Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Märt1575574140

Liikmed
  • Postituste kogus

    13
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Märt1575574140'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 05.12.1993

Isiklik info

  • Asukoht
    Tartu

Kontaktid

  • MSN
    martse10@hotmail.com
  1. http://liamrosen.com/fitness.html - Beginner's Health and Fitness Guide http://newbie-fitness.blogspot.com/2006/12/rippetoes-starting-strength.html Küll kahe päeva(A/B) kava, aga 3x nädalas teed, suht kindlapeale minek, kui jõudu tahad teha
  2. Pane parem mingi vana äraviskamisele kuuluva topsi sisse siis pigem, sheikerit läheb ju edaspidi tarvis ka
  3. Tervist. Käisin ka täna trennis siis. Õlavigastuse tõttu suurt midagi peale jala teha ei saa, tegin kükki, numbrid midagi erilist ei ole. Tahtsin tegelikult seda öelda, et mitte kunagi ärge tehke seda viga nagu mina, nimelt jätsin shakeri mingi kolmeks päevaks pesemata, noh pärast trenni kohe ei viitsinud ja siis aastavahetuseks läksin kodust ära. Täitsa lõpp, mis lebra, algul, kui lahti tegin, tahtis see hais ära tappa, nagu vedel koerapask ja mädamuna koos. Ei kujutagi ette, kuidas sellest lahti saab, praegu seisab äädikalahuses, eks näis. Mine tea, äkki peab veel uue ostma.
  4. Ära jaga valeinformatsiooni.. Kõik oleneb GMist, mis serveril peal on.. Käige valhalla MTA:RP serveris ja uurige. MTAga saab teha selliseid asju, mida SA-MPis pea võimatu teha, lisaks MTAs on peaaegu kõik asjad syncitud.
  5. Ma soovitaks sulle üldse seda: http://www.arvutikeskus.ee/index.php?action=look&lookid=19068 Miks? * Väga hea protsessor . Endal hetkel E8500 @ 4ghz, stock jahutus. E8400 peaks umbes sama tulemuse saama. * Videokaart parem kui seni pakutud komplektidel. Samas miinuseks loeksin kõvaketta. Endal 500gb kõvaketas arvutis ja praktiliselt täis. Muidugi ega kõvakettad ei maksa eriti midagi. Mul on sellele üsna sarnane komplekt (protsessor ainult E8500 ja videokaart ATI radeon HD4870) ja siiani pole mängudes hätta jäänud. GTA4 jookseb ilusti 30+ fps, maxed out @ 1600x1200 (juhul, kui protsessorit veidi ülekiirendada).
  6. Ei tea, kui tõele see nüüd vastab .. vaevalt, et nüüd juulis kõik eesti keelsed laulud hetkega ära kaovad, kuna esiteks on nende eemaldamine tohutu töö ja teiseks, arvan, et Eesti autorikaitsel on muudki teha kui kogu aeg youtubest eesti keelseid laule otsida Leidsin veel sellise artikli: http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=320258 Ehk siis, neid eemaldatakse aeg-ajalt ka praegu.
  7. Minu esimene logo ever, i hope u like it
  8. On tõesti see asi muutunud? Ma mäletan, et ostsin omale arvutitooli 700 krooni väärtuses, ise ei maksnud sentigi. Kogu ON24 raha, mis kogunud olin, läks maha + lõpuks sain veel mingi protsendi tagasi, 10% vist.
  9. Da Nag, http://s4.tr.alaplaya.eu/topics/74101-s4-can-t-start ehk aitab, guuglist leidsin.. mys4leaque.com foorumist: "Start the patcher not the regular application or file? That works for me."
  10. 100km? No kui rahulikult sõita, nii 25km/h, siis 4 tundi
  11. Jonez, ei viitsi praegu PSiga jamada, http://www.upload.ee/image/38991/Untitled-2.png CSi või SA-MPi vb. Pakk nuudleid ootab nosimist ja
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.