Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Ski Jump Mania

Soovitatud postitused

Tegemist siis suusahüppemanageriga. Ise avastasin paar nädalat tagasi ning vahepeal mängin.

 

Alguses on kohe tutorial olemas, mis kõik ära seletab ning saate ka igasuguseid boonuseid. Krediiti koguge 45, siis saate premiumi aktiveerida enne lvl15. Alguses tutoriali tehes saate veidi krediiti ning hiljem tuleb ka emailile kiri väikese boonusega. Esimene mängija, kes samal ajal alustatute hulgast level25 saavutab, saab 20€ väärtuses 300 krediiti.

 

Mängus saad igasuguseid hooneid endale ehitada, olemas liigad, World Cup, raha peale hüpped, varustust saab osta, sponsorid jne. Erinevaid asju saab uuendada ja täitsa huvitav vaheldus on.

 

Hea oleks kui registreeriksite referal lingi alt, mis asub siin (mõlemad saame boonuseid): http://s1.skijumpmania.com/r34257 (puhas link: http://s1.skijumpmania.com

 

Kui isegi mängida ei viitsi, siis level 13 võiksite kibekiirelt ära teha, see ei võta kaua aega. 25 minutit ehk, kui sedagi.

 

Alguses tutoriali ajal soovitan teil raha veidi koguda ning kohe "Take off"; "Flight" ja "Landing" skillid kuskil 30-40 peale treenida. Siis tehke raha peale hüppeid, kuna alguses on ebaaktiivseid mängijad liigas palju, siis saate nende käest kergelt raha. Liigahüppeid koha peale pole mõtet enne ~lvl 15 teha, kuna need ei mängi sel ajal suurt rolli ning kui suuremaks saate, siis on teil juba korralik rahapatakas teenitud ning skillipagas suur. Alguses võib veidikene keeruline olla, aga võrreldes teiste manager mängudega on tegemist ikka päris lihtsa mänguga.

Muudetud liikme vortex'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Ma tean, et ma kunagi mängisin, siis kui see Facebookis minimängud olid & kui ma ei eksi, siis need olid samaaegselt Šotsi OM mängudega, aga ma sain maksimumpunktid siis, kui see mäng läbi oli & siis ma olin pettunud.


2680 päeva liige [27.04.2019]

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.