Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Grosscore

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    22
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Grosscore'i kohta

  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 04.06.1992
  1. Tere! Ostaksin paybycashiga p2p teenust.[1-2kuud] Irl rahas 200kr käest kätte või vahetaksin kahe lvl 95+ accoundi vastu ja pure lvl 51 vastu. Pin block on peal ja muudmoodi p2p ei saa, asjaga on kiire , võtke ühendust: [email:1k4zjtmi]Rsvahvel@hotmail.com[/email:1k4zjtmi] :cool:
  2. :wa:Tere! Minul on siis selline probleem. Üritasin täna paybycashiga memberiks teha kuna on pinblock peal. Täitsin kõik andmed ära nii kuidas peab , vähemalt enda arvates. Tahtsin üle kontrollida kas PAYMENT REFERENCE NUMBER on viitenumber? See on PBC. . . . . Ja 6 numbrit järel. Kirjutasin täpselt nii nagu kirjas oli PBC892234 kuid Swedpanga aknal tuli ülesse kiri , et Viitenumber ei vasta standardile. Keegi võiks aidata , tahaksin teada milles probleem.
  3. LOL Chris sattus vihahoogu , lmfao , peab VÕrolastega sõjaplaani XD muahaha , tule ja anna peksa siis juba kooma peksija suht äge kapp oled arvatavasti , võro interneti gangster lol.
  4. Vaatan et see sõna ´´kusehais´´ on sulle peale hakkanud , püksi lasid vä? Oi deem , vaata ennast tont , tra ainult SIIN foorumis julged paukuda , ma juba ammu küsin kus sinuga kokku saada , no answer idioot . tra ajugeenius. Oled lahe oma VÕRo-ga vä . Tule Tallinnasse , siin sul rohkem vihkajaid. Ja võta ise oma tondid kaasa.Räägid umbes nii nagu valitseksid terve Võru , usu mind , on ka võrus sellised kes su lihtsalt maha taoks kuna sa nii idioot oled. Btw ma nädala pärast pärnusse ja läbi võru , nii et , võid vabalt oma aadressi anda , ma külastan sind ja su tonte.Ära nüüd vale aadressi anna...pidid ju kõva kusehais olema
  5. Nah saame kokku IRL . Tahaks su lõusta näha. Võid oma ruuni armee kaasa kutsuda kui tahad.
  6. LOL Pihkur XD eks ta ole jah, huvitav kelle peale pihu paneb.Pakun et kusagil seal varrocki keskplatsil otsib oma noob accil girlfriendi hetkel.[ARVUTI TAGA KÕVA MEES]
  7. Ma arvan et ta on su selja taga juba L O L
  8. OMFG:/ see mees on CRAZY mu vend teeks ka parema muinasjutu. khkm. Ta on viiene
  9. Aga vaata.. Chris sina oled meil selline mees , et arvuti taga julged rääkida ja sõimata.. Äkki oleks parem kui me kõik kokku saaksime kellega sul tegemist on olnud ja kellel on vähematki tõestust et sa oled neid üle lasknud. Mis sa kostad?
  10. ise tead ka mida sa räägid vä?Debiilik... mine magama
  11. lol, Kelp sai vihaseks. Kelp ära muretse , me ei anna nii pea alla. lähen kasvõi koos Manraynoriga koos menti. Chris Kelp? või hoopis Chris Kelm[us] Näed...said uue nime ka veel.
  12. Pole mõtet panga pilti hetkel teha , lihtsalt 220M cash + ags pangas. olen f2p praegu , Tegin täna tehingu manraynoriga et p2p saada :] 5 päeva pärast teen parem video.
  13. Cros lasi ka mind üle ja olen 110% kindel et see on Chris. Kelp. Tal on vähemalt 2-4 erinevat msni kasutajat muide , kontrollige ennem üle kui tehingut hakkate tegema.
  14. Panin küll taggide vahele aga pärast kui vaatasin üle , näitas ainult X - i , pilti ei olnud nähtaval noh näed nüüd?
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.