Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

charen

Liikmed
  • Postituste kogus

    200
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud charen poolt

  1. Uus MOBA mängude kommuun alustab vingete turniiridega, tuues esikohtadele põnevaid auhindu. Esimesel turniiril, mis toimub kõigis neljal foorumis esindatud mängus, play-off formaadis ja 1v1 turniirina - DotA, DotA 2, HoN ja LoL, on auhinnaks välja pandud 4x1 HKHK Võrgupeo pilet (see on siis nii pilet kui ka võistlusmängul osalemine ehk koguväärtusega 10€), mis leiab aset 27-29 aprill Haapsalus. Registreerumine lõpeb 9. veebruar, esimesed mängud on 10. veebruaril. Loe täpsemalt lisaks siit: http://moba.gaming.ee/viewtopic.php?f=15&t=63 Mänguritelt mänguritele, http://moba.gaming.ee Kui sa võidad pileti, siis see on praktiliselt sama mis osta pilet ehk vahet ei ole mis mängus osaled.
  2. Kallis moderaator või administraator, enne kui Sa vajutad kustuta nuppu, palun loe järgnevad kaks lõiku läbi. Kahjuks ma ühegi administraatoriga kontakti privaatsõnumi teel ei saanud siit (õigemini üritasin nii dumbyt kui Sunpartyt), siis tegin teema otseseid läbirääkimisi pidamata, loodan, et mind risti selle eest ei lüüa. Nimelt lõime MOBA (Multiplayer Online Battle Arena ehk ka DotA genre siis) mängudele foorumi või saame seda nimetada ka kommuuniks. Otsest konkurentsi meil vahvliga ei ole, kuna meie oleme nn. foorumite raames kui MTÜ ja oleme suunatud üldse teisele valdkonnale kui on Vahvel.net. Projekti eesmärgiks on: ühendada mängijaid - tuua eestlastele omavahele konkurentsi ehk isegi jõuda tasemele, kus saab teha mitmesuguseid clanware, oma cuppe jne. Meiega liitus koheselt Eesti League of Legendsi kommuun, mida juhib jätkuvalt ka foorumis edasi Valter. Lisaks sellele provime tuua mängijateni oluliseima - info toimuvate ürituste, võistluste ja tulemuste kohta. Foorumist leiad tulevikus kõik olulisema mängu kohta - ka algajatele arusaadavalt, mis tähendab, et pakume hea võimaluse noore vere pealetulekuks. Hea moderaator, kui aksepteerid selle teema, siis lisan ka vahvel.net-i meie tänutahvlile, et ka teie aitasite kommuuni arengule kaasa. Koostöös Gaming.ee-ga esitlen esmakordset ühendatud kommuuni moba mängudele (ehk siis DotA, DotA 2, LoL ning HoN). Lehekülg on foorum - jaguneb neljaks sektoriks, millest igaüks on pühendatuderinevale mängule. Olen rääkinud läbi foorumi juhtkonnaga ning teema on kooskõlas nendega. Hetkel on leht arendusel. Inimesi on eelkõige vaja, kes hakkaksid postitama ja tooksid elu foorumisse. Asume aadressil http://moba.gaming.ee Kommuun on alles arenev, seega on palju tühjust, kuid selleks see teema ongi loodud, et oleks võimalik anda inimestele informatsiooni sellise asja loomisest. Kriitikat ei oota siia teemasse, kuna ma ei jõua kõiki teemasid kindlasti jälgida ning parem oleks kui postitaksite moba foorumisse. Nii jõuab kõik tagasiside kohale - kõik mida lisada või mida võiks ära võtta. Tänan kõiki, kes aitavad või aitasid projektile kaasa. Aitäh teile.
  3. Kui kellelegi ei sobi see, et tema käib ette, siis kasutame ostja kulul MM-i.
  4. Probleeme ei teki. Kõiki mänge on võimalik ka netis originaalidena mängida (KA GTAIV). Kevin Valgamaa [email:cutkkxfa]cjharen@hotmail.com[/email:cutkkxfa] Hind pakkuge ise, maksevahend RSGP/EUR.
  5. Nvidia 9800GTX+. Ainukene saast on see, et see on üks neid erimudeleid ja drivereid on kolepaha leida.
  6. Ostaksin siis 50M 17 euri eest, ette ei käi, kes on huvitatud müümast, siis [email:214q8b3a]cjharen@hotmail.com[/email:214q8b3a]
  7. Kuna Enable ei vastanud, siis müün 50M-iga, on huvilisi?
  8. Tegemist on siis taaskord avatud Dice jututoaga, kuhu ootamegi peamiselt külastajaid nii siit foorumist kui ka RS24-jast, mis loodetavasti selle nädala jooksul juba avatud saab. Siseneda saab kirjutades clanchattide otsingusse 'Eesti Dice'. Clanchat on avatud absoluutselt kõigile, kuid korda hakkavad looma esialgu juhtkonna liikmed RS24jast, kuid kui mõnel siinsel juhtkonna liikmel on samuti huvi, siis saavad ka nemad asjast osa võtta. Rankid jagunevad järgmiselt: Leitnantiks saavad tähtsad persoonid foorumitest, neil mingit eriõigust chatis ei ole. Kapteniks saavad moderaatorid. Generaliks saavad administraatorid. Kõikidele teistele rankidele on võimalik tavakasutajatel püüdelda - mida aktiivsem oled, seda parema ranki sulle anda võime. Ka mõned reeglid: Esiteks tuleb chatis käituda vastavalt heaolunormidele ning mõlema foorumi reegleid mitte rikkumata. Chatis võiks välja jääda viha ja vaen ning üldse, millegi sellise õhutamine. Kõik illegaalne tegevus ning scammimine RS-is võiks samuti jääda kuhugi mujale. Uurijat mängima ei hakka ning juhul kui mingid probleemid esinevad, siis saate esialgu kicki, hiljem edaspidiste probleemide korral lisan lihtsalt ignore listi. Chati reklaamimine teistes chattides on keelatud - vahele jäämisel kohene ignorelist. Lisaks quick chati kasutamine - seda kasutame vaid levelite puhul või kui kellegi konkreetse käest küsitakse. Kui asi kisub debiilseks, saavad osalised kicki. Rankide küsimine viib ainult selleni, et ranki ei saagi, eks me ise näeme, kes on väärt kõrgemat ranki ja kes mitte. Kuna chat hetkel on üsna rahvatühi võiksite sellest ka enda sõpradele rääkida ning luua üks huvitav ning hea koht külastamiseks. Ootan siin teemas ka tagasisidet.
  9. Tõstan ülessepoole. ---------- Post added 15-02-11 at 16:21 ---------- Annan täna 70ne M-iga ära, kui keegi huvitatud on.
  10. Nüüd vahetaks 80 miljoni vastu, keegi huvitatud? Tuletaks meelde, et kõik mängud on originaalid ning ka neid on võimalus internetis mängida legaalselt (ehk siis CS 1.6 ja GTAIV online mõnud).
  11. 0.5 eurot on tüüpiline, mitte hea hind.
  12. Niisiis, kahjuks ei saa pilti hetkel tagada, kuna arvuti on katki ning siin arvutis ei ole võimalik steami pääseda. Ette ei käi, kui kardad, võime sinu kulul ametlikku MM-i kasutada, olen ise RS24 administraator, seal foorumis 44 tehinguga ning Neo.CS-is ka 20 tehingu ringis. Steamil on peal GTAIV ja minu mäletamist mööda ka CS 1.6. Emaili aadress on unverified ja mingeid bänne kasutajal ei ole. Tegemist on GTAIV originaaliga (ehk ostad minult kasutaja ning laed alla ning on võimalik ka võrgus mängida). Ei ole huvitatud vahetusest Runescape või mingite muude mängude analoogsete kasutajate vastu. Steami väärtus peaks GTAIV tõttu küündima küll selleni, et 60M täis saaks. MSN on [email:31uqarah]cjharen@hotmail.com[/email:31uqarah] ---------- Post added 10-02-11 at 00:45 ---------- Vaatasin, kasutajal on peal: GTA IV CS 1.6 CS CZ GMOD LOST PLANET: EXTREME CONDITION HL2 LOST COAST JA MJNGI STAR WARS
  13. Maksa eurodes siis. Välismaalt saab miljoneid kahjuks või õnneks 0,25€ tükk. Ning ennem oli 300M, ma arvan, et see on piisav soodus. Ja kellele ei meeldi, võib ostmata jätta. Novot, kui õpetuse ostad, siis ütlen, miks ise sellega raha ei tee.
  14. Kuna rahva nõudlus on väiksema hinna järgi, siis AINULT TÄNA saate te selle õpetuse 150M RSGP eest. Pakkumine kehtib ainult tänase õhtuni ning täpsem info läbi MSN-i. Kokku plaanin teha tänaseks läbimüügiks 3 õpetust, mis jääbki viimaseks õpetuste hunnikuks, mis ma müün, et asi ei saaks väga laialt levinuks ning ostnutel ei ole võimalik muidu raha teenida.
  15. Ma ei pea seda paljuks, kui Valter suutis ühe õhtuga 120M tagasi teeida.
  16. [YOUTUBE][/YOUTUBE] 1. Ebaõnne korral võid jääda tühjade kätega, õnne korral võid jõuda välja paari miljardilise tasuni. Kuid jah, kui piisavalt tajud (ning ma seletan kuidas) peaks iga kord 15 miljonit kindel olema, kui just arvulisi muutusi ei tee. 2. Esimeses postituses on kirjas, et raha ei ole vaja endal.
  17. Kui jagex free trade ära ei kaota, siis see ära ei kao. Lihtsalt suur faktor on õpetuse funktsionaalsusel õnnel, kuid kui ma täpselt seda seletama hakkan, kardan, et võin meetodi paljastada. Kui täpsemalt huvitatud oled, siis MSN pole nende tundide jooksul muutunud .
  18. Olen RS24-jas administraator ja kinnitatud sai sealse teise administraatori poolt. Siin foorumis mul eriti tehinguid ei ole, kuid RS24-jas olen 44 tehinguga ning ******.cs-is on neid ka 20-30 ringis (täpselt ei mäleta ning iphone tõttu, ei viitsi järele chekkima ka minna. Juhul kui kinnitust vajate, siis PM RS24, ******.CS vms foorumis. Minu ainus emaili aadress on [email:1l0h1emf]cjharen@hotmail.com[/email:1l0h1emf] Niisiis - müün meetodit, millega teenid iga kord rohkem kui 15 miljonit. Kuidas? Novot, asi on tegelikult väga lihtne, kuid sellel on pisikene aga juures, see meetod ei ole just kõige ausamal viisil raha tegemine, nimelt läheb vastuollu Runescape reeglistikuga. Kuid selle käigus rikub reegleid ka teine osapool ning seega mingit 'reporti' tulla ei tohiks. Teiseks, õpetus ei ole väga laialtlevinud ning mul pole tegelikult õrna aimugi, kas keegi sellise asja peale veel tulnud on. Runescapes mingit raha või algkapitali vaja ei ole, lihtsalt ühte kasutajat ning ei sõltu kas F2P või P2P, kuigi P2P on alati mugavam. Lisaks on vajalik hea inglise keele oskus. Meetodit ma ette ei käi, siin oletada ei ole vaja, mingeid 'vihjeid' ma ei anna. Hinnaks on 50 eurot või 150 miljonit RS-is. Eriti huvitatud millestki muust ei ole, kuid pakkumisi võite ikka teha ning MSN ka teist korda - [email:1l0h1emf]cjharen@hotmail.com[/email:1l0h1emf]. Nimi on Kevin, perekonnanime saate siis, kui tehinguks läheb reaalselt ning muid andmeid võin ka läbi MSNi jagada, ei pea vajalikuks kõigile siin enda kontaktandmeid avaldada. Lisan, et meetodit on keelatud kõigil ostjatel edasi müüa või jagada. AINULT TÄNA ON SOODUSPAKKUMINE, HIND MAAS 50%, OSTA JUBA TÄNA, AINULT 150M RSGP EEST.
  19. Kui varsti India ja muud arengumaad järgnevad, võime rahus uue majanduskriisi välja kuulutada.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.