Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

B L I T Zz

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    177
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud B L I T Zz poolt

  1. Tunnistan , end süüdi . Banaani ei soovi , aga .. Tasun sulle pin'i , ise räägime Msnis . Ja samuti su acci kulude peale .
  2. Smilinlucifer , saad samuti Warni Remoo , mul pakuti 300.- Msni kaudu , lasen siia ka postitada.
  3. Lasen warnida z3r0l1n3 . 300.- !
  4. Ou , musi , pane BlackMarksist pilt ? faking nalja teete vä ..
  5. Saate aru , ostsin vennalt bannitud Acci !
  6. 1 Pin - Kohe ja Praegu kui nõus oled . Olen msnis .
  7. Ära spammi , ei puutu teemasse ! 300 .- ja müüksin isegi ära vb .
  8. alla 300.- Ei lähe ee Acc mitte kuskile .
  9. Ostke ära siis mu acc .. dt on jah tegemata , suht savi ka , ei viici ka tegema hakkata , recipe for Distaster ; on kuni Mith ainult . Olen ise selle kindel 2 omanik . Ja teil pole mõtet siia hakkata kirjutama küsimusi ? oo valetad et teine omanik , Oo ? olen seda ennegi müügis näinud ! Mõtetu jutt oleks , lasen warnida samuti siis . Lihtaslt panen kohe hinna ära , ja rohkem te siia ei maini . Jah , recid lähevad peale ; Minu omad / e @ Mail peal - Minu oma , annan kaasa loomulikult . Ei mingeid Vahetusi / Ei mingeid Solle / Raha / SEB / Swed / Või tõesti , päris mitu P2p pini . [ Näiteks ; 5 + ] Ette annan ainult Moderatoritele , kui ei sobi .. Otsige korralik MM mulle . Gl / Hf
  10. Ära aja , mida sa valetad ma ei saa aru ' mingilt vennalt ? kes see vend oli . Sorry 4 spam . Pakkun ; 5taker of Rk ' vahetust .
  11. Esimene allesjepz . Bumpz .
  12. Att . 82 Str . 93 Def 70 Pray 43 Magic 55 Range 60 Hp 87 Cb 102.
  13. Müün / Vahetan neid puresi siis , Pakkumised Jätke siia .. Ehk Siis vähesema jututa , pilte . 1 . Acc - CB 57 . F2p 2 . Acc - Cb 49 . F2p Vabandust , et sisselogimisest ei teinud , tahtsin kiiresti upi saada. Kõikide alghing on ; 25 .-
  14. Oleks pakkuda , ootan huviga sind MsN i .
  15. Müüa siis see Acc Nime saab ostja , või vähemalt tõsine pakkuja Cb on siis 67 . Paar head / vajalikku questi tehtud Bank on korralik 1.6 M ja peale . Bangas on ; Saradomin Staff + Guthix Staff Võtan Raha / Sols / Pins , ja vb ka Vahetust . Olen Teine kindel omanik . Ja 1 Hoiatus on ; Macroing . Nii et , olge etteVaatlikud ./SIZE] B u m P . Saaks Teha päris huvitava pkri , range 70 , ja DT ;d . Saaks palju huumorit acciga.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.