Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Tere, kas keegi oskaks soovitada head ruuterit, mitte väga kallis umbes 50€ võiks olla näiteks arvutitargast ,aga võib ka teisest kohast vist olla.

Ruuteril võiks olla hea wireless ehk siis telefonile on nett kiirem. Võiks ka kergesti haldatav olla (interface).

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline .Siim.

Räägime kõige pealt, kes sulle koduneti toob kas Elion, Starman, STV ? Või kasutad sa üldse mobiilsed pulka kodus neti kasutamiseks? Elion, Starman, STV annavad omad ruuterid kaasa ja siis pole sul üldse vaja osta juurde lisa ruuterit.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Elion annab aga mul on vaja teist ruuterit, et saada wireless internetti teises kohas majas kuhu see originaalne ruuter ei ulatu.

 

mul on wifi jagav masin ja siis on huawei uuem ruuter, kuhu läheb siis valguskaabel sisse. Elion paigaldas need ise ja mina ei pea nende eest midagi maksma :)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

TP-Link WR1043ND on mul kasutuses 2012. aasta suvest Starmani 60/10Mbps ühendusega ja siiani pole probleeme tekkinud. Puhtalt näitajate poolest on tegu asjaliku aparaadiga, jalgu ei jää. RJ-45 on gigabit ja WiFi kas 130Mbps (20MHz kanal) või 300Mbps (40MHz kanal), praktilised väärtused siin: http://www.smallnetbuilder.com/wireless/wireless-reviews/31630-new-to-the-charts-tp-link-tl-wr1043nd-ultimate-wireless-n-gigabit-router?start=1 . Saatevõimsuse valikuid on kolm - low, medium ja high, mis iganes nad täpsemalt on. Default firmware'is on olemas WDS bridging funktsioon, kuid pole seda ise kasutanud, seega ilmselt saab asja WiFi repiiterina tööle ka ruutereid juhtmega ühendamata. WR1043ND-d on saada kaks varianti, Arvutitarga lingil on ära näidatud vanem, versioon 1.x, mudel.

Muudetud liikme Bob Smiley'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.