Aga ma ei tea, kas meil see õnnestus. See võis olla uskumusest käte liigutamine lihtsalt..

Teil on vaja väga hästi teada, mida te teete..

BTW, soovitus nendele, keda tuttavad surnud kummitavad..

Vaimud on hinged,(kas siis mõttelised või reaalsed) kes on head! Pahasid vaime ei ole olemas. Neid nimetatakse deemoniteks..

Kui teid kummitab kas surnud lähedane/sõber/sugulane, siis on tal selleks olemas väga hea põhjus. Nimelt üritab ta teile midagi mõista anda või tahab, et te viite lõpuni selle, mida tema oma eluaja jooksul ei jõudnud. Teil on vaja teda kuulata, vihjetest aru saada, mõelda ning kui te teete või ütlete seda, mida ta soovib, siis ta ei tüüta teid..

Nad ju armastavad teid. Armastasid elu jooksul ning see pole muutunud ka pärast surma.

Need vihavaenlased ja need, need on eraldi teemad. Muidu ühel tüübil oli nii, et ta oli ennem vaimudega suhteliselt mitmel korral kokkupuutunud ning ükspäev tal mingi tüüp ajas sita nii keema ja soovis, et too tüüp sureks ära. Järgmine hommik sai teada, et ta oligi surnud..

Tavaliselt (minu uskumuste järgi) on olemas kahte sorti hingesid/vaime. Ühed on need, kes ei ole siin, ehk on läinud kuhugi paremasse kohta ja teised on need, kellel on jäänud elus midagi lõpetamata.. Olen kuulnud, et need hinged pole saanud rahu ning maa peale tagasitulemine ning teistele enda ilmutamine on neile kurnav jne.

BTW, ma ei aja mingit kristlust ega midagi sellist. Kes ei usu, enda asi.

Lihtsalt räägin, mida võite teinekord teada..

Hea tekst...!

Jaga seda postitust

Postituse link

1. vaimude väljakutsumisega ka ise tegldud, kuid pole ühtki head viisi leidnud selleks:D

Ennast tegelt ilgelt huvitab selline paravärk,kuigi sisimas kardan tegelikult kõikvõimalikke vaime ja isegi vahest pimedust:D

2. veel olen kuulnud, et kui just surnud inimene kutsub sind unes kaasa endaga, siis ei tohi kaasa minna, sest siis pidavat ta sinu hinge mingit moodi ära viima(arvatavasti ei tapa sind)

3. kohalik lugu kah, et oli naine ära surnud ja siis hakkas ta kummitama ning selle käigus said inimesed aru, et ta on valesse kohta maetud. Nojah korraldati ümbermatmised ja kummitus oli kadunud.

Jaga seda postitust

Postituse link

To Neitsi.

Hmm, minuteada ei tohiks see ärasaatmine väga raske olla, kui sa saad nad ilusti

tagasi saadetud on igatahes OK, aga kui sa neid ära ei saada siis on jh lood tavaliselt halvasti.

Muide olen kuulnud ka lugusi, kus on välja kutsutud oma nn "kaitseingel", kes siis kuidagimoodi on

seda inimest aidanud jms..

Aga lisaksin ka omaltpoolt, et ei tohiks eriti ilma "profesionaalita" teha sellist asja vist :)

Imo ofcorse.

On jälle aeg, selg sirgu lüüa![sIGPIC][/sIGPIC]

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Mu 2 sõbra Õe(d) kutsusid ka kunagi vaime välja... said väga hästi hakkama & ka ära saatmisega. Nüüdseks on nad täiskasvanud 1'e sõbra õde elab inglismaal , teised veel eestis. Enam nad ei tegele sellega.

aop2df.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Kas ta rs mängijatele rs keeldu oskab panna ?:D

aop2df.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Irw! Eile õhtul nagu magama jäädes mõtlesin, et Noh, i wonder, mis siis täna õhtul saab...

Hakkas juba mingi x tunne ja siis nagu mõttes sõimasin, et tra küll, jätke rahule juba, ffs ma tahan magada..

Ja oligi nii.. Ju siis sain peast välja vms.. :P

Aga see oli ka suhteliselt imelik, et noh, need kellel kassid on, need teavad.

Enne magamaminekut tuli kass ilgelt pugema või silitama vastu nägu.. :P

Nagu hullult noh... mingi h4x vist.. :P

Sai korralikult magama jääda vähemalt..

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Author of the topic Postitas

Enamvähem sama siitpoolt :D

Uus_rasterpilt__4_.bmp

49169619_2350179511881888_6597539902366154752_n.png

Marginaal_2019-05-05_145320.png

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.