Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Seletamatud nähtused!

Soovitatud postitused

VIP

:D

Ega need " kummitused " on siis olemas, kui inimene usub...

Duffy.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Ega need " kummitused " on siis olemas, kui inimene usub...

//Edit : BTW, mul läks ka nüüd kõhuvalu üle... \\tidE

No midagi sellist küll jah. Nende alateadvusse mahub see ära ja see on jama... :P

Nendel, kellel on elav kujutlusvõime ning usuvad kummitustesse, nendele tunnen kaasa..

Nojah, eks ma ise ka vahest...

Öösel mõtlen, et tra nii kahtlane on olla, tunnen nagu keegi oleks ruumis sees...

Ma arvan, et paljudel on selline ''võime'' tajuda, kui te ei ole ruumis üksi..

Ja eniveis, siis tuleb väike hirm küll kuid siis teen kiiruga silmad lahti ja pm sõiman ennast mõttega, et tra siin pole midagi ju..

Tegelt enamasti on nendeks ''keegi''-teks mu 2 kassi :P

Kas siis mõlemad või ühs. Aga pm. asi on selles, et kuna kassid näevad vaime ja kummitusi, siis idk why, kuid mul on turvalisem magada ja ruumis olla, kui tunnen selliseid ''mitteruumisüksiolemisi''. Ju nad siis kaitsevad.. :P

Aga on olnud ka juhus, kui kassid ei ole selles toas, kuid ikka on selline tunne! Teinekord võib ikka väga jahedaks tõmmata selline asi..

Ma räägiks enda kogemusi veel, kuid hetkel ei viitsi.. :)

Mul neid ikka on omajagu..

Ok, suht psycho jutt, kuid nii ta on...

Ei, ma ei ole hull.. xD

Midagi sellist.. :P

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
No midagi sellist küll jah. Nende alateadvusse mahub see ära ja see on jama... :P

Nendel, kellel on elav kujutlusvõime ning usuvad kummitustesse, nendele tunnen kaasa..

Nojah, eks ma ise ka vahest...

Öösel mõtlen, et tra nii kahtlane on olla, tunnen nagu keegi oleks ruumis sees...

Ma arvan, et paljudel on selline ''võime'' tajuda, kui te ei ole ruumis üksi..

Ja eniveis, siis tuleb väike hirm küll kuid siis teen kiiruga silmad lahti ja pm sõiman ennast mõttega, et tra siin pole midagi ju..

Midagi sellist.. :P

mul on ka sellised " võimed " või " meeled " :D

Aga jah, kui liiga palju oled vaadanud õudukaid, mänginud neid õudukaid arvutis jne. siis On fantaasia piiiratu :D

Duffy.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

mul on ka sellised " võimed " või " meeled " :D

Aga jah, kui liiga palju oled vaadanud õudukaid, mänginud neid õudukaid arvutis jne. siis On fantaasia piiiratu :D

//Edit : WO0O0T! Täitus neljasajas postitus mul! \\tidE

Ei, ei ütleks... :P

BTW, lisasin veel postitusse sinna .. :P

See on meel, mis aitab pimedatele kaasa kindlasti...

Mingi kuulmise võime on ka..

Näiteks öösel, kui on midagi kahtlast, siis kõrvateo vibratsioonivõime suureneb üle kahe korra.. ehk siis inimene kuuleb paremini hääli, mida ta muidu vaikuses ei kuuleks..

Ja see ka, et kas mõned on märganud näiteks, kui te lähete tuppa, kus pole ühtegi elektriseadet, mis võiks niimodi teha, sellist asja, et käib nagu väga hele vilin.. Nagu televiisoril on tavaliselt..

See on selline asi imo, et inimese kõrva nagu vaimne struktuur läheb inimesele loomulikult omadustest laiemaks. Ehk siis, me peaks kuulma lühemaid lainepikkusi või siis pikemaid ning laine sinusoid on tunduvalt väiksem kui tavalisel häälel. Noh, need, mida vanemad inimesed enam ei kuule... Kui oleks veel tugevam see omadus, peaks läheks me vist hulluks, kuna neid laineid, mis õhus levivad, on ju kuradi palju!!!

Laheeeee! :D

Inimene on ikka hull elund küll, ma ütleks..

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

U are smart ^^

// ära enam 11 aastaseid rs-reid hirmuta :D

Duffy.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Irw, tegelt ei ole tark ... Enda kogemused ning füüsika ja mõned dok filmid jne..

Lugeda ikka ei viitsiks ju.. :P

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Irw, tegelt ei ole tark ... Enda kogemused ning füüsika ja mõned dok filmid jne..

Lugeda ikka ei viitsiks ju.. :P

u are t3h Ghostbuster ^^

Duffy.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Tervist!Olen siis sakuse isa.Mida te talle antsite eile vaatata?Igatahes eilsest,oli tal kõigepealt normaalne.Ütles,et läheb välja ja sinna ta kah jäänud on.Mida ta nägi siis,et ta kadunud nüüd on?

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Author of the topic Postitas

Hahah! Killuvend , te leiate oma lapse kindlasti kuskilt Raja Tn 3.

Uus_rasterpilt__4_.bmp

49169619_2350179511881888_6597539902366154752_n.png

Marginaal_2019-05-05_145320.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

rofl :D

good one :D

Duffy.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
ta nägi toredaid kollionusid . :)

rs on ka crreeeeeeppppppyyyy :/

Duffy.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
nõus . eriti need man-id seal lumbys.

ärme hakka veel zombidest ka rääkima....

Duffy.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Tervist!Olen siis sakuse isa.Mida te talle antsite eile vaatata?Igatahes eilsest,oli tal kõigepealt normaalne.Ütles,et läheb välja ja sinna ta kah jäänud on.Mida ta nägi siis,et ta kadunud nüüd on?

BTW SEE EI OLNUD NALI:DMa pelan kah rs niiet väikes nolzerid ja 1337 olge tasa:Dsain oma poja kasutaja o s c parooli teada :DVahetasin ära:D

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
BTW SEE EI OLNUD NALI:DMa pelan kah rs niiet väikes nolzerid ja 1337 olge tasa:D

R0flz0r :D

u baaddd daddyyyyy :(

// dvai aitab spammist :P

Duffy.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

BTW SEE EI OLNUD NALI:DMa pelan kah rs niiet väikes nolzerid ja 1337 olge tasa:Dsain oma poja kasutaja o s c parooli teada Vahetasin ära

Aga okei aitab spammist.Muidu see Jaapani oma fake.Aga Blair Witch pidi olema tõsi

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Btw kui mina alustan nalja tegemist siis kah lõpetan eks?Niiet ärge ahvige enam l00terid

Jaga seda postitust

Postituse link

Arvatavasi, nägi mingit unenägu vms, kus saab rs kasutajaga banni, rohkem võiamlusi nagu polegi.

// Neitsi, suht põnev oli lugeda su neid jutte, endal oli ükskord nii et:

Oli see sari " Supernatural " siis seal olisee Bloodi Mary vms, et ütleisd 3 korda peegi ees, siis said surma või midagi. See samune päev, mil ma vaatasin seda, oli nagu seline jama värk, et kaotasin koduvõtmed ära, vanemad oli maal, ja olin nagu üksi kodus, ja uks oli lahti. Meil on nii et on välisuks, mis on öösiti kinni, ja on ka teine uks, mis käib küll kinni, aga see nii kahtlane uks , et see lukk teda nagu kinni ei hoia. Too päev eit hea nagu magada tõesti ei olnud. Ja mul on üldse nii, et jään magama, siis hakkan jälle haiged mõtteid mõtlema igast sarimõrvaritest jms, et suht nuss n magama jääda :P. See on see, kui usud kummitustesse, ja on hea kujutlusvõime.

Kes usub mu juttu, kes ei usu , ei huvita, ise tean vähemalt, et on tõsi :)

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

//Edit : jepp, need bloody mary ja valged daamid ja ma ei tea, mis veel.. :P Need töötavad ka selliste peal, kes usuvad, kuid siiski nad töötavad..

Jepp! Ma ka soovin, et enne magama jäämist ei tule lolle/õudsaid mõtteid pähe jne..

Aga ükskord oli ilge jama..

NB : See on tõsi..

Vaatasin üks õhtu kummitusvideosid ja siis õhtul magama jäädes oli suht creepy olla. Noh, need võimed läksid käiku kõik ning tundsin, kuidas keegi nagu oma sõrmega mu voodid puudutaks korraks.

Esmalt mõtlesin, et wdf? pohh.. Siis puututas mingi asi uuesti! Siis mõtlesin, et ok, kujutan ette endale.. Calm down vms... Viskasin teki üle pea.. :P

Mingi 10 sekundit läks mööda ning uuesti, oli tunda paremini juba.

TUHATNELJA tõusin püsti nagu vigane varss ja panin hirmunud olekuga kiiresti voodi juures tule põlema, ise värisedes üleni....

To be continued...

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.