Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Nab

Kunstnik
  • Postituste kogus

    547
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    730 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Nab poolt

  1. +1 Lisaks, et tuhat on vähe, Paarsada tuhat pigem.
  2. Ristikene. Sa oled küll siis ikka väga lammas kui sind suudab mõjutada 17 aastane noormees enesetapule. Nõrk. Pealegi lõpetada dubstepi kuulamine. Mis sa tahad väita, et Bieber siis ongi kogu dubstep, ava oma silmad poiss.. Kill Justin Bieber ? Lapsik, liigagi lapsik.. Ma ei saa üldse tegelikult aru mis kõigil Bieberi vastu on, just teie pärast ta ongi nii "kurikuulus". Lõpetage tema kallal nokkimine ja saate siis ehk ise ka aru, et see just tema edu ongi.
  3. Dubstepi allakäik oli juba mingi 1a tagasi ära, kuna see sai mainstreamiks..
  4. Omg miks kõik nii tohmanid on ja teevad lihtsalt tuima oma teema valesse kohta.
  5. Oh, it´s not Rauntzzz Junior. Its Rauntzzz veteran..
  6. Otsusta ära siis kas sa tahad arvamust või mitte. Öeldi ju, et pilt ja kiri peale nagu ei tööta hästi. Ja siis ütled: "Ole vait troll."
  7. Amazing, amazing. Pane see logo ka siia ülesse, küsi arvamusi teistelt, korralik logo oli.
  8. Täna otepääl siis söberikuga.
  9. Miks me ei peaks uskuma ? Vajab harjutamist.
  10. Esiteks su olek on juba selline ja miks ma peaksin su postcounti läbi lappama? Kui tahad niiväga teada siis lappa ise oma postcounti. Mina küll oma aega sinusuguse peale raiskama ei hakka...
  11. Ma olengi Arto, kui sa ei tea veel...
  12. Sorry aga tore oleks kui sa saaksid aru, et see ei tee sind kõvemaks kui sa lubad internetis morskadele sisse sõita. Ja ma olen kindel, et olen varem näinud veel sinu poolt selle laadseid postitusi: "Selle venna tambin ma küll ära."
  13. Teema vales kohas. Mode näeb siis sul suht kellad värk.. Ütleks lühidalt, et vajab harjutamist
  14. Jah ja ise oled samasugune. "Ma olen MMA-s käinud vend oled ? " Nime, signatuuri,avatari järgi ütleks küll.
  15. Ma ei tea, ei leidnud midagi väga mis oleks väga magic olnud. Aga jätka tegemist. Ajapikku muutub paremaks
  16. Hetkel ütleks küll kohe väga ülbelt ja ropult : Käi perse, eksole. ? Vabandust väljenduse eest aga sellist suhtumist pole ma ammu näinud.. Ja su signa vaadates tekib küsimus, miks sa ise ei tee ? Kerge edit sis : Ty Timole muidu, et ta siia postitas, kuna suure tuhinaga olin oma pw ära unustanud.
  17. Oleksin ma kunstiõpetaja paneksin ma hindeks 3 hetkel. Kõverad jooned. Õpi varjutamist. Mängi joonte paksustega, detailid ? Ntx kotka suled. Vajab harjutamist.
  18. Naljakas vaadata neid heitereid lihtsalt... Arvata on, et see ei ole Bieberi töö. Naine üritab lihtsalt raha teenida, juba reklaami ja muu sellise pealt sa saab ju raha. Tüüpiline värk on see kuulsuse juures. Varemgi selliseid asju ette tulnud.
  19. Missing Christmas.. Dear Lord, please give us some snow !
  20. Tänan teid. 100x on vajutatud mu lugudel kokku play nuppu. Esimene eesmärk saavutatud. Ütlen veel niipalju, et need kaks oli lihtsalt selline enese näitamine. Alustan vaikselt tööd oma esimese albumiga. Kuna ja missugune, seda näeb hiljem
  21. Ma ei pea valeks kui sul on oma arvamus ja sulle ei meeldi kõik muu peale räpi. Aga no palun näita ülesse rohkem austust. Oled sa ise kunagi muusikat teinud ?. Tead sa kui raske on mängida pille ? Palun austa teiste tööd ja vaeva. Mitte ainult räpimehed ei näe vaeva oma loominguga, vaid ka paljud teised. Minul ei ole räpi vastu midagi. Kohati kõlab mõni biitgi hästi ja mõned lauludki panevad mõtlema.( Selle all ma ei pea silmas neid räppareid kes räpivad seksist, rahast, autodest, naistest- ma jälestan seda.) Palun, lõpeta nüüd see lollus ära. Ära laima teisi kui sul pole endal õrna aimugi millist vatti näevad enamus muusikud.
  22. Ise saan kuu taskuraha 10 eurot. Aga ülejäänud raha teenin suvel enamasti ema ja isa aidates. Mind ajab selline asi vihale, et osa noori lic vedeleb terve suve ja mina näen palju vaeva kogu suve, et teenida sandikopikaid ja tema rikas/ema isa saadab talle nädalas 50 euri. Ning ta tuleb siis nina alla hõõruma seda, et ma olen ikka paras ori küll..
  23. Koos litsakate naistega ?. Minu arust on need räppimehed just kövad litsimehed. Ja sa oled egoist. Tead sa seda ?
  24. Aga mis programmi sa kasutad ? . online asja suhtes ütleksin, et võimalik aga samas ka mitte. Kell 12 olen vast kindlalt aga sealt edasi sõltub kõik sellest kui unine ma olen. Eks näis. Aga mis stiili sa harrastad siis, oskan vastavalt sellele orienteeruda.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.