Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Provedores

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    244
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Provedores'i kohta

  • Teised grupid Blokeeritud
  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 12.12.1997
  1. Mulle ei meeldi just EESTI lollid litsid. Problem solved.
  2. Teine kasutaja tal DeCoder. MSNid tal: [email:gk4v0r3k]Produce@syss.eu[/email:gk4v0r3k] [email:gk4v0r3k]JustWillBeMine@hotmail.com[/email:gk4v0r3k]
  3. Ma oleks vähemalt õnnelik siis kui Bin Laden mind õhku laseks (A), keegi kuulus laseks mind õhku ju, milline au..
  4. Kui ei sobi, siis vaheta see teema välja. Saa aru, see teema on puhta saast. Ma ei imesta kui banned nüüd saan, kuna hakkan adminile vastu. Nagu igas foorumis.
  5. Minu seltskond? Minu seltskond on mälupulk, õpikud ja mahlapakk.. Erinevalt teist ei kaani ma end reedel täis ja ei lähe linnapeale laamendama.
  6. Sa oled üks vähestest kellel veel maailmas mõistust on.... Ma ei mõista dubstepi sisu, mingi "BOO bubmbumbumbubmbubmubmb ububmbum ubmbum ubmbu mbumbubm ubm ubmbu ÕÕÕH" käib seal ja see on muusika? Minge kummardage Nicki Minajd. Btw, Justin Bieber pole pede, nagu kõik siin foorumis arvavad. Üks lasi jutu lahti et ta on pede ja kohe terve maailm pedeks sõimama? Teile ei meeldi lihtsalt et tal on tüdrukuid ja teil mitte? Ma ei mõista maailma. Bin Laden võiks elus olla ning paar pommi Eestisse visata. Võibolla ka natuke rohkem. Just toompeale.. Seal need raiped end pesitsevad. Parasiidid ühiskonnas.
  7. EESTI TÜDRUKUD ON LITSID.. Nothing else to say, joovad end täis ja siis on "ägedad".... Sebida polegi vaja, näitad et sul on laua viin ja 5€, ning juba läheb kepiks lahti.
  8. See foorum siis tehtud aind moderaatoritele/administraatoritele? Liikmete soov üldse ei koti kedagi, eks? Midaiganes.
  9. Mina tahan nt et mu avatar oleks hea kvaliteediga. Mitte mingi kastide segu..
  10. Mu monitori probleem pole see. Need jubedalt suured ja rõvedad avatarid ajavad närvi. Nii pask kvaliteet tuleb. Kui see teema jääb, siis hakkavad moderaatorid ka avatare uuesti tegema et hea kvaliteet oleks?
  11. Järgmine uuendus võiks olla uus teema... See siin on nii suuuuuuuuuuuur ja rõve sellepärast..
  12. Provedores

    Uus Teema

    Igastahes, paljudele ei meeldi see teema üldse + siin mingi vigu täiega. Mingi avatar muutub suuremaks ja üldse kõik jumala kole... Tahaks et vana teemat oleks võimalik valida sealt alt värgist....
  13. Vana teema? Video 3 päeva tagasi lisatud YouTubesse. Wow, sa oled küll kiire teadasaaja sellisel juhul... Aga muidu võiks küll tulla. Siis loodetavasti keelatakse CS ka ära. Ehk pole Eesti siis selliseid ülbeid tatikaid täis nagu hetkel.
  14. Ajan ikka sitta? Mul ta skypes ka, olen teda veebikaga ka näinud kus kirjutas mu nime peale, kui alguses ei uskunud et tema on.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.