Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

hyssttt

Liikmed
  • Postituste kogus

    40
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info hyssttt'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 25.07.1990
  1. Tere ! Ostsin selle arvuti endale , http://www.klick.ee/hp-pavilion-g6-2036sy.html MW3 jookseb ilusti, aga kui GTA IV peale panin, siis oli küll midagi nässus. Ta nagu mitte ei lagginud, vaid kuidagi nn. tõksus vms . ( Isegi Low graafikal ) Üks tuttav rääkis midagi sellest, et AMD kasutab rohkem prose, kui Videokaarti ... On tõsi ? (prose pole just kõige kõvem) Ja siis mainis, et Nvidial on just vastupidi jms. Näitajate järgi peaks see arvuti ikka midagi välja mängima . Oskab keegi midagi öelda ?
  2. Pump! ---------- Post added 01-06-11 at 23:06 ---------- bump ! *
  3. Tervist . Vahetan enda addy pure mingi boxeri vastu . Nick : Str kOBRAS Stats: atk 60 str 90 deff 30 prey 31 hp 79 cmb 79 Midagi rohkem sellel acc-l pole , wc on ka 36 , lost city tehtud , pangas midagi erilist pole . Arvan, et pilte pole vaja , kuna sellel midagi rohkemat ei olegi , AGA kui tõesti vaja , siis saab ka need tehtud .
  4. Privet ! Müün siis enda acc-d . Paljud võibolla nägid juba eelmist postitust ka , kui ma müüsin seda sama acc-d , aga peal oli 10m Juhtus nii, et acc tehti tühjaks ja sain üle Läks hästi :D Aga nüüd on acc tühi .. p2p aeg on kuni 25.märtsini . Koos 10milliga oli acc 12 euri , tahtjaid oli .. järelikult oli sobiv hind .. Tühi acc 5 euri Sobilik oleks SEB pank , kuna ei viitsi enam ette anda .. Oleneb tegelt kasutajast Pilt : Hind: 5 eur MSN: [email:23ajviok]Blunnu_olen@hotmail.com[/email:23ajviok] ---------- Post added 10-03-11 at 18:54 ---------- Bump ! ---------- Post added 10-03-11 at 18:54 ---------- Bump ! ---------- Post added 10-03-11 at 18:55 ---------- Bump !!!
  5. ohjah .. väga p*tsis, keegi laseb lambist sinu nimega ringi v ? Muudan asjad rära ..
  6. Privet ! Täna siis üritasin ilusti acc-d maha müüja Vend ainult küsis ette jne .. lõpuks ütlesin ,et t*ra , tee pilt siis. (Vend pidi kandma krediitpangaga) Lõpuks siis kandis ära , saatis pildi : Kõik näis olevad OKEI ... Mõneaja möödudes saatsis msn : a , sa said muidu üle ja siis mul oli nagu wtf ? Mida vit*u sa ajad ? Tüüp ütles ,et ta tuntud scämmer ja lasi msnist minekut . Kasutaja tühjendati Muud midagi ... Ta msn on : [email:16xug5f0]aNtttiiii@hotmail.com[/email:16xug5f0] NB: TrApi-nicki kasutab see scammer , PM enne TrApile !!!
  7. ei tahaks eriti millide vastu müüa .. eure vaja. combat on muidu 77 .
  8. KINNI !!!! Kasutaja sai scammed .. tühi . Natukene pilti ka :: Mõttetu vend mingisugune , tõmbas acc tühjaks , muud midagi .
  9. imelik .. ühtegi töötavat autowoodcutterit polegi
  10. Kiire ja kindel tehing ! ostsin 2 pinni ! Soovitan ! 25+ !
  11. hyssttt

    Pure .

    Nojah ... ikkagist, p2p-s oleks vaja kindlasti uppida .. Panen pildi statsidest , mida edasi teha ? Soovitusi paluks ..
  12. hyssttt

    Pure .

    nonii , deff on tehtud 10-neks .. mõtlesin ,et mis seal ikka .. f2p mõttetu mingeid rune scimme ja r2h-sid taga ajada .. tahaks nagu kaugemale ka kunagi jõuda . p2p-s on hea pkda kui oleks mingi lvl 70-85 ... plaan teha deffi veel suuremaks , aga täpselt ei tea. Peab veel mõtlema , kas teha runepure või mitte . Tahaks ikkagist ,et deff oleks väiksem kui 40 .
  13. hyssttt

    Pure .

    plaanis varsti p2p teha , siis teeb selle nature spiriti ära .. atk tuleb ka 60 teha . aga ma arvan ,et enne str 85 ma deffi tegema ei hakka .. mõtlen veel kas üldse teengi . ---------- Post added 21-02-11 at 15:31 ---------- Lihtsalt sooviks teada millise pure võiks teha ... youtubes on näiteks palju videoid mithril puredest , black puredest jne ..
  14. hyssttt

    Pure .

    arvate ? Ma ise ei tahaks ka eriti ära rikkuda Aga kui kunagi p2p siis peaks nagu sellepeale ehk rohkem mõtlema . Siis tuleb atk ka nagunii 60 ära teha .
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.