Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

charen

Liikmed
  • Postituste kogus

    200
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info charen'i kohta

  • Aste
    Pehme Vahvel
  • Sünnipäev 12.03.1994

Kontaktid

  • MSN
    cjharen@hotmail.com
  1. Uus MOBA mängude kommuun alustab vingete turniiridega, tuues esikohtadele põnevaid auhindu. Esimesel turniiril, mis toimub kõigis neljal foorumis esindatud mängus, play-off formaadis ja 1v1 turniirina - DotA, DotA 2, HoN ja LoL, on auhinnaks välja pandud 4x1 HKHK Võrgupeo pilet (see on siis nii pilet kui ka võistlusmängul osalemine ehk koguväärtusega 10€), mis leiab aset 27-29 aprill Haapsalus. Registreerumine lõpeb 9. veebruar, esimesed mängud on 10. veebruaril. Loe täpsemalt lisaks siit: http://moba.gaming.ee/viewtopic.php?f=15&t=63 Mänguritelt mänguritele, http://moba.gaming.ee Kui sa võidad pileti, siis see on praktiliselt sama mis osta pilet ehk vahet ei ole mis mängus osaled.
  2. Kallis moderaator või administraator, enne kui Sa vajutad kustuta nuppu, palun loe järgnevad kaks lõiku läbi. Kahjuks ma ühegi administraatoriga kontakti privaatsõnumi teel ei saanud siit (õigemini üritasin nii dumbyt kui Sunpartyt), siis tegin teema otseseid läbirääkimisi pidamata, loodan, et mind risti selle eest ei lüüa. Nimelt lõime MOBA (Multiplayer Online Battle Arena ehk ka DotA genre siis) mängudele foorumi või saame seda nimetada ka kommuuniks. Otsest konkurentsi meil vahvliga ei ole, kuna meie oleme nn. foorumite raames kui MTÜ ja oleme suunatud üldse teisele valdkonnale kui on Vahvel.net. Projekti eesmärgiks on: ühendada mängijaid - tuua eestlastele omavahele konkurentsi ehk isegi jõuda tasemele, kus saab teha mitmesuguseid clanware, oma cuppe jne. Meiega liitus koheselt Eesti League of Legendsi kommuun, mida juhib jätkuvalt ka foorumis edasi Valter. Lisaks sellele provime tuua mängijateni oluliseima - info toimuvate ürituste, võistluste ja tulemuste kohta. Foorumist leiad tulevikus kõik olulisema mängu kohta - ka algajatele arusaadavalt, mis tähendab, et pakume hea võimaluse noore vere pealetulekuks. Hea moderaator, kui aksepteerid selle teema, siis lisan ka vahvel.net-i meie tänutahvlile, et ka teie aitasite kommuuni arengule kaasa. Koostöös Gaming.ee-ga esitlen esmakordset ühendatud kommuuni moba mängudele (ehk siis DotA, DotA 2, LoL ning HoN). Lehekülg on foorum - jaguneb neljaks sektoriks, millest igaüks on pühendatuderinevale mängule. Olen rääkinud läbi foorumi juhtkonnaga ning teema on kooskõlas nendega. Hetkel on leht arendusel. Inimesi on eelkõige vaja, kes hakkaksid postitama ja tooksid elu foorumisse. Asume aadressil http://moba.gaming.ee Kommuun on alles arenev, seega on palju tühjust, kuid selleks see teema ongi loodud, et oleks võimalik anda inimestele informatsiooni sellise asja loomisest. Kriitikat ei oota siia teemasse, kuna ma ei jõua kõiki teemasid kindlasti jälgida ning parem oleks kui postitaksite moba foorumisse. Nii jõuab kõik tagasiside kohale - kõik mida lisada või mida võiks ära võtta. Tänan kõiki, kes aitavad või aitasid projektile kaasa. Aitäh teile.
  3. Kui kellelegi ei sobi see, et tema käib ette, siis kasutame ostja kulul MM-i.
  4. Probleeme ei teki. Kõiki mänge on võimalik ka netis originaalidena mängida (KA GTAIV). Kevin Valgamaa [email:cutkkxfa]cjharen@hotmail.com[/email:cutkkxfa] Hind pakkuge ise, maksevahend RSGP/EUR.
  5. Nvidia 9800GTX+. Ainukene saast on see, et see on üks neid erimudeleid ja drivereid on kolepaha leida.
  6. Ostaksin siis 50M 17 euri eest, ette ei käi, kes on huvitatud müümast, siis [email:214q8b3a]cjharen@hotmail.com[/email:214q8b3a]
  7. Kuna Enable ei vastanud, siis müün 50M-iga, on huvilisi?
  8. Tegemist on siis taaskord avatud Dice jututoaga, kuhu ootamegi peamiselt külastajaid nii siit foorumist kui ka RS24-jast, mis loodetavasti selle nädala jooksul juba avatud saab. Siseneda saab kirjutades clanchattide otsingusse 'Eesti Dice'. Clanchat on avatud absoluutselt kõigile, kuid korda hakkavad looma esialgu juhtkonna liikmed RS24jast, kuid kui mõnel siinsel juhtkonna liikmel on samuti huvi, siis saavad ka nemad asjast osa võtta. Rankid jagunevad järgmiselt: Leitnantiks saavad tähtsad persoonid foorumitest, neil mingit eriõigust chatis ei ole. Kapteniks saavad moderaatorid. Generaliks saavad administraatorid. Kõikidele teistele rankidele on võimalik tavakasutajatel püüdelda - mida aktiivsem oled, seda parema ranki sulle anda võime. Ka mõned reeglid: Esiteks tuleb chatis käituda vastavalt heaolunormidele ning mõlema foorumi reegleid mitte rikkumata. Chatis võiks välja jääda viha ja vaen ning üldse, millegi sellise õhutamine. Kõik illegaalne tegevus ning scammimine RS-is võiks samuti jääda kuhugi mujale. Uurijat mängima ei hakka ning juhul kui mingid probleemid esinevad, siis saate esialgu kicki, hiljem edaspidiste probleemide korral lisan lihtsalt ignore listi. Chati reklaamimine teistes chattides on keelatud - vahele jäämisel kohene ignorelist. Lisaks quick chati kasutamine - seda kasutame vaid levelite puhul või kui kellegi konkreetse käest küsitakse. Kui asi kisub debiilseks, saavad osalised kicki. Rankide küsimine viib ainult selleni, et ranki ei saagi, eks me ise näeme, kes on väärt kõrgemat ranki ja kes mitte. Kuna chat hetkel on üsna rahvatühi võiksite sellest ka enda sõpradele rääkida ning luua üks huvitav ning hea koht külastamiseks. Ootan siin teemas ka tagasisidet.
  9. Tõstan ülessepoole. ---------- Post added 15-02-11 at 16:21 ---------- Annan täna 70ne M-iga ära, kui keegi huvitatud on.
  10. Nüüd vahetaks 80 miljoni vastu, keegi huvitatud? Tuletaks meelde, et kõik mängud on originaalid ning ka neid on võimalus internetis mängida legaalselt (ehk siis CS 1.6 ja GTAIV online mõnud).
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.