Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

aimar1986

Liikmed
  • Postituste kogus

    37
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info aimar1986'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 09.08.1986
  1. Peale regamist tuli selline tekst ette ja enam lehekle ei saanud! The connection has timed out The server at zoulcity.ucoz.com is taking too long to respond. The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments. If you are unable to load any pages, check your computer's network connection. If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.
  2. see vend on ennast üle joonud:D! authid pole küll kasutusel aga eks nad kunagi ikka tagasi tulevad rarebot-il oli vist soulwars botil ühel nägin authide taoline systeem aga pole kindel!
  3. täielik mõnitamine ei näe sellel lotol minkit mõttet!
  4. Küsimus siis selles kas rarebot-iga on mõttet jookustada soul warsi või ei? On juba keegi soul war-i jooksutanud või jookutab sellega? või mis bot oleks parem et seda teha? endale on 130+ mees olemas millega soul warsi joosta:D või siis võimalik ,et leiaks mõne teise acci mida jooksutada seal. peamine on see ,et teaks kas on mõtet või ei mõttetu banni korjama minna! NB:Teeam paluks puhas hoida ja mitte läpustada!Kellel midagi mõistliku ütelda pole siis pole siia mõtet tulla tarkutama kah! lasen warnida kõiki kes teemat reostavad!
  5. kuule loh ma räägin lehest oinas kui sa lugeda mõistad! ma siteerisin ,et rarebot.tk töötab mitte bot. käi koolis rohkem siis oskad lugeda ja aru saada mille kohta kirjutatakse. ja esiteks sa äkki tead ka mida loh tähendab kui hakkad siin sitta suust välja pilduma?
  6. ei tea mina miks sul ei tööta mul töötab täielikult
  7. http://rarebot.tk/ peaks koguaeg töötama ei ole proxyt vajagi
  8. Imelik mul ei ava millegi pärast seda exet
  9. Otsin siis pk kaaslasi kellega võiks minna kaugemale wildi ja kes valdaks teami tööd. Ise olen 122 lvl ja otsin pk kaaslasi kellega pkida gds-i ja rocki juures ja mujal. kellel huvi võib kas siis oma kontakt andmed jätta või pm saata oma msn! NB: Paluks teema puhas hoida ja mitte ome halvustavaid komentaare jätta ja niisama maikutama pole mõttet siia kah tulla .Kritiseerima tulla pole ka mõttet tulla siis lasen warnida.
  10. vaikus majas! saab siis asja või e isaa sellest clannist?
  11. Kasuta Testiks Oracle VM VirtualBox midagi pole kaotada.l lihtsalt lased Oracle VM VirtualBox-ile progre peale mis iganes ja proovid ära kui ei vunka kustudad systeemi maha ja arvurtile minkit ohtu.
  12. Kasuta Platinum Hide IP sellega lähed igast si***t läbi. ja pealegi võid sellega mis tahes teha mis iganes. Platinum Hide IP on ainuke porgramm mille kasutamisel ei anna su ip mitte keegi välja. isegi lehel kirjas seal ,et su ip jääb varjatuks ja su ip ei anta välja platium hide ip poolt http://extratorrent.com/search/?search=Platinum+Hide+IP&new=1&x=60&y=20 Ise kasutan juba seda ammu!
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.