Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Juuri

Liikmed
  • Postituste kogus

    87
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    1,310 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Juuri'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 02.01.1980

Viimased profiili külastajad

Viimaste külastajate blokeerimine on keelatud ja teistele kasutajatele seda ei näidata

  1. Kasutaja peab west region olema siis ainult saab. 10eur ja saate 10k rp Westi
  2. Müün 50m, [email:22cyepwy]kevinalliksoo@hotmail.com[/email:22cyepwy] müüdud 50m, andsin ette ja sujus hästi
  3. Täpsemalt öeldes, et polegi vaja, et oleks combat 138 ehk summoning võib väiksem olla aga flat 99, mage 99 ja pray 95 vähemalt. Ardy cloak 3+ Kui ovls on olemas siis kõik need ovls ja teised supplies mis kasutatakse ära makstakse kinni.
  4. Kas law runecraft jaoks on vaja mõnda questi ? Ja kui keegi saab aidata siis kas on võimalik low cb lvliga law'e craftida.
  5. Juuri

    .......

    54 RC'ga craftid mis runesid ? Mul pmst arvuti olemas millega lasta 16-20 bot 24/7. Aga mõtlesin, et wc'ga teenib vähemalt 150k/h, et saada korralikult eurosid. Kuid wc'ga ei teeni isegi p2pis magic/yews 150k gp/h kui wc99. Ehk äkki saate aidata, millega teenida 150k/h.
  6. Hind:0.29ea (soovitud hind) Tehingu viis:Swed. (Hanspangaga, ühispangaga, mingi muu) Sinu andmed: Nimi:Kevin Maakond:Harju Linn:Paun Msn:Kevinalliksoo@hotmail.com On vaja osta mille ja, et mingit nüssi ei oleks siis kasutan MM'i.Mina katan MM'i kulud.
  7. Mina pole sult mingit raha saanud = mina sulle mingit raha andma ka ei hakka, vastasel juhul scammiksid sa mind. Jube kaval võib olla aga mina seda teinud pole, seda saab tõestada iga isik siin foorumis kellel on õigused IP'sid kontrollida. Mida sa ajad, mina pole midagi kohustatud tagasi maksma mida mina pole võtnud.
  8. Genius on sinõT ja samal ajal Romeo ?
  9. Banni ei saanud ma mitte millegi eest, lihtsalt pandi bän, et faker ei saaks üle lasta kuna mul polnud võimalust arvutisse saada. Ma pole kedagi üle lasknud, võin tõestada seda ja sooviks unbanni oma kasutajaga.
  10. See võib tõesti tõsi olla, et keegi käis minu vahvli kontos kuna mina pole neid postitusi teinud mis vahepeal olid.Sorry aga no jah mina pole kedagi üle lasknud ja pole mõttet märgistada mind petturiks kui pole tõestust, et mina kedagi scaminud olen. Mu msn ei ole mingi kuradi [email:b7839oob]kevinallikso@hotmail.com[/email:b7839oob] mis hea pärast ma peaks tegema selle kui mu nimigi pole selline ?!?!? Tahaks tõestust, et ma süüdi olen. Ma pole kordagi mingis krdi alexandra st accis käinudki + ma pole rsigi jõudnud kuu-2 viimati käisin siis kui müüsin enda kasutaja maha ja peale seda pole käinud.
  11. Sorry aga ma pole midagi scamminud. Oleks võinud kontrollida seda, et sa ikka minuga räägid.
  12. Ma olen Kevin ja selle kasutaja õige omanik ja mu msn on üldse [email:3qkr3lgg]kevinalliksoo@hotmail.com[/email:3qkr3lgg]. Sorry aga tõesti ma pole sind üle lasknud, menti võid anda aga mitte millegi eest mida ma ei ole saanud ei hakka mina küll midagi maksma. Kahju aga minuga sa rääkinud ei ole. ---------- Post added 06-07-11 at 01:35 ---------- //edit ja ma ei tea midagi kasutajast alexandra st + ma pole rsis ikka tohhuja aega käinud.
  13. Sul pole ühtegi pilti msni convist, mu msn on üldse [email:3ke9rddw]kevinalliksoo@hotmail.com[/email:3ke9rddw] Sorry aga ma tõesti pole sult mingit raha saanud ja tahaks näha proofi mille eest ma banni sain ? Kuna mina pole kedagi üle lasknud, mu vanas arvutis oli keylogger ja ei teadnud vahepeal oma pw.Aga jah kui tahad me võime kokku saada irl ja rääkida aga mina pole sult mingit raha saanud. Ma ei jõudnud vahepeal nii kaua arvutisse, et ma alles nüüd nägin seda teemat ...
  14. Ilgelt poolt ja räigelt vastu. Täiegi vinge värk on see trolli värk.Keegi Trolli söögikohas on käinud ? Tallinnas, normal food .
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.