Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Rastafarian

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    257
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    67%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Rastafarian poolt

  1. ja mina olen ainuke kellel pole ühtegi kasutajat nüüd?
  2. ma olen nii kindel , et tupac võttis kasutaja tagasi , kuna ta nüüd minu accounti müüs maha mille vastu vahetasime 70$ eest. nüüd tõmbab enda vana ka tagasi , et seda ka müüa.
  3. irw , ju siis Tupac võttis maini tagasi , see info msi tupac andis polnud isegi õige. ma pole 3 päeva runes käinudgi , kusjuures ma ei teagi , et sa i r dogmani tagasi võtsid. muidu tupac müüs mu oz strenghti maha nüüd tõmbab enda maini tagasi , et ka seda müüa. ma pole vittugi tagasi võtnud.
  4. tbh seal ei ole mingit vahet kas cup on NS või Steam servus , koodida saad mõlemas , ega need kes koodivad ei karda steamiga ka koodida , kui EACI pole peal. Kõige haledam on see , et sõimad teisi nonneriteks , ja et nad botid , kuigi ise saad lutti. irw , ja Tyson , " ma ei koodi normaalsetel cuppidel " mis see oli sinuarust nalja tegemine see cup ve? ja ma vean kihla , et küll sa ikka koodid kui sul sihuke komme külge on jäänud , putsi sa nii hale mees.
  5. Samuti teeb Phillip morris LM'i ja paljusi veel. ---------- Postitused liidetud 00:04 ---------- Esimene postitus oli tehtud 00:04 ---------- ülihea , aga mingi 46.- pakk vist
  6. pakkuda level 128 , 99 mingig , 99 atk 99 str. ei viitsi mainiga , oleks vaja pure millega pk. kõik info kaasa. eelmine omanik oli tupac foorumist.
  7. vahetust? cmb 128 , andmed annan kaasa. 99 mining , 99 atk , 99 str ( 8m bank , 288 qp ) vahetan sellepärast , et oleks zerkut vaja , mul on mainiga totaalselt igav kuna skillida ja pk ei viitsi
  8. kena , gl , tee siis mingi haige QP ja siis Skilli edasi. cmb statsid jätaksin ma samaks.
  9. tbh , ta ei oska laulda , lihtsalt laul on hea. kuna ta on alles 3mandat kuud laulja , ja seda on aru saada.
  10. freedo 6 , freedo ikka arenenud , vaadates nüüd freedo2 on ikka eriline ront freedo 6 kõrval e. baotiani.
  11. ma ei saa aru , kas mendid siis tõesti legalize.ee vendasi vahele ei saa võtta? pmst nad müüvad proppersit ja igasugu narkot ju.
  12. ega see baotian ikka korralik , seda ei saaks võrrelda mingi freedo2'ga. ta nii sitt ka ei ole , vahetan nagunii enamus jupid välja/tuunin. porilaud läheb varsti nahhui. Sumpsi vist ei vaheta veel ( tundub korralik , täna kiirendas 20-45 haigelt hästi )
  13. Mina Tahan Seda Kasutajat Endale Sest: Meeldib Arendada , GWD ja enamjaolt Pk.
  14. mida te türa siin räägite , et kaduge nahhui kooder. ise te koodita ka , nii , et keegi teada ei saa. ja mis kuradi bottom? õpi bottomi tähendus selgeks. mingi ise arendatud sõna. te ise võite ptusi tõmmata , nahhui te kõikki nonneriteks sõimata , see , et te steamerid olete ja nonsteam pubides mängite , see ei tee teis kohe promaid.
  15. mis mõttega ma peaks ostma mingi aeroxi , mille LS on 15k , 20k peal läheb juba aeroxilgi juppe vahetada , ja pole eriti vahet kas jaapani oma või hiina.
  16. 45. Piirajad peal LS on mingi 2km , muidu mingi 75 vast. ( ma ei ole kindel , kas see nn "sportsumps " seal all annab midagi juurde.
  17. lol , see on googlest võetud pilt , muidu mul samasugune , täpselt sama. ja see pole 4t , neil on nagu 2t ja 4t , sama kerega aga 4t on oranzi värvi. ---------- Postitused liidetud 22:36 ---------- Esimene postitus oli tehtud 22:35 ---------- ja , digitaalne spido , värvi saab ise muuta , saab ka panna , et üle 45 vahetab värvi.
  18. Maksis 15k , aga kauplesin/me 15k pealt 14k peale + 1,5kne kiiver ka 14k sisse. kokku siis läks 14k. muidu oli sumpsiga üldsegist 16k. Selline asi siis mul , eile sain. 2t Baotian , aga aprilia kujuga pmst. Pisike sihuke sport sumps ka
  19. rannas , rolluga , väikesed joindid , good summer coming up
  20. ma ei saa aru , kuidas flatis sellega hoogu saab? nagu nii madal vesi , kas kui sa jalgupidi peale lähed see põhja ei vaju?
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.