Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

ljuubin

Liikmed
  • Postituste kogus

    23
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info ljuubin'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 27.02.1991
  1. Ma lisaks juurde, et mitte just sellepärast, et ma ise nn" Armastust" kogenud poleks aga ikkagi: ARMASTUST TÕESTI POLE OLEMAS,ON AINULT KIINDUMUS KELLEGISSE,MIS HILJEM MUUTUB OMANDI TUNDEKS JA HARJUMUSEKS KELLEGIGA KOOS OLLA. Ja sellest ongi kujunenud välja sõna "ARMASTUS",muidugi,me kõik usume sellesse,et on olemas,aga see on puhas filosoovia. aga see tõsi;)
  2. minusugused? pigem ütle, et "need" kes scammivad;) v seda vähemalt üritavad, aga head müümist sulle;)
  3. Priitmaniak mu jutt väga selge kusjuures äkki tahad seletan pikemalt, teeme siis nii:) Oletame , et ma müün kasutajat, Pildid olemas statsid head, 150.- , aga piltidel pole näha kasutaja nime , pole blackmarke, mitte midagi olemas:), Sina tahad osta , sa kannad rahad üle, lasen üle sind äkki, ei annagi sulle kasutajat, tuled siia , paned petiste listi mu msni, äkki see oli mu varju msn ?, kasutajat ei tea keegi, selle peale sa ei mõtle?
  4. No ok, ise teate;), siis pole kedagi hoiatada ka kui tagasi võtab v ülelennud teeb:P, (ei tea siis kasutajanime ega midagi:P=
  5. mine loe etiketti! nimi peab nähtaval olema!
  6. Mitu protot oled saanud? Ise olen saanud 7 trahvi, - suitsetamise eest (esimene trahv oli see) 420 kr sain:D, joomise , suitsetamise, joomise, suitsetamise, valeandmete esitamise eest, joomine Millega vahele jäid? selle selgitasin ära tegelikult , Kui trahi said siis palju? 420 esimese korra eest.(kusjuures ma ise ka imestasin selle üle=), ülejäänud trahvid 240-600, mille olen siiamaani kõik maksmata jätnud. NB: ! Alaealisena tegin palju koerustükke mille eest sain ka teenitud palga, trahvid, mida ma ära ei maksnud, nüüdseks need trahvisummad umbes 10400,- ei ole raha kusagilt võtta, pangakaarti pole, ulme!, Loodan, et teie vähemalt võtate sellest eeskuju, ja maksate ikka kohe oma trahvid ära;), peale igat 3 kuud umbes tuleb kohtutäiturilt kiri ja igakord värised, et kunas kohtukutse on, vangi nagu ei tahaks minna vnii ? Nali naljaks, kusi kaljaks! Lugesin peale trahvi saamist ühest rate klubist " Top50" mendi solvamiseks mõeldud asja, paar päeva varem sain trahvi ja tegingi seda ja töötas:D, asi oli lihtne ütlesin politseile " Politseinik Vaido ...blablabla", Aga nali seisnes selles, et kui menti tahad kurjaks ajada pead teda eesnimepidi kutsuma,.D kutsusin ja vastuseks kõlas karmilt, vihaselt" MA EI OLE MINGI POLITSEINIK VAIDO , VAID KONSTAABEL VAHER"-. _ irw ma sain naerda:D! Edud teile foorumijõmmid! Kui teil on trahve , - makske ära! Kui ei ole, siis ärge tekitage! Btw: keegi mu trahve ei taha ära maksta? Edit: muudan:D 1 nali veel seoses sellega , et viimased 3 trahvi sain kõik korraga:D Tulin sõbranna sünnipäevalt ja tahtsin sõbra juurde minna, kes oli täpselt ületee tema majast , tulin toast välja, panin suitsu põlema, hakkasin teele astuma, aga vaatasin, et auto tuleb, jäin seisma:D oppppa, - Ment jäi seisma minu ees, küsis nime (naabripoisi perekonna nimi ei tulnud meelde :D::Dirw, sp siis valeandmete esitamine), siis sain tubaka eest, ja joomise, 0.6promilli, ehk siis 1.2 promilli, mendi naine pani selle mulle ninaalla, küsis, et kas ma olen sellega nõus v ei ole(tavaline kontroll), ütlesin, et "JÄÄKNÄHUD", ment vastas, mis kuradi jääknähud, sa puhta täis ju", Küsis, et mida ma jõin , vastasin, et viina, küsis siis, et kust sain, vastasin, et leidsin, :D:D, küsis, et terve pudeli? ?, ma vastasin, et " Terve pudeli leidsin":D Sry, naeran, ei viitsi neid kriipsukesi kirjutada, et kahekõne välja tuleks:P, loodan, et saate aru;)
  7. niikenasti nimi ära peidetud:P
  8. Combat: 84/82 Pilt statsidest: Enne sisenemist: QuestPoints: Pank: Blackmarks: Enda andmed: Nimi:Renat Asukoht:Viljandi Email:renat7185@hot.ee msn:renat119@hotmail.com Hind: Kokkuleppel! Vahetust ei soovi, aga võib millegi vastu pakkuda. KIIRE!150.- Sry, et suured pildid!, ma uustulnuk, ja ei oska väiksemaks teha:) müüdud!
  9. wtf sa seal tegid? kes need on, ? neilt saab midagi sellist?
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.