Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Inglise keel on alati viis olnud, kuid eelmise aasta lõpus tekkis hinnetelehele hinne 1, mistõttu jäid veerandihinded 5, 5, 5, ja 3 ning aasta hinne vastavalt 4. Muidu ei oleks mingit probleemi, kuid nüüd, üheksanda klassi lõpus, ähvardab see aastahinne 4 jätta ilma ainekiituskirjast, mida tahaks siiski väga saada.

 

Veerandihinnete aritmeetiline keskmine tuleb ju 4,5 ehk 90%. See "1" on siiski minu enda süü seal ning kellegi teise kaela pole mõtet asja ajada. Nüüd ei teagi, kas minna kusagile vinguma või mitte?

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas
no mis põhjusel see sul 1 tuli?

 

Häbiasi küll, kuid sai lolli peaga koduse töö jaoks liiga palju inspiratsiooni ammutatud interneti avarustest (loe: maha kirjutatud). Sai küll õpetajaga asjad klaariks aetud, kuid vana haavu ei soovi eriti kiskuda.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Mine proovi õpetajaga rääkida kindlasti ja nagu vortex ütles, ei tohi peale lennata kurjalt. Kui õpetajaga jutust midagi kasu pole, siis klassijuhatajast võib ka kasu olla. Oleneb inimesest muidugi.


viis-signa.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.